Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אז ככה... הייתי אצל איילנד סאונד... הם ניסו לכייל את המכשיר ואחרי יום התקשרו אלי ואמרו לי שזה לא אפשרי כי צריך להחליף את כל הלוח של המכשיר.

אני דיי מיואש ונראה לי שמעת חוסר ברירה אני ילך לעוזי רדיו ויקווה רק לטוב

פורסם

מציע לך להתאזר בסבלנות ולחפש עוד.

לעוזי רדיו לא להתקרב!!

נסה לחפש בעוד פורומים או אתרים באינטרנט ואולי השרשור שלך כאן יניב משהו.

מה לגבי הכתובת בבת ים?ניסית?

פורסם

זה לא זול אבל יש את המוצר הזה:

http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=11075

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בד"כ לא משתמש ברדיו אבל ברדיו דיסק אלפיין היו תדרים אי זוגיים ובכל זאת שמעתי את כל התחנות העיקריות ,אצלי הייתה אנומליה או שככה זה גם אצל אחרים :)

אולי זה לא קולט בדיוק את התדר ואין שידורי RDS לא זוכר האמת אבל שמעתי ולא זוכר הבדלים .

אין בארץ גם רדיו לוויני ,ככה שלא ממש התחשק לי לשמוע רדיו :wink:

פורסם

דווקא ניסיתי להיות קרוב לתדרים של התחנות בארץ ולא שומעים כלום.

בכל מקרה המסקנה שלי היא :

לכל מי שרוצה לשמוע רדיו - לא לקנות pioneer DEH-6100BT

לא ניתן לכיול

תודה לכולם על העזרה

• תוכן חדש...