Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

התקנתי מגבר לא מזמן ושומעים סבבה והכל.

אבל שאני מכבה את האוטו עדיין עוברים מתחים לסאב, זה גומר לי את המצבר אם האוטו עומד הרבה זמן.

הכל מחובר בצורה תקינה האם זה המגבר שמקצר ?

מה אפשר לעשות?

פורסם

לא הבנתי את השאלה,מזאת אומרת עוברים מתחים לסאב?איזה מתחים של חשמל?לא יכול להיות.

אולי מתחים מהמגבר (שד''א לפי התיאור שלך נישאר דולק גם שהאוטו מכובה וגם שרדיו דיסק מכובה(?!) תבדוק)

ותפרט על המצב!

המגבר נישאר דולק?

זו תופעה שהתגלתה פתאום או ישר אחריי התקנה?

אנחנו לא אמורים לנחש ככה.

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

נורת הפאווור של המגבר לא דולקת,הרדיו מכובה(דהיינו הרמואט לא נותן מתח ), כמו כן ניתקתי את הפלוס הקבוע מהרדיו כדי לשלול תופעה שזה זליגה מהרדיו,ועדיין יש מתחים לסאב והמצבר נגמר שהאוטו עומד הרבה זמן(יום יומיים)!

אני כבר מיואש!

פורסם

זליגה ממצבר יש מכול מכלולי הרכב.הזליגה היא איטית מאד מאד.

השאלה היא בן כמה המצבר שלך?מאיזו חברה?

מצבר נחלש בדרך כלל בין 3-4 שנים תלוי בחברה ותדירות הנסיעות.

פורסם

הסיבה שאנני חושד באלטרנטור או במצבר היא : שכשאני מתנק את קבל הפלוס הקבוע מהמצבר (דהיינו אין מתח למגבר) נפתרת הבעייה והמצבר לא מתרוקן אף פעם!

פורסם

לך לחשמאלי רכב שיעשה לך בדיקת טעינה או לחלופין אם יש לך בבית מכשיר מדידה.

לי הלך מצבר לפני יומיים , לא משנה כמה זמן תטעין אותו מצבר גמור מתרוקן אחרי כמה דקות גם אחרי טעינה.

יש לך כלשהם בעיות בהנעה ובמערכת החשמל ברכב?

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

• תוכן חדש...