Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
Monteverdi?

לא. הרכב אינו תוצרת שוויץ.

elibaba אתה בכיוון.

בינתיים עוד תמונה:

6%5B1%5D_750.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 3.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה טרידנט ונטורר, נכון?

מכונית נדירה מאד

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קרוב מאוד, הדגם עם המנוע V8 ניקרא: TRIDENT CLIPPER, זה מאותה סדרה לכן אני מקבל את התשובה כנכונה. רכב בריטי נדיר מאוד. הגירסא עם מנוע V8 של קרייזלר בעל 300 סוסים - לא רע בכלל לשנות ה-70 (הרכב מזנק ל-60 מייל בפחות מ-6 שניות, גם במונחים של היום זה מכובד מאוד - הוא יכול לתת בראש לגולף GTI), בין האויזרים לרכב הזה יש פנסי רוורס.

4198%5B1%5D_750.jpg

clipper_05.jpg

כל הכבוד SlowRide! תורך לתת חידה :)

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אולי polonez?

פורסם
אמנם גרוטאה אבל שיהיה:

Rover SD1

לא יודע לגבי גרוטאה או לא, אבל העיצוב דווקא מוצלח לטעמי

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם
יש לי נטייה להגזים.

שלא תגידו לי שחסרות תמונות.

מה יפה/מיוחד בו לא הבנתי חוץ מצורת הקיאק?

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא רובר (אבל מבוסס עליו) ולא פולונז.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מה יפה/מיוחד בו לא הבנתי חוץ מצורת הקיאק?

אתה מבין שהייתי צריך לחפש בגוגל בשביל למצוא את הציטוט הזה שלי?

יש פה יותר מ80 עמודים כבר.

זה לא שיש לו צורה של קיאק (מדובר פה בProwler), אלא שהוא מיוחד בתוך כל הרכבים המודרניים שנראים כמו קופסה.

פורסם

Standard 2000 תוצרת הודו?

פורסם

אין לי חידה בנתיים. אז אם למישהו יש - מוזמן לתת.

פורסם

מנסה להחיות את השרשור על ידי ייצור מקסים הזה:

15%5B1%5D_750.jpg

רמז: תוצרת אירופה

פורסם

רמז נוסף, נוצרו קצת יותר מ-700 יחידות של הרכב הזה. מנוע אחורי בנפח צנוע מאוד, שני פעימות, גוף פיברגלס, משקל נמוך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...