Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. הלא יאומן קרה, ואחרי שנה וחצי של התלבטויות ו 3 מכונים ל 3 רכבים שונים, קניתי אוטו !!!! לא סתם אוטו - אוטו צרפתי - פיז'ו 206 מקסימה

היא אכן לא ספורטאית, אבל אני מאוהבת... ולגבי הגיר המפורסם - אני לא מומחית גדולה, אבל הוא מרגיש לי מצויין...

כעת יש לי שתי שאלות: בטופס הבדיקה נכתב שיש לכוון מתלים קדמיים. מה זה אומר? האם צריך לעשות את זה במוסך, והאם צריך דווקא מוסך מורשה?

שאלה נוספת: בעל הרכב אמר לי שהוא החליף רצועת טימינג לפני חודש והראה לי קבלות. כיצד זה יתכן אם כך, שמכון הבדיקה הוריד ציון בתקינות המנוע, בגין "צורך בהחלפת רצועת טיימין, לפי הוראות יצרן"?

אגב, הבדיקה יצאה נהדרת, המוכר היה איש אמין ונחמד.סוף סוף חוויה חיובית...

פורסם

תתחדשי ותהני. ה206 היא בחירה טובה.

כיוון מיתלים נקרא בשפה המקצועית כיוון פרונט. אפשר לעשות זאת במוסך מורשה ואפשר (ואולי אפילו רצוי) לעשות זאת במכון לכיוון פרונט.

לגבי החלפת רצועת תזמון - במכון הבדיקה לא יודעים מתי הוחלפה לאחרונה הרצועה ולכן מציינים שיש להחליף את הרצועה עפ"י הוראות היצרן. אם יש לך קבלה ממוסך מסודר שהוחלפה הרצועה את יכולה להיות רגועה. שימי לב שהרצועה שהוחלפה היא אכן רצועת תזמון ולא רצועת מנוע אחרת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תתחדשי.

הכוונה של מכון הבדיקות, כנראה, לכיוון פרונט - את זה אפשר לבצע במכון כיוון פרונט:

http://www.b144.co.il/products/%d7%9b%d7%99%d7%95%d7%95%d7%9f_%d7%a4%d7%a8%d7%95%d7%a0%d7%98.aspx?_business_name=&_area_code=&_city=&_street=&_p=&_m=&stn=&nb=&_lang=HE

לא בטוח שיש בעיה ברכב שרכשת, לרוב זהו הנוסח הרגיל של מכוני בדיקות (כסת"ח), אבל יכול להיות שכן צריך.

בכל מיקרה לא מדובר במשהו יקר או מסובך.

המשפט "צורך בהחלפת טיימינג, לפי הוראות היצרן" - מופיע ברוב הבדיקות, ללא שום קשר לעבר של הרכב הנבדק, שוב פעם, מין כסת"ח.

זה עונה לך על השאלה לגבי טיימינג - יש קבלה? אומרת שזה בוצע, לא להתייחס למה שרשום בבדיקה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...