Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי-SAAB 9000 CC שנת 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על הרכב בכל הנושאים,חתרונות חסרונות בעיות מוכרות וכו',כל מה שעולה בראש,רוצה להכיר את הרכב מ א' עד ת' .

מנוע 2000 טורבו,אוטו',עבר טיפול רציני במנוע לאחר 265,000 ק"מ.

קניתי ב 22,000 מחבר.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קנית רכב מורכב, מתוחכם, שמעטים בארץ יודעים לטפל בו ואין לך שמץ של מושג מה קנית - ככה משתמע מההודעה שלך.

אני מקווה שאני טועה - אם אני לא טועה האוטו הזה יעלה לך המון כסף תוך כדי לימוד.

בכל מקרה, זה אוטו מאוד מתקדם, מאוד נחשב וקצת "אקזוטי" בישראל.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

צודק,לא מכיר כלל את הרכב,אך לא רואה סיבה שאי איכרות עם הרכב תעלה לי סכומים נוספים.

כמו כן,מעבר רכב דראסטי במידה רבה -רנו קליאו ->סאאב 9000 CC

פורסם

כל עוד אתה על הכביש, הרכב מצוין ומהנה.

ברגע שתיכנס למוסך, כל ביקור מעבר לטיפול קטן סטנדרטי (שגם הוא לא יהיה זול) יכול בזלזול לעלות שליש מעלות הרכב ואפילו הרבה יותר!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בשוק המשומשות, הסיבה שפונטו, וולוו 850\S70, סאאב וכו יגזלו ממך את אותו המחיר היא כיוון שהפונטו עולה גרושים ב"שוטף" בעוד עלות הטיפולים של הוולוו והסאבב הינה כמו טיפולים לרכבים מקבילים חדשים לגמרי (בערך) (בנוסף לסאבב מנוע טורבו ואלקטרוניקה מסובכת יחסית..). אם זה היה כל כך משתלם כל משפחה שניה ממוצעת בעלת מזדה 3 הייתה רוכשת באותו מחיר מרצדס S מתחילת העשור למשל.

היית צריך להתייעץ לפני (במידה ואינך "משוגע סאבב" או משהו כזה). נקווה שהרכב במצב שמור כי אם לא אז זה בעייתי. האמת שגם אם הוא שמור זה בעייתי כי רכב כזה משנת 96 אלא אם כן היה סגור במכולה ולא זז, סביר להניח שיש לו בעיות מכאן ועד הודעה חדשה. גם אם היה סגור במכולה.. טוב נראה לי שהבנת את הרעיון.

בהצלחה

פורסם

תתחדש, אכן רכב לא פשוט.

סע בדרכים טובות.

אי הכרות זאת תמיד סיבה להוצאה נוספת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תתחדש! לסאאב מכוניות יפות ומיוחדות, שהן גם יחסית זריזות ובטוחות. רק המחשבה על מיקום מפתח ההצתה מעלה חיוך.

יש מועדון סאאב, ויש להם פוקום באתר "תפוז". תיכנס לשם, תציג את עצמך, והם ישמחו לעזור לך.

להרכב אכן מורכב לטיפול ורגיש לטיפול שגוי. פי מיטב ידיעתי יש מספר אנשים בודד בארץ שיודע באמת לטפל ברכבים האלה - ורק אליהם כדאי לגשת. לפי מה שקראתי, מוסכי היבואן (UMI) יקרים ולא מומלצים. את כל הפרטים תוכל למצוא בפורום האמור.

אני גם לא יודע אם שילמת מחיר גבוה או ראוי, אני מניח שזה תלוי במצב הרכב.

תהנה מהרכב, וכמו שאמרו כאן - תעלה תמונות ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא מבין את התשובות פה

במקום לתת תשובות נורמאליות לשאלות של הבנאדם באים ואומרים לו רכב מסובך יקר לאחזקה וחבל שלא התייעצת.

לפי התשובות שלכם הייתם מיעצים לו לקנות מאזדה או טויוטה או כל מקרר אחר.

ניתן לטעות ולחשוב שנכנסתי לפורום של יצחק לוי.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
לא מבין את התשובות פה

במקום לתת תשובות נורמאליות לשאלות של הבנאדם באים ואומרים לו רכב מסובך יקר לאחזקה וחבל שלא התייעצת.

עם כל הכבוד, מי שקונה אוטו, יחסית נדיר ואח"כ בא לשאול איזה בעיות יש לו ובעצם מה בדיוק הוא קנה, לא צריך לצפות לתשובות אחרות.

פורסם
לא מבין את התשובות פה

הייתי עדין במקום פשוט להגיד- "חייך, אכלת אותה". (או לחילופין- רוב הסיכויים שזה יעלה לך המון כסף עד שתאלץ למכור וגם אז לא תקבל את הסכום ששילמת)

פורסם

מה כל כך נדיר בסאב שתגרום לו כל כך הרבה בעיות, יש לה מנוע של F16? היית אומר לי פרארי או או פורשה או אפילו ב.מ.ו הייתי אומר מילא, סה''כ רכב שחולק הרבה מכלולים עם שאר מכוניות G.M ללא תחכומים מיוחדים מעבר לרכבים כמו וולוו ודומיו

זה שבארץ היבואן דפוק ולא יודע לשווק את הרכב זה משהו אחר.

סתם לידיעה בירושלים יש סאב שמטופלת במוסך שבו אני מטפל בסיטרואן שלי, עד היום לא שמעתי על בעיות מיוחדות שהמוסכניק נתקל בהם ולא ידע לפתור.

אולי הם יקרות יותר מרכב רגיל אבל גם וולוו וב.מ.ו יקרות בטיפולים, האם מישהו היה שולל וולוו או ב.מ.ו. בגלל עלות הטיפולים?

בקיצור אנחנו מועדון של חובבי רכב לא מועדון של עיתון כלכליסט.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...