Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין שבאמת נהנתה שם, גם נאי עברתי את זה וזו באמת חוויה שאי אפשר להסביר במילים או בתמונות, במיוחד בתוך המפעל של למבורגיני, פשוט איך שפותחים שם את השער מיד רואים מול העיניים מאות רכבים חונים 8)

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אבל בקשר לתמונות נוף- בארץ יפה יותר :-)

כנראה לא היית שם, במיוחד בצפון, באזור האלפים והדולמיטים, בעצם גם האגמים וטוסקנה, בקיצור איטליה מבחינת נופים מדהימה!

• אחראי פורום
פורסם

היא באמת מדהימה, לא סתם אני חוזר לשם פעם שלישית עוד שבועיים.

בטיול הקודם הספקתי רק את פרארי, זול יחסית ושווה לאללה (הרבה דגמים מוצגים, כולל F1 מכמה דורות).

אז הכניסה עלתה 12 יורו.

הפעם אני מתכנן להספיק יותר מוזיאונים, ביררתי בלמבורגיני (שהתמונות עכשיו בכלל מחזקות את ההחלטה) - 39 יורו.

לאוסף של פינינפארינה צריך גם להזמין מראש וזה עולה 25 יורו.

שטפו את העיניים : http://www.italiantourism.com/auto.html

מוזיאון אלפא סגור עד דצמבר :cry:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

איתי רק למוזיאון של למבורגיני (כמו פרארי) הכניסה היא 9 יורו ויש אפילו הנחה לסטודנטים (מכל העולם :roll:) והכניסה לסיור במפעל עולה 39 יורו. תהנה.

במודנה יש גם את המפעל של מזארטי.

פורסם

תודה על התגובות

לגביי השאלות אז לא ביקרנו ב DOCATI זה לא מספיק עניין אותנו..

ולצערנו לא תכננו לבקר במזארטי, אכן פספוס, רכב מדהים (לפחות יפה).

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אין הרבה מה לעשות במזראטי, חוץ להסתכל על האולם תצוגה הגדול שם...

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם
אין הרבה מה לעשות במזראטי, חוץ להסתכל על האולם תצוגה הגדול שם...
נכון.

ויש גם את החניה של המפעל שרואים מהגשר הסמוך, יש שם כמות אדירה של גראנטוריסמו וקוואטרפורטה חדשות ונוצצות.

• אחראי פורום
פורסם
איתי רק למוזיאון של למבורגיני (כמו פרארי) הכניסה היא 9 יורו ויש אפילו הנחה לסטודנטים (מכל העולם :roll:) והכניסה לסיור במפעל עולה 39 יורו. תהנה.

במודנה יש גם את המפעל של מזארטי.

תודה, אם אני כבר שם אני לא מתכוון לוותר על המפעל, אפילו שאשתי כבר עושה קולות של "תעזוב אותי בשקט"

(יש לה מה לעשות בסביבה לבד שם?).

בגיל 15 בערך הייתי עם אבא שלי בקו ייצור של מרצדס וזה היה כ"כ מדהים שעד היום אני זוכר הרבה ממה שהלך שם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

איזה כיף שאני נוסע לשם בסוכות :-D

אני מתוכנן להגיע ללמבורגיני ופרארי. מישהו יודע איך להגיע לפגאני?

(שום דבר של הטיול לא סגור חוץ מזה שזה יהיה באיטליה באזור הצפון)

"הקש על ה5 ביטוח ישיר, הקש על ה6 גיהנום :evil:"

"יש שלושה סוגים של נהגים: הנהג הזהיר (שמודע להכל), השיכור (שמודע לחלק) והאישה (מהסוג שלא מודעת לכלום מעבר למראת האיפור)"

פורסם
זה אגם גארדה לא? ועיר סירמיונה.

כשהייתי שם לפני שנתיים, האזור היה מלא בפיאט 500 ועד כמה יצירות נדירות.

DSCF2941.jpg

DSCF2964.jpg

• תוכן חדש...