Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מועדון ירושלמי בטוביה 07.08.2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רן!

אתה יודע מה שאתה אומר. מפגשים אם לא שייכים למועדון כמו שציינתה לפניכן. אבל מה שמחבר את המפגשים זה

אהבה לתרבות מוטורית. במיוחד לרכבים קלאסיים ואספנו. כמו כן לדו גלגליים. האומנם המפגשים בדרך כלל לא

מי יודע מה עיניינים בנושאים השייכים לתרבות מוטורית ויש נושאים אחרים שמעניינים אותנו מהמציאות העכשווית.

אבל גם לזה יש משמעות. סך הכל אנו אנשים שרוצים

להפגש ולראות את החוג שלנו. אולי זה השליה אבל כך זה נראה לי.

נראה לי רבים ישמחו אם במשגש ישתתשו אנשים מהמועדון החמש או מאוהדי מוטור ככלל.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתאריך 21.08.09 אנו עושים כבוד לחבר מועדון החמש יוני

איפה ובאיזה שעה?

לצערי אני מוזמן לעוד אירוע מחוץ לעיר באותו יום, אני מקווה שזה יסתדר ביחד.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
וואו מזל שהעירו את תשומת לבי...:lol:

סניף ירושלים אינו שייך לאיש, להיפך ולהיפך חוג ירושלים הוא מפגש ללא שייכות אירגונית כלשהי!!!!

בתאריך 21.08.09 אנו עושים כבוד לחבר מועדון החמש יוני ומארחים את נציגי המועדון וחבריו,

ביחד עם חברים ונציגים מכל המועדונים בארץ, להשקה חגיגית שהיא אירוע אחד במסגרת מגוון

רב של ארועי מוטוריים אחרים.

אין לנו צורך בשייכות מועדונית להיפך, אנו רואים בה מגבלה, אנו נהנים במפגש בין חברים ואוהבים

של קלאסיקות הרכב והתרבות המוטורית.

ולכן כל הקושר את אירוע ההשקה לשיכות כלשהי למועדון כזה או אחר עושה זאת על דעת עצמו

ובאחריותו!!! - רן

אז אני לא מגיע :cry:

עדי גולדנברג 13399

פורסם

מועדון החמש החליט לבצע את ההשקה בירושלים.

יוני הוא חבר מועדון החמש ששיפץ רכב מהיסוד ומבצע את ההשקה במסגרת מועדון החמש.

יכול לכתוב כל מי שחפץ ליבו אחרת אך אלו העובדות ולכן רצוי לכבד את יוני ואת מועדון החמש בהשקה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

איפה ובאיזה שעה?

לצערי אני מוזמן לעוד אירוע מחוץ לעיר באותו יום, אני מקווה שזה יסתדר ביחד.

השקת הלמברטה תתקיים בשעה 17:00.

אני גם מקווה שזה ייסתדר לך ביחד, כי אחרת תצטרך להודיע למקום השני שאתה לא מגיע.

אז אני לא מגיע :cry:

לגבי שייכות המפגש.

המפגש הירושלמי לא נמצא כיום תחת שום כובע של שום מועדון. נפגשים במפגש חברים ללא קשר לשייכות ארגונית כזאת או אחרת. יש שם חברים במועדון החמש, חברים ב- IVC, וגם כאלו שלא שייכים לשום מועדון רכבי אספנות. מה שטוב הוא שהפוליטיקה הבין מועדונית נשארת בחוץ. בד"כ.

כחבר מועדון החמש, ביקשתי מיו"ר מועדון החמש, ומאחראי ההשקות במועדון, כי ההשקה של הלמברטה שלי תהיה בירושלים. לשמחתי, מועדון החמש נענה לבקשתי, ואכן ההשקה תתקיים בירושלים, במקום המפגש השבועי של החברים (חברים מלשון friends ולא מלשון members).

לבוא ולהסיק מכאן שהמפגש שנערך בכל יום שישי אחה"צ בירושלים הוא מפגש של מועדון החמש, זאת הסקה שגויה. המפגש בימי שישי בירושלים הוא של מפגש של אנשים אשר מה שמקשר בינהם הוא תחביב משותף - רכבי אספנות, ולא שיוך מועדוני כזה או אחר.

כמובן שאני אשמח שיבואו כמה שיותר אנשים. חברי מועדון החמש, וגם כאלו שאינם חברי מועדון החמש. בימים אלו אנו עובדים על צ'יפור האורחים בבירות מוזלות, אוכל טעים במיוחד (יותר מהרגיל), ופינוקים שונים ומשונים.

בירה קרה וטובה מובטחת, ועוגות טעימות אף הן מובטחות. מוזיקה אף היא תלווה את האירוע (לפחות לפי התכנון), וחברה נעימה תהיה.

ככל הנראה הרחוב ייסגר לטובת באי האירוע, ויורשו להכנס רק רכבי אספנות (ללא קשר לשיוכם המועדוני), אך גם כאן, עדיין אין תשובה סופית מעיריית ירושלים (אמורה להתקבל תשובה חיובית במהלך השבוע הנוכחי). גם הפוליטיקה הבין מועדונית לא תורשה להיכנס, והמטרה המוצהרת היא לנסות וליצור קירוב לבבות אמיתי (הרי לכולנו חשוב התחביב המשותף המקשר ביננו), לראות מה יצא מלמברטה שהיתה צעצוע בגן ילדים ולהנות. פשוט להנות.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

יוני,

אני מבין שאתה מנסה לרקוד על כמה חתונות יחד, אמנם למטרה טובה. ברור לי שאתה חבר במועדון החמש. ככזה, ביקשת מהמועדון להשיק את הלמברטה שלך בירושלים, שם אין למועדון מפגש איזורי. לפנים משורת הדין ולא בטוח שעל דעת רוב החברים, נענה המועדון לבקשתך. אבל אל תשכח שאתה חבר במועדון ושחברים מהמועדון אמורים להגיע אליך, למפגש שביקשת, תחת כנפי המועדון.

לדעתי, אם את ההשקה אתה עורך במסגרת מועדון החמש, יש לתת לו ולחברים בו את הכבוד המתבקש ולהודיע קבל על ועדה, שכך הדבר, מבלי לגרוע משאר אספני הרכב שיגיעו. אפשרות אחרת, שתתאם תאריך להשקה בכל מפגש מאושר של המועדון שתרצה. אני אגיע עם הג'יפ שלי.

גילוי נאות. כן, אני חבר במועדון החמש ואיני בעל תפקיד רשמי כלשהו....

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
יוני,

אני מבין שאתה מנסה לרקוד על כמה חתונות יחד, אמנם למטרה טובה. ברור לי שאתה חבר במועדון החמש. ככזה, ביקשת מהמועדון להשיק את הלמברטה שלך בירושלים, שם אין למועדון מפגש איזורי. לפנים משורת הדין ולא בטוח שעל דעת רוב החברים, נענה המועדון לבקשתך. אבל אל תשכח שאתה חבר במועדון ושחברים מהמועדון אמורים להגיע אליך, למפגש שביקשת, תחת כנפי המועדון.

לדעתי, אם את ההשקה אתה עורך במסגרת מועדון החמש, יש לתת לו ולחברים בו את הכבוד המתבקש ולהודיע קבל על ועדה, שכך הדבר, מבלי לגרוע משאר אספני הרכב שיגיעו. אפשרות אחרת, שתתאם תאריך להשקה בכל מפגש מאושר של המועדון שתרצה. אני אגיע עם הג'יפ שלי.

גילוי נאות. כן, אני חבר במועדון החמש ואיני בעל תפקיד רשמי כלשהו....

אני לא מנסה לרקוד על חתונות.

אני רוצה לנצל את ההשקה שלי לקירוב לבבות, ולהורדת מתחים בין המועדונים השונים והאנשים השונים. יכול להיות שאני תמים ושאני לא מכיר את כל האינטרגיות (למעשה, אני בטוח שאיני מכיר את כל האינטריגות, וטוב שכך) בין המועדונים השונים, והן גם אינן מעניינות אותי. מה שמעניין אותי זה רכבי אספנות.

נכון, אין בירושלים מפגש של מועדון החמש, ומעולם לא טענתי שיש כזה. אם אינני טועה, גם כתבתי ששמחתי כי המועדון נענה לבקשתי ובא לעשות את ההשקה בירושלים.

למרות שההשקה היא תחת כנפי המועדון, יכולים להגיע אליה גם כאלו שאינם חברים, או שחברים במועדונים אחרים. הרי אתה אינך מצפה שלא אזמין את אחי היקר ובני משפחתו אשר אינם חברים במועדון החמש, אלא במועדון אחר.

וכן, אשמח גם אם אתה תבוא להשקה של הלמברטה שלי, עם או בלי הג'יפ היפה שלך, גם אם בירושלים אין מפגש מאושר של מועדון החמש.

פורסם

עשרים סיבות למה לא להגיע:

1. כי אירוע ההשקה הוא של מועדון החמש ואני לא.

2. כי הארוע לא של מועדון החמש ואני כן.

3. כי אני בכלל לא חבר בשום במועדון.

4. כי זה ממש רחוק.

5. כי הקסטל (אוי הקסטל) ממש גבוה.

6. כי יש לי דלתא, ואני ממש ....

7. כי בדיוק חמותי בעיר.

8. כי זה יוצא אחרי "בין המייצרים" ואחרי ט"ו באב.

9. בגלל החרדים.

10. להזדהות עם החרדים.

11. בגלל כנופיות המופתי בשער הגיא.

12. כי אני חבר בשתי המועדונים ולא נעים לי מהם...

13. כי בדיוק ניגמרו לי המים הירוקים.

14. כי אני לא מכיר את הדרך.

15. כי אני בעד מפגשים אזורים אבל רק באזור שלי.

16. כי אני נגד מפגשים אזורים אבל רק באזור שלי.

17. כי צריך לעבור ברדיו מ-91.8 ל-93.9 וקשה לי.

18. כי אין לי רכב אספנות.

19. כי יש לי רכב אספנות.

20. כי אני לא אוהב בירה, בחורות יפות, מוסיקה טובה, רכבים נאים, וחברים שנפגשים בשביל הכייף.

למה כן להגיע.

כי הזמנו, ויהיה כייף ולא מעניין אותנו מי אתה, מאין אתה בא, העיקר שאתה חובב רכב ובא בשלום!

להתראות-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

כל הכבוד לרן שושני!

תמיד אפשר למצוא סיבה/ות למה לא לבוא. אבל זה אירוע חברתי, אספנות ורכבים זה יפה, כי יהיו שם אנשים שקייף לרואתם.

למה בעצם לא לבוא?

יוני!

איזה יופי שאתה בקשת לעשות השקה בירושלים ואיזה קייף שאירוע יהיה בירושלים.

פורסם
כל מי שבא ברוך הבא! פחות אחד יותר נחמד :-o

רן אתה מוזמן לחזור להיות חבר מועדון 5 ונעשה לך השקה...

......

עדי גולדנברג 13399

פורסם
קודם מישהו צריך לשפץ אותי...

אני מכיר כמה אנשים שיישמחו לפרק אותך עד לבורג האחרון.

לגבי ההרכבה חזרה - אני כבר לא בטוח...

פורסם
עשרים סיבות למה לא להגיע:

1. כי אירוע ההשקה הוא של מועדון החמש ואני לא. האירוע, כמו כל השקה של המועדון, פתוח לקהל הרחב....

2. כי הארוע לא של מועדון החמש ואני כן. האירוע של יוני, בחסות המועדון בו הוא חבר.

3. כי אני בכלל לא חבר בשום במועדון. ראה סעיף 1.....

4. כי זה ממש רחוק. ממש מעניין. המרחק מתל אביב לירושלים, למשל, זהה בדיוק למרחק מירושלים לתל אביב..... ומתי אתה הייתה, עם רכב אספנות, במפגש של רכבי אספנות תל אביבי??

5. כי הקסטל (אוי הקסטל) ממש גבוה. נכון, יש מכוניות המתקשות לעלות. אבל זה נכון גם בחזרה.....

6. כי יש לי דלתא, ואני ממש .... יש לך חיפושית ווספה. לי יש ג'יפ משנת מודל 1942. אל תשווה.

7. כי בדיוק חמותי בעיר. חמתך בוערת....

8. כי זה יוצא אחרי "בין המייצרים" ואחרי ט"ו באב. גם בין המייצרים, אפשר להעביר רכבי אספנות.....

9. בגלל החרדים. כולנו, כן, גם אתה איתנו, חרדים לרכבי האספנות שלנו.

10. להזדהות עם החרדים. ראה סעיף 9...

11. בגלל כנופיות המופתי בשער הגיא. נו טוב, בזה הג'יפ של יטפל, בדרך בורמה.

12. כי אני חבר בשתי המועדונים ולא נעים לי מהם... להיפך, נעים כפליים!

13. כי בדיוק ניגמרו לי המים הירוקים. אתה מדבר? ברכבים שלך אתה לא מכיר את המוצר הזה....

14. כי אני לא מכיר את הדרך. נתת הנחיות די ברורות.

15. כי אני בעד מפגשים אזורים אבל רק באזור שלי. בדרך כלל, נכון.

16. כי אני נגד מפגשים אזורים אבל רק באזור שלי. זה נכון במיוחד בירושלים....

17. כי צריך לעבור ברדיו מ-91.8 ל-93.9 וקשה לי. כאן אני מסכים איתך. במכשיר קשר שמותקן על הג'יפ, אני קולט רק את צה"ל...

18. כי אין לי רכב אספנות. ראה סעיף 1....

19. כי יש לי רכב אספנות. תסתכל שוב בסעיף 1....

20. כי אני לא אוהב בירה, בחורות יפות, מוסיקה טובה, רכבים נאים, וחברים שנפגשים בשביל הכייף. זהו, חיפשתי בצילומים של המפגש הירושלמי. מעבר לגב נאה של בלונדה, לא ראיתי הרבה מכל מה שכתבת.

הומור כזה או אחר, יש גם לאחרים.... חזור לכתוב לנו מסיפוריך הנפלאים. תן לסופי ולשמנמנה לככב.

למה כן להגיע.

כי הזמנו, כאן, אם תרשה לי אספר את הבדיחה על הזבוב שישב על אוזן הפיל ולחש על אוזנו: הסתכל אחורה, כמה אבק אנחנו* עושים....ויהיה כייף ולא מעניין אותנו מי אתה, מאין אתה בא, העיקר שאתה חובב רכב ובא בשלום!

להתראות-רן

*רן, ההשקה לא שלך. ההשקה של יוני, שטרח שנה שלמה על שיפוץ הלמברטה ומבקש לעשות לו/ה את הכבוד המגיע להם. בעיני יוני מייצג את האספן הנדיר, המיוחד, זה שמציל רכב מהחול ומביאו למצב חדש. אתה חבר שלו וכן עזרת לו רבות בתהליך, אבל תן לו את הבמה. מגיע לו, פרגן לו וגם לעצמך.... ושמור את המחלוקות לפעם אחרת.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...