Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמובן שאין מה לחקור וזה לא קשור לגזענות כי אין יהודים גנבים.

אחי די להיות תמים כולנו יודעים שרק ערבים מסוגלים לפרק ככה

ועזוב לא נגלוש לזה הדיון הופך לדיון גזעני

פורסם

אתה והשוטר הגזעני הפכתם זאת לשרשור העוסק בזאת ולא במהות, אין לך על מה להלין אלא על עצמך בלבד. :evil:

מעבר לזאת, אין פה דיון כלל וכלל. כל הסיפור לא יותר מעניין מידיעה עלומה בעמוד פנימי בעיתון בגודל חצי אצבע(מי אמר "מתחת לאף"?). תן לביטוח ולפחח לעשות עבודתם וסוף לסיפור.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

לפי החישובים שלי הם היו בערך 4 אנשים

דווקא החישוב שלי מראה על שני גברים, ילדה וחתול.

איך הגעת לחישוב שלך ?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

מצטער על הסטייה מהנושא, אבל למנהל שערך לפותח השרשור את ההודעה-אני מעריץ אותך.

ובחזרה לשרשור, כמו שקודמיי אמרו, כיצד הגעת לחישובים שלך?

פורסם

יואו אני יושב פה עם דמעות בעיניים איזה שרשור הזוי!

הרבה זמן לא צחקתי ככה, צריך לקרוא כדי להאמין.

דרך אגב גם אני עשיתי פה קצת מתמטיקה והגעתי למסקנה

שמדובר ב15 אנשים שונים.

5 ערבים 3 רוסים 2 תימנים 4 יונים ומרוקאית.

דרך אגב, באיזה נוסחה אתה משתמש בשביל לחשב גנבי רכב?

Spring2005 - אתה המלך.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

לפי החישוב שלי הם פשוט השאירו לכם רכב זהה בלי טמבון ופנסים

ואת הרכב שלכם העמיסו על הקטנוע ככה שהם לא היו צריכים לפרק כלום במקום

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אחי די להיות תמים כולנו יודעים שרק ערבים מסוגלים לפרק ככה

ועזוב לא נגלוש לזה הדיון הופך לדיון גזעני

סליחה שוב על ההקפצה אבל איך באותו משפט הצלחת להגיד:

"רק ערבים מסוגלים לפרק ככה(אני מקווה שאתה מתכוון לרכב), עזוב הדיון הופך להיות גזעני".

מזכיר את המשפט האלמותי - "אני שונא אלימות אבל מכה את אשתי".

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

השוטר שהפיל זאת על הערבים הוא בדיוק כמו הפוליטיקאים הדמגוגיים האוכלי חינם אוהבי מצלמות סטייל שלי יחימוביץ' שאמרו שהחרדים ירו בנערים במרכז ההומו לסבי.

זה מגעיל, זה לא יפה ומי אמר שזה ערבים? כל מי שגונב לך הוא ערבי?

לא!

יש הרבה גנבים שהם לא ערבים, גם בארץ. אל תגיד רק ערבים מסוגלים לפרק ככה. תלן לי ולערבי את אוטו הרכב ונעשה תחרות ואני אוכיח לך שפרוק או הרכבה של חלק כזה או אחר בכלי רכב כזה או אחר או כל דבר אחר תלוי במיומנות של האדם אשר עוזה זאת ללא קשר למוצא שלו לדת שלו או למין שלו (טוב אולי נשים קצת פחות טובות:lol:, סתם בצחוק).

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

כן,אל תשכח שהחלק בא בלי צבע,וגם גנבו את הפנסים.

חבר שלי עשה תאונה עם מאזדה 6 פרמיום ,תאונה קלה שהטמבון נשבר קצת(הוחלף),וגם פנס ימין,התיקון עלה 9K.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
השוטר שהפיל זאת על הערבים הוא בדיוק כמו הפוליטיקאים הדמגוגיים האוכלי חינם אוהבי מצלמות סטייל שלי יחימוביץ' שאמרו שהחרדים ירו בנערים במרכז ההומו לסבי.

זה מגעיל, זה לא יפה ומי אמר שזה ערבים? כל מי שגונב לך הוא ערבי?

לא!

יש הרבה גנבים שהם לא ערבים, גם בארץ. אל תגיד רק ערבים מסוגלים לפרק ככה. תלן לי ולערבי את אוטו הרכב ונעשה תחרות ואני אוכיח לך שפרוק או הרכבה של חלק כזה או אחר בכלי רכב כזה או אחר או כל דבר אחר תלוי במיומנות של האדם אשר עוזה זאת ללא קשר למוצא שלו לדת שלו או למין שלו (טוב אולי נשים קצת פחות טובות:lol:, סתם בצחוק).

אם תשלח מנהל מקצועי של מוסך לבצע גניבת רכב, הוא יצליח לעשות זאת תוך מספר דקות.

רוב גנבי הרכב הם בני מיעוטים מהשטחים או מהארץ שעוסקים במכונאות רכב וזהו המקצוע שלהם. האקט של גניבת הרכב הוא ממש כמה דקות, למי שיודע איך לעשות זאת. אבל, סטטיסטיקה של המשטרה מראה כי הרוב המוחלט של גנבי הרכב (כולל "גניבת חלק מרכב") הם בני מיעוטים מהשטחים או מהארץ, ועל זה אין ויכוח.

Xbox12341

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...