Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1249739828.jpg

למה אני שם את התמונה הזאת?

אז ככה:

אתמול חזרתי מבילוי עם החבר'ה,בערך בשעה 2 ורבע לפנות בוקר. מרחוק אני רואה את המכסה מנוע של האוטו של אבא שלי מורם. עכשיו, אני כזה אומר לחבר שלי 'מה זה למה שאבא שלי יתקן את האוטו בשעה כזאת מאוחרת'?

אני מתקרב רואה את כל החלק שסימנתי לכם בריבוע מפורק. לקחו אותו עם הפנסי, עם המספר, הכל, פירקו ולקחו. ישר התקשרתי לאבא שלי, הורדתי אותו למטה. הוא ישן באוטו כדי שלא יחזרו ויגנבו את המצבר.

עשו את זה מקצועי, באו עם ארגז כלים. לפי החישובים שלי הם היו בערך 4 אנשים, ככה זה נראה, אבל זה לא חשוב [אם זה לא חשוב, למה לכתוב?]. דפקו את כל החלק הזה [המסומן בתמונה]. יש, יעני, את המכסה מנוע וזהו. כל החלק שסימנתי ,אין אותו, לקחו אותו.

במוסך ובמשטרה אמרו לאבא שלי שזה בטח ערבים שמוכרים את החלק הזה והמשטרה לא האמינה, היא אמרה שפעם ראשונה היא רואה מקרה כזה ושבדרך כלל לא גונבים את החלק הזה...

הם גנבו את זה בסביבות שעה 12 לפי החישובים שלי. יצאתי ב10 וחצי בערב ראיתי איש חשוד עם תיק על הגב (כנארה [כנראה]בתוך התיק היה [היו] את כל הכלים). הוא הסתכל עליי במבט של 'אני מפחד רצח תלך, אני צריך לגנוב פה את החלק הזה'. כאילו, ידעתי שזה הוא אבל רק אחרי שראיתי את זה. חיכה לו בחור עם אופנוע. אני כמעט בטוח שזה הם, אבל זה לא משנה [אם לא משנה למה את כותב את זה?]. קיצר, הלכנו למשטרה וזהו [זהו או שלקחו גם טביעות אצבע?]. לקחו טביעות אצבעות אבל מצאו רק את שלי ואת של אאבא [אבא] שלי. הגנבים היו עם כפפות_(מן הסתם), כך שאין יותר מדי מה לעשות.

עלות התיקון 15 אלף שקל. הביטוח משלם, אבל יש השתתפות עצמית בסך 1500 שקל. ההורים שלי ביום שלישי טסים לאיטליה, איזה סרט. אבל בסדר, האוטו במוסך וקיבלנו אוטו חלופי בינתיים...

פורסם

עד לפני העריכה היה קשה להבין.

וכן, ההסתברות בכיוון יותר שהגנב היה צריך את החלק ההמדובר ברכבו של אביך.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

Guest ספורטמוטורי
פורסם

ומאיפה להם שזה בטח "ערבים"?!!!

אני הייתי אומר לשוטר הטיפש הזה "אל תאשים,עידה,משפחה,אזור,אפילו תרנגול אם אתה לא בטוח",ואם יש לך הוכחות אז כולי אוזן.

תגיד לאבא שלך בשביל זה יש ביטוח מקיף,ותן לשוטרים החכמים לחקור.

פורסם
ומאיפה להם שזה בטח "ערבים"?!!!

אני הייתי אומר לשוטר הטיפש הזה "אל תאשים,עידה,משפחה,אזור,אפילו תרנגול אם אתה לא בטוח",ואם יש לך הוכחות אז כולי אוזן.

תגיד לאבא שלך בשביל זה יש ביטוח מקיף,ותן לשוטרים החכמים לחקור.

חוץ מערבים מי יכול לעשות את זה??

רוב הסיכוים שזה ערבים וזה לא קשור לגזענות

זו האמת

ואין פה מה לחקור....

פורסם

הוא לא צריך לתת להם , הם פשוט לא יחקרו ויסגרו את העניין מחוסר ראיות כמו מאות גניבות רכוש שמתבצעות מידי חודש.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

מפחיד! איך לא הייתה אזעקה? או שמישהו ראה או שמע?

מאיפה אתה בארץ?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

היה מקרה דומה למה שקרה לך בפורום.

אאל"ט היה מדובר ברכב מסוג הונדה, שכל הפלסטיקה והפח החיצוני פורקו לו, כאשר חנה בחניה מתחת לבית.

לפני מספר ימים היתה כתבה על גנבות מסוג זה בחדשות, גנבי הרכבים התחילו לעבור לשיטות חדשות ופשוט מפרקים את החלק שהם צריכים, ומשאירים את שאר הרכב לבעלים.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
היה מקרה דוה למה שקרה לך בפורום.

אאל"ט היה מדובר ברכב מסוג הונדה, שכל הפלסטיקה והפח החיצוני פורקו לו, כאשר חנה בחניה מתחת לבית.

לפני מספר ימים היתה כתבה על גנבות מסוג זה בחדשות, גנבי הרכבים התחילו לעבור לשיטות חדשות ופשוט מפרקים את החלק שהם צריכים, ומשאירים את שאר הרכב לבעלים.

:roll:

ל'

יש מצב לכתבה?

פורסם

אני אשתדל למצא את הכתבה ברשת.

ובינתיים מצאתי את השרשור שנפתח על ההונדה שנפרצה ונגנבו לה הדלתות וחלקי הפח.

ניתן לקרא על כך כאן. :arrow:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
1249739828.jpg

הם גנבו את זה בסביבות שעה 12 לפי החישובים שלי. יצאתי ב10 וחצי בערב ראיתי איש חשוד עם תיק על הגב (כנארה [כנראה]בתוך התיק היה [היו] את כל הכלים). הוא הסתכל עליי במבט של 'אני מפחד רצח תלך, אני צריך לגנוב פה את החלק הזה'. כאילו, ידעתי שזה הוא אבל רק אחרי שראיתי את זה. חיכה לו בחור עם אופנוע. אני כמעט בטוח שזה הם, אבל זה לא משנה

יש לי חידה בשבילך:

2 אנשים באים לחניון בלילה עם כלים על אופנוע. המשימה שלהם היא לפרק טמבון+ פנסים מרכב ולהימלט מהמקום מבלי שיחשדו בהם שהם אלה שגנבו את הטמבון. לכן עליך למצוא מקום מסתור לטמבון בציוד שעמד לרשותם לביצוע המשימה (אופנוע, תיק עם כלים) לצורך העניין מותר לך לקפל את הטמבון עד 6 פעמים/להמיס אותו לתוך בקבוק או לצורה של קסדה ואז תימלט בצורה בטיחותית/כל דרך יצירתית להבריח את הטמבון ע"ג אופנוע ו2 אנשים..

פורסם
יש לי חידה בשבילך:

2 אנשים באים לחניון בלילה עם כלים על אופנוע. המשימה שלהם היא לפרק טמבון+ פנסים מרכב ולהימלט מהמקום מבלי שיחשדו בהם שהם אלה שגנבו את הטמבון. לכן עליך למצוא מקום מסתור לטמבון בציוד שעמד לרשותם לביצוע המשימה (אופנוע, תיק עם כלים) לצורך העניין מותר לך לקפל את הטמבון עד 6 פעמים/להמיס אותו לתוך בקבוק או לצורה של קסדה ואז תימלט בצורה בטיחותית/כל דרך יצירתית להבריח את הטמבון ע"ג אופנוע ו2 אנשים..

לא הבנתי כלום אבל הבנתי שאתה מסתלבט

שיהיה לך בהצלחה

תגידו גנבו גם את הלוחית רישוי מה יכולים לעשות עם זה?

פורסם

יכולים לסוע בכביש 6 או לרצוח מישהו בדרייב-ביי ולהפיל את זה עליכם.

כל עוד דיווחתם שהלוחית נגנבה לא אמורות להיות בעיות.

פורסם
חוץ מערבים מי יכול לעשות את זה??

רוב הסיכוים שזה ערבים וזה לא קשור לגזענות

זו האמת

ואין פה מה לחקור....

כמובן שאין מה לחקור וזה לא קשור לגזענות כי אין יהודים גנבים.

Nothin really matters to me

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...