Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה לי מקרה דומה אתמול, כשנסעתי לקריון.

נהג מונית, החליט פתאום לחתוך אותי ועוד נתיב, בכדי להוריד נוסע.

ובזמן הזה, הייתי עם כל המשפחה ברכב.

פשוט מזעזע, שיש נהגים כאלו. ומערכת המשפט, לא עושה כלום בנוגע לכך!

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

פורסם
פשוט מזעזע, שיש נהגים כאלו. ומערכת המשפט, לא עושה כלום בנוגע לכך!

... אבל לעומת זאת הם מאד חזקים בדו"חות על מהירות, אז מה הבעיה.

גם לי, כמו לכולם, קורים דברים כאלה מדי פעם. אני משתדל לקלוט אותם בזמן ופשוט להתרחק - שיעשו את התאונה שלהם בלעדי.

בעיני הכי גרוע זה אלו שאינם מודעים לכך שקרה משהו - לא לפני, לא תוך כדי וגם לא אחרי הענין. אני אפילו לא טורח לצפור להם כי הם לא יבינו למה. אחד כזה העיף אותי כמעט לתוך הגדר באיילון (אני הייתי בנתיב של הירידה מאיילון, והוא החליט פתאום שהוא גם רוצה לרדת - אז הוא עבר בפתאומיות לנתיב של היציאה. למרבה הצער הוא עבר לתוך הנקודה שבה היה הרכב שלי. סטיתי ימינה לשוליים בחדות, כמעט התנגשתי בקיר אבל בסוף לא - והוא המשיך לנסוע כאילו כלום. ברור לי שהוא בכלל לא שם לב שקרה משהו).

דני

פורסם

בדרך כלל אני רגיל למנייא*** על הכביש אבל אתמול זה ממש הביא לי את הסעיף, בנסיעה בפקקים אני ועוד 3 חברים בתוך ת"א (חייב לציין שנהגתי בהרבה מקומות בארץ אבל בת"א זה הכי מגעיל שאפשר ואין לי מושג איך אפשר לחיות ככה, פעם הבאה אני נוסע ברכבת), בקיצור אחרי מסכת אין סופית של הדחפות קטנועים לנתיב שלי (ובתור רוכב ד"וג אני בחיים לא עושה מה שהם עושים, ממש טיפשות נדחפים לקידמת הרכב שלי בצורה שגוררת מצידי בלימה הגונה שתור שלם של מכוניות מאחורי עלול להיכנס בי) אנשים ממש מתעלמים שאתה נוסע לידם אני ממש חייב לציין שצפצפה הוא אביזר בטיחותי יותר מכריות אויר וabs אנשים ממש מתעלמים ועוברים נתיב שאין באפשרותם לעשות זאת באופן נורמלי.

אבל הכי הביא לי את הסעיף זה ברלינגו שחתכה אותי 4 פעמים ברצף בלי לאותת, אז פשוט כשהזדמן לי להיות קרוב אליו סימנתי לו לפתוח חלון ואמרתי לו בידיוק כך "מה קרה אין וינקרים? פעם הבאה שאתה נכנס לי בנתיב בצורה כזאת אנחנו נשבור אותך ואת הברלינגו המזור** שלך, יאללה זד*** לי מהעיינים" (חשוב לציין שכל זה היה בצעקות ותנועות ידיים והוא פשוט היה בהלם ולא דיבר, "ואנחנו" זה אני ועוד 3 בחורים איתי שכל אחד דופק לו מבטים של "חכה חכה אני תופס אותך ברחוב":lol:

אחרי זה הוא פשוט נסע בנתיב שלו ולא עבר נתיב במשך 40 דקות עד שהוא פנה באיזה יציאה.

מכן אני מסיק שרק באיומים הולך ופעם הבאה שמישהו עובר על החוק פשוט תאיימו עליו, זה עובד.

פורסם

שמע התאוריה שלך אולי נכונה אבל לא בכל מקרה.

אולי על נהג הברלינגו זה עבד לך היום אבל על נהג של רכב אחר זה לא יעובד לך מחר ובסוף

עוד הוא ישלוף עלייך סכין או משהו .

ככה שלדעתי הכי טוב כמו שמישהו כתב פה זה להתעלם מהחראות האלה ופשוט לקלוט אותם מראש ולהתרחק מהם .

אותם חראות דרך אגב שאף פעם לא יאטו כדאי לתת לך לצאת מחניה ברוורס, אותם חראות שלא נותנים לך להשתלב לנתיב לפני פניה

ועוד אחרי זה מסתכלים/מסתכלות עלייך כאלו הרגע הראת להם את הז** שלך .

בסופו של דבר אין מה לעשות , זאת התרבות נהיגה פה.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

אלי-גם אני עד לא מזמן דגלתי בשיטה של איומים..אבל אחרי שפיצצו שני בחורים מכר שלי אחרי שעצר לידם ואמר להם שיזהרו פעם הבאה כי הם כימעט פגעו לו בכנף כשחזרו מעקיפה כי כניראה הם ראו את האזהרה שלו כאיום.

איומים יעזרו לך כשתיפול על איזה טמבל שלא יודע לנהוג ואין לו אגוזים כדי להתמודד עם מישהו שצועק עליו,אבל ברגע שתגיע למישהו משוגע (ויש מספיק כאלו בארצנו) תצטער על זה שלא התעלמת (כמובן אני לא טוען שאתה לא יכול להתמודד עם מישהו,גם אני לא בחור קטן,ולומד כבר 3 שנים MMA אבל יש מספיק אידיוטים שישלפו סכין או יותר גרוע).

פורסם

האזהרה שלי באמת הייתה איום לאותו בחור אם ברלינגו.

ותשמע, באוטו בדרך כלל אני נוסע עם 3 בחורים שעובדים איתי ומרימים ציוד כבד על בסיס יומי ככה ששרירים לא חסרים, ועזוב שלכל אחד מהם יש עבר צבאי לא רע וגם לי, ועזוב מה יש לי בתא כפפות ובבאגז' אבל בוא נגיד שאיזה נער מושתן בן 20 וחברים שלו הערסים שעושה עליי דאווינים עם המכונית ועוד יעז לאיים עליי בסכין מהר מאוד יבין שהאיום שלו עם הסכין הוא רק תירוץ בשבילי להגיד לשוטר אחר כך שהוא איים עליי בסכין אז הגנתי על עצמי. (מקרה אמיתי שקרה לי לפני שנה אפילו קצת פחות)

פורסם

לא לאיים ולא בטיח, אם משהו מתפרע על הכביש יש להמנע ממגע עימו לתרחק עד כמה שניתן.

תהיה שרירי, חזק, קראטיסט אלף אלף יחד עם 4 בלרינות ברכב, כל זה לא יעזור לך נגד כדור 9 מ"מ שננעץ בראש שלך, אשר נורה ממרחק של 5 מטר.

כן ידידי השרירי בעל העבר הקרבי, יש מספיק מטורפים בעולם וגם במדינה הזו לעשות את זה ואתה פשוט לא יודע מתי תתקל באחד כזה, אז למה להתגרות באלת המזל?

פורסם

99 אחוז מאלו שנתקלתי בהם בכביש עושים שטויות הם נערים בטווח גילאים של17-20, מקסימום כדוררגל יוציאו עליי.

כמה אפשר להתעלם?

לא נותנים להשתלב וכל זה איך שהוא אני מעביר, אבל שבנאדם חותך בלי לשים לב אליי ומסכן אותי ואת הרכב שלי חייב להגיב, כי אם הוא לא ייכנס בי הוא ייכנס במישהו אחר.

פורסם

אז אתה אימפולסיבי וחמום מוח כמו אותו זה שחתך אותך ולא מצליח לשתחרר מהתנהגות "ישראלית" קלאסית.

עשה טובה, שמור על עצמך ואל תיקח אחריות על אחרים על הכביש , זה לא תפקידך ואל תכנס לריב כבישים עם נהגים אחרים, אתה רק יוצר דרמה רבה יותר ואולי גם עלול להיות זה שגורם לתאונה בעצמך.

פורסם
פעם נכנסתי למעגל תנועה, נסעתי ממש ברוגע, נכנסתי נכון ויפה וגם אין הרבה דברים שבהם אפשר לטעות במעגל ופתאום איזה נהג מונית שהיה מאחוריי צופר לי. כ"כ התעצבנתי שבאותו רגע רציתי פשוט לבלום חזק באמצע הצומת, לצאת אליו ולשאול אותו למה הוא עשה את זה.

עמית לשעבר שלי בעבודה הקודמת התנסה בתאונה חזיתית באדיבותו של נהג מונית שהחליט לעקוף את המעגל מצד שמאל (פתאום כך התעורר לו יום אחד והחליט שהוא באנגלייה!).

פורסם

ברווז, עשה כמוני:

א) הפעל מזגן.

תמיד פועל. תמיד.

ב) שים מוזיקה רגועה ונעימה לאוזן.

לא נוסע בלי מוזיקה שאני נהנה ממנה.

ג) קח נשימה עמוקה.

יש ברירה?... גם את זה אני תמיד עושה. הפעם זה לא עזר- כמה אפשר כבר?! זה היה לסיכום של שבוע מטורף במיוחד, זה היה רק הזי(ר)גוג שעל העוגה.

ד) תקווה שבינתיים שאתה מבצע את הוראות א,ב,ו-ג, ה(איש שאימו עובדת למחייתה) ייכנס בקיר :evil::twisted:

באשר ל-ד', אני מקווה רק שיעשו לו את אותם הדברים בדיוק.

באשר ל-ג': בתוך שבוע, מעבר לכל הכמעטים הרגילים (יש בארץ כל כך הרבה עוורים עם רישיון), פעמיים מצאתי עצמי תקוע מאחורי (רצף של מילים מעניינות וציוריות מאד עברו צינזור עצמי) שהחליט\ה לעמוד באמצע הכביש. פשוט כך- ממש פיזית באמצע. פעם ראשונה עוד מילא. יכלתי לעקוף - היה שם קו מקוקו ולא היה אף רכב ממול. אבל העקרון. אז צפרתי לה (דומני שזו הייתה בחורה, לא סגור על זה). היא עושה לי עם היד תנועה של "למה מה קרה לך?! אתה לא רואה שאני חונה?!?!?":shock::?:evil:

במקרה השני, באזור כרמל צרפתי, ג'יפ BMW X5 עומד לחלוטין באמצע הכביש בצורה שחוסמת 3 כיוונים שונים מלהיכנס לרחוב. ושוב, צפירה, ושוב, תנועת יד של "אל תפריע לי לחנות", צפירה ארוכה נוספת, ומה הערס הכישרוני עשה? הפעיל אורות מצוקה...:lol:

לא ידעתי אם לבכות, לצחוק, או לדחוף לו עץ ברוש לת*ת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...