Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בדרך חזרה מהעבודה עוקף אותי נהג מונית בניגוד מוחלט לתמרור האוסר על עקיפה בקטע הדרך המדובר, ולא טרח אפילו להשלים את העקיפה- רק לנסוע קצת מלפניי (מכסה מנוע שלי היה בקו הדלת שלו), ולא עניין אותו במיוחד שיש שם הצרות נתיבים (2 ל-1).

עד כאן, הגיוני.

הוא גם לא ראה אותי בכלל (WTF?! איך?! הוא בדיוק ירד לנוסע לידו או משהו?!?!:shock:) ושם לב לקיומי רק כשצפרתי.

גם זה, הגיוני.

מה שגרם לי לרצות לנגוח בקצה האחורי של המונית שלו עם הרכב שלי ולהכניס אותו לסיחרור היה שהוא התעצבן על החוצפה שלי שהעזתי לצפור לו!!! (נערכו סימני קריאה מרובים ע"י הכותב. וגם כמה משפטים הקשורים לאחותו אשתו וביתו הקטנה של אותו הנהג כי לא עניינו של אף אחד במה הן עוסקות).

תשמעו, אני משתדל לנהוג הכי רגוע שבעולם, וכשקורה לי משהו דומה אני פשוט מסנן איזו קללה וממשיך כאילו כלום לא קרה- כך כבר שנים ארוכות.

אבל הקטע הזה פשוט עצבן אותי בצורה קיצונית. ה(נערך ע"י הכותב עקב דמיון ציורי מדיי שעלול להשחית נפשות זכות של ילדים בחופשת הקיץ) הזה עבר על החוק, התעלם במכוון -אני לא יכול להסביר את זה אחרת, מהסביבה והנהגים האחרים בה, ועוד חושב שאני מנייאק יען כי העזתי בחוצפתי לצפור לו.

בצומת הבאה היו שוטרים ואני קצת מצטער שלא עצרתי לידם וביקשתי שיארגנו משהו נחמד (שמיכה אולי?!...) לנהג המונית הזה, אבל מצד שני, הם היו מתלבשים עליי עם המזל שלי, ו\או לא עושים כלום למנוול.

אז יצאתי חצוף שצפרתי.

אני מקווה שנהג המשאית שהוא יעקוף ככה, לא יצפור.

הייתי חייב לפרוק את זה, עמכם הסליחה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

פעם נכנסתי למעגל תנועה, נסעתי ממש ברוגע, נכנסתי נכון ויפה וגם אין הרבה דברים שבהם אפשר לטעות במעגל ופתאום איזה נהג מונית שהיה מאחוריי צופר לי. כ"כ התעצבנתי שבאותו רגע רציתי פשוט לבלום חזק באמצע הצומת, לצאת אליו ולשאול אותו למה הוא עשה את זה.

פורסם

אחחחח נהגי מוניות...

תראו לי עוד תחום שכל העוסקים בו (בהכללה) מצפצפים באופן עקבי על החוק (וכפועל יוצא על האתיקה המקצועית), ואין שום תגובה מהסביבה, לא מהלקוחות ולא מסמכות מקצועית.

כל אחד כאן, שיחשוב בתחומו המקצועי, מה היה קורה אילו היה רואה קולגות שלו מזלזלים ככה בתחום בו הוא מתמחה, וממנו הוא מפרנס את משפחתו.

(וזה עוד בלי להכניס סכנת חיים לעניין).

נהג מונית עבריין תנועה/רופא שמעגל פינות/טבח שמבשל עם מוצרים מקולקלים/מציל מנמנם/עיתונאי שממציא עובדות - את כולם הייתי מעיף לכלא, או יותר טוב - סקילה במרכז העיר. קודם שייתביישו, אח"כ יבוא הכאב.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

ברווז, עשה כמוני:

א) הפעל מזגן.

ב) שים מוזיקה רגועה ונעימה לאוזן.

ג) קח נשימה עמוקה.

ד) תקווה שבינתיים שאתה מבצע את הוראות א,ב,ו-ג, ה(איש שאימו עובדת למחייתה) ייכנס בקיר :evil::twisted:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

סגנון הנהיגה של נהגי מנויות היה ותמיד יהיה מעורר כעסים ועצבים במהלך נסיעה רגועה בעיר , הם רצים ללקוח הבא שלהם ש"האלו מהתחנת מוניות השנייה" לא יסיעו אותו..

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

אז יצאתי חצוף שצפרתי.

לפחות לא יצאת בשקיות ניילון :shock: אחרי מה שהראו על נהג המונית שצפרו לו,אני משתדל שלא לצפור בכלל :x

פורסם
לפחות לא יצאת בשקיות ניילון :shock: אחרי מה שהראו על נהג המונית שצפרו לו,אני משתדל שלא לצפור בכלל :x

ולאלו שלא יודעים, מה המקרה המדובר?

אגב, קרה לי את אותו המקרה לפני כמה ימים. נסעתי על איילון לכיוון כביש 1(ת"א - ירושלים), קצת אחרי הירידה מהולץ לכביש, אני עובר לשמאלי כדי לבצע עקיפה, נוסע 200 מטר בערך, פתאום מאזדה 3 כסופה(בטח של ליסינג) שוברת הגה ממש חז לתוך הנתיב שלי. נאלצתי לבלום וצפרתי לו, שיראה שאני שם ושלא יתפרץ בכזו פראות. הוא חזר לנתיב שלו ושוב שבר, ועבר לנתיב שלי. אחרי המעבר הוא מוציא את היד מהחלון ועושה לי תנועות של "מה קרה?! מה ישך?!"

הניסיון הנואש לאותת לו עם אורות גבוהים שיחזור לימין(הוא מעכב את התנועה בשמאל :o) היה מועיל במיוחד, הוא פשוט לחץ על הברקס והאט את המהירות, כשאני מאחורי.

נאלצתי לסוע בימין במהירות זהה לשלו עם עוד כמה סיבובי מנוע נוספים, ואז חזרתי לשמאל, תודה לאל.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

נהגי מוניות זה עוד כסף קטן, פעם ראיתי איך נהג משאית גורילה שדהר בנתיב הימני והתעכב בגלל ישיש בג'סטי , יורד

בצומת כשהמתנו באדום ומעיף סטירה אדירה לישיש המסכן והמום בג'סטי.

אני בכל מקרה תמיד מחזיק נשק קר כלשהו בכיס הדלת לידי , עימות פיזי עם נהג משאית שרדף אחרי שיכנע אותי בנחיצות.

• אחראי פורום
פורסם
ולאלו שלא יודעים, מה המקרה המדובר?

אם אני זוכר נכון, נהג אוטובוס צפר לנהג מונית, למטורף במונית זה הספיק כדי לרדוף

אחריו עד שעצר איפשהו ופשוט פיצץ אותו.

הבחור נלקח למשטרה למתן עדות כשהוא פצוע קשה ולא ממש מיהרו לקחת אותו לבי"ח,

ומאוחר יותר הוא מת מפצעיו.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הלוואי ואלו היו רק נהגי מוניות - כל מי שנוסע קצת על הכביש נתקל במקרים הנ"ל.

אגב, לא פחות גרועים אלו הנהגים שצופרים (או מקללים) בלי סיבה, 2 דוגמאות קטנות:

1. לפני כמה שבועות חזרתי מהגרנד קניון (בחיפה, לא בנבאדה :wink:) לכיוון מרכז זיו. יוצא מהרמזור, 2 נתיבים, קו לבן מקווקו, עובר לשמאל, עוקף, חוזר לימין, נעצר ברמזור. מסתבר שהנהג שעקפתי אותו ממש נעלב שהעזתי לעקוף את הגרוטאה שלו והתחיל לקלל אותי כמו בהמה. אני רגוע ושקט בדר"כ, אבל בהמות חצופות כאלו צריך להשתיק בנחישות ותקיפות - וזה מה שקרה (במילים, לא באלימות:lol:).

2. בוקר, בדרך לעבודה - לוקח את הפניה ימינה לכיוון הטכניון (2 נתיבים לפני ואחרי הפנייה), מאותת ימינה וברגע שאני משתלב בנתיב הימני אני שומע צפירה עצבנית שמגיעה מנהג בקורולה שבכלל מגיח בנתיב השמאלי. לא ידעתי אם לצחוק או לבכות או שמא הייתי צריך לבקש ממנו רשות מראש בכתב לנסוע בכביש המדובר..

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

מה שמוזר בכל העניין הוא איך לעולם לא יחתכו X5, FORD F350, ג'יפים משופצרים למיניהם. העניין עם הפורד תמיד משעשע אותי. אני אומנם מתגלגל על רמו מגאן. אבל כיוצא לי סוע עם אבא שלי והפורד הנ"ל, אף אחד לא צופר, אף אחד לא חותך ונראה לי שזה רק מהפחד שאם הוא יבלום התפוח נכנס בשמשה ולא בפגוש P:

בכל מקרה העניין עם נהגי המוניות הוא באמת חוצה גבולות, אבל לצערנו זה המדינה. אופציה א' שכמה אנשים באמת יתפסו ויתחראו על כמה נהגי מוניות, וגם זה לא בטוח יעזור. אפוציה ב' היא לשתוק ולנשום עמוק. לחזור הביתה, לשחק GTA ולפוצץ נהגי מנויות.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

שמתי לב לנקודה מעניינת. בכבישים עירוניים, מי שמתנהג בבהמתיות יתרה זה בדרך כלל בעלי מאזדות המוניות למיניהן , פורד פוקוסים וכו' . בעלי רכבים איכותיים (לא משנה אם מדובר בג'יפ או פרייבט) נוהגים בצורה די נורמלית. הבלאגן נעשה על ידי העמחה שקונים מים ירוקים לרדיאטור ב10 ש"ח בשופרסל ועושים טיפולים באיחור כי הם לא פראיירים. קיצר הסברתי את עצמי נראה לי

פורסם

בכביש אני בד"כ לא מתעצבן. אני שומר את העצבים שלי ארוזים יפה עד שנקרה לפני נהג מונית כזה. כמה מקרים:

* צומת רוטשילד-הרצל בתל-אביב, אני פונה ימינה, נהג מונית עובר באדום במהירות, צופר לי, אני צופר לו. אנחנו נעצרים אחד ליד השני והוא צועק עלי "למה לא נתת לי לעבור", איחלתי לו שאשתו תהיה אלמנה מאושרת - הוא איבד את העשתונות מהר.

* נמיר לכיוון ארלוזרוב, נהג מונית חותך בערך 15 מכוניות בתור לפניה ונכנס לפניה בדיוק עלי. אני בולם, צופר לו מכל הלב, נעצר לידו ובמשך דקה שאנחנו עומדים ליד השני בפקק אני מסביר לו מה דעתי עליו, כשהוא עושה לי תנועות של "נו-נו-נו" עם האצבע :shock:

* מוניות שירות. כל מילה מיותרת.

עם זאת - המקרה הכי מקורי קרה לחבר: הוא נוסע לו רגוע כשלפתע נהג מונית מתחיל לצפור לו ועושה לו "תעצור". החבר בחור סקרן אז הוא עוצר בצד. נהג המונית בו אליו ואומר לו שהוא רדף אחריו כי "הוא נכנס בו מאחורה עם המאחורה של האוטו כשהוא חתך אותו" (איך ?!) וש- "הוא נסע באור אדום וצילמו אותו" (זה אומר שצילמו גם את הנהג מונית ?).

חבר שלי מסתכל עליו בסבלנות ששמורה בד"כ לטיפול בקופיפי למור פגועים מוחית ושואל אותו אם הוא ירד מהפסים. הנהג מונית אומר לו "אתה שיכור !? אתה שיכור גם ?!" ואז "אם אני רואה מכה מאחורה זה אתה עשית". הוא הולך אחורה ושם נגלית בסקודה מכה קלה והוא צועק: "אתה תחתום לי על נייר שאומר שאתה פגעת בי !".

באותה נקודה נמאס לחבר, הוא אמר לנהג מונית שימצא פראייר אחר להלביש עליו את המכה שהוא עשה ברברס לתוך איזה עמוד, ונסע.

עם זאת, בכל העולם נהגי מוניות ככה. ויש מקומות יותר גרועים בהרבה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • תוכן חדש...