Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את הסאב הבא:

ROCKFORD P2 NEW

והמערכת הבאה

HU: PIONEER 7900bt-- AMP1: zapco i4100--mono: orion 5001 -- F.COMP: ROCKFORD POWER T162S REAR: JBL - GT0937 SUB: ROCKFORD P2 NEW CAPACITOR: AUDIOBHAN 1.2 FARAD

רציתי להתשדרג בסאב נוסף האם שווה את ההשקעה?מאותו סוג כמובן.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי תמכור את הסאב ותקנה אחד שיתן לך ביצועים יותר טובים משניים כאלה.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

סאב כפול זה דבר טוב!

אני אישית מאוד אוהב. תמיד יש באס טוב והכי חשוב שעם תיבה כפולה אפשר להגיע לנמוכים טובים :D

יש לי רכב עם סאב כפול של רוקפורד P2 הישן ואני ממש אוהב אותם מצטער שלא עשיתי את זה הרבה לפני!

פורסם

לא אמרתי שזה רע :)

זה גם כמובן תלוי במה שהבחור רוצה להשיג מהמערכת - עוצמה? דיוק? פאנצ'יות? וכ''ו...

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

אני יכול להמליץ בחום על התכנון שלך.

יש לי רכב אחר עם סאב רוקפורד 15" 1000 RMS

וכשאני יורד לרכב עם הסאב כפול (להזכירך הם 2X200 RMS ) הם מצליחים גם הם לדגדג לי את האוזן!

אז עוצמה לא חסר. ובנוסף זה ברכב של אבא שלי מה שאומר שזה מספיק מדויק כדי לספק את צרכים המוסיקליים שלו.

אז אני לא בא ואומר שהם סופר מדוייקים אבל לדעתי מספיק כדי לרצות את 99% מאיתנו.

פורסם

אז לרכוש זוג נוסף?שלי הם 12 אינץ ככה שעולה בערך 600 ש''ח זוג נוסף.

אני ירגיש הבדל משמעותי?

יש לי כבר תיבה,ותיבה כפולה לדעתי היה שטות לקנות.

עדיף כבר תיבה לכל סאב לא?

פורסם

לא. אתה צריך תיבה כפולה שתכיל את שני הסאבים שלך. ולא 2 תיבות נפרדות.

ואם יש לך כבר סאב אז אתה לא צריך לקנות עוד זוג פשוט תקנה עוד סאב אחד.

פורסם

למה להחליף מונובלוק.?

האוריון 5001 מוציא 500RMS ב-2 אום

הסאב P3 הנ"ל הוא סאב של 500RMS עם 2 סלילים של 4 אום משמע עובד בחיבור מקבילי

סופי של 2 אום

המגבר מתאים בדיוק לסאב.

פורסם

הp3 חדש וחזק יותר.על פניו ,לא תמיד החדש גובר על הישן...:wink:

מנסיון שמיעה אישי,שמעתי את הסאב הכפול של עידן ואף אהבתי את הסאונד שלו ואם אינני טועה-המגבר שלך טוב וחזק יותר משל עידן.

אם כדאי יותר סאב כפול מהדגם הישן או סאב אחד מהדגם החדש-רק אוזנך תקבע זאת.יש המון מרכיבים שצריך לקחת בחשבון.

איזה רכב יש לך,איזה סאונד אתה אוהב,האם אתה רוצה שהסאב יהיה דומיננטי וכו וכו.חשוב גם הסט הקידמי שמורכב אצלך.

אכן בעיות טובות...:wink:

בהצלחה

ליאור

פורסם

יש לי סיאט איביזיה 3 דל'.

איזה סאונד אני אוהב?לא הבנתי כל כך את השאלה.

ואני שומע בעיקר מוזיקה אם הרבה שימוש בבאס,בגלל זה חשוב לי להוסיף.

לגבי מה אני יותר אוהב,איו לי זמן להתסובב ולשמוע איך זה כפול P2 ואיך זה יחיד P3.

האם שילוב של הבאס P3 אם הP2 יכול להוביל לאי אחידות ביו הבאסים?חשבתי על הרעיון של סאב אחד P2 וP3.

פורסם

אתה יכול הכל...:lol::wink:

זה כמו לשים גלגל אחד בגודל 10 ובצד השני גלגל בגודל 13 .הבנת?

אין לך זמן...:roll: קח סאב P2 בנה תיבה כפולה לחדש ולמה שברשותך וסע לשלום.

• תוכן חדש...