Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SAZ 1500 VS DLS A6

98civic
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל אחד זכותו לדעתו שלו.

אם אנחנו כבר בנושא, הרשו לי לשאול מס' שאלות..

במידה ויש לנו שני מגברים - האחד CLASS D עם הנתונים של ה SAZ1500. האם הצריכת זרם שלו תחת מאמץ היא זהה ב 4 אוהם כמו ב 1 אוהם ? נניח ונשמע באותה עוצמה בשתי התצורות, באיזו תצורה הוא יישמע איכותי יותר ?

אותם שאלות לגבי מגבר מ CLASS A/B..

וכן, מה הרלוונטיות של ההנחתה ב DAMPING FACTOR בשני המגברים ?

...CASKA for life

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי צריכת הזרם - זה חוקי חשמל - אם ההתנגדות יורדת כל השאר יעלו... ככל שההתנגדות שלך תרד יותר זרם יוכל לעבור במילים אחרות ובגלל זה גם ההספק עולה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
שלום לכולם.אני די מתלבט בין שני מגברים הללו שעתידים (בתקווה) להגביר זוג סאבים 10"(של ?) כל אחד 400RMS.סאבים מאד איכותיים לכן גם המונו צריך להיות מאד איכותי ולתת לפחות 800RMS ב 2 אום. אם יש לכם עוד הצעות אשמח לקבל.התקציב הוא עד 3500 ש"ח למגבר

למה אתה צריך סאב נוסף?עדיין לא מיציתה את הנוככי.

מה שהייתי עושה זה מוכר את הדואל מונו,והולך על מגבר זרם גבוה כמו שאדו.

שליטה מוחלטת וטונאליות שאתה מחפש - לוואטים אין כאן משמעות כל כך.

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם

דואל מונו שולט בו מדהים ,אין שמץ של מריחה.אני רוצה יותר עוצמה כשבא לי לפוצץ באיזה אלקטרו מינימליסטי.לכן חושב על סאב נוסף

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

אחד ועוד אחד = 800RMS ב-8 OHM בחיבור מקביל או ב-2 OHM בטור.

אל תשבור את הראש זה יעשה לך את העבודה בתקציב הזה ללא שינוי במערכת חשמל.

1x 400W @ 4 ohms

1x 800W @ 2 ohms

1x 1500W @ 1 ohms

S/N Ratio: >90dB

Freq. Response: 10Hz ∼ 350Hz ±1dB

THD:
Efficiency: 86% 4 ohms

בעיה בקלאס AB שאתה צריך לחשוב גם על מערכת חשמל (חיזוק אלטרנטור, מצבר נוסף/מצבר פריקה עמוקה), וזה בדוק יוצאה מהתקציב שלך.

פורסם

סטגים מצויינים למידבאסים וסאבים.בגישור הוא יורד לשני אום? בכלל שכחתי ממנו :roll:

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

הסטג הינו מגבר מאוד ורסטילי הוא יורד גם ל 1 אום:

2x 155 Watt RMS @ 4 Ohm Stereo

2x 305 Watt RMS @ 2 Ohm Stereo

2x 555 Watt RMS @ 1 Ohm Stereo

1x 615 Watt RMS @ 4 Ohm Mono

1x 1110 Watt RMS @ 2 Ohm Mono

מומלץ בחום

אלי

פורסם

הסטג אכן מגבר מעולה.

מבין 2 המגברים שציינת בכותרת השרשור, ה-DLS מגבר טוב משמעותית.

חתימתי לא עמדה בקו אחד עם כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

אני יודע שאני צודק:wink:

בזמנו התעניינתי לגבי שידוך של המגבר הזה לסאב שלי ואף הרכבתי

אותו ברכב לארסנל שלי.

מאוד התרשמתי מהמגבר הזה; מאוד חזק באס עמוק ונקי,

וזה היה עוד לפני שחיברתי את הליין דריבר(TRU SSLD6)

למערכת.

אלי

פורסם

אני גם התעניינתי במגבר הזה,או 2.01 ליתר דיוק לסאב שלי.

ככל הנראה אני הולך לרכוש אותו עוד חודש (אם הכל יהיה בסדר):wink:

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

מבין 2 המגברים שציין פותח הת'רד, הDLS מגבר שנחשב איכותי יותר, אך לצורך קבלת 870W הגברת קלאס A/B ב2OHM כמו שהA6 יודע לעשות, אתה תיאלץ לטפל במערכת החשמל שלך. משום שצריכת מערכת שכוללת מגברים לארבעה/שישה ערוצים + מונובלוק קלאס AB ב2 או ב1 אוהם הינה כ120-130A בפיקים ובעוצמה גבוהה[!], והרי אתה תגיע לזה לא פעם ולא פעמיים..

לפי שם היוזר מן הסתם מדובר בסיויק 98, כזו עם מצבר 46A ואלטרנטור של 75A.. זה לא חכמה לקחת משהו שרק בפוטנציאל ייתן לך דבר שבפועל לא רק שלא תהנה ממנו אלא שזה יגרום לך לנפילות מתח ואז ממילא גם ההספקים שיתקבלו יהיו בהתאם למתח. ולכן על מערכת חשמל סטנדרטית שלך, חבל לך על הזמן להוריד את המגבר הזה ל2 אוהם, שלא נדבר על אוהם אחד.

מעבר לכך, בניגוד לדברי ידידי srool, גם הA6 מיועד לאפליקציות SPL, וגם הSAZ 1500 מיועד לאפליקציות SQ. זכור לי היטב איך הSAZ 1500 שלט בזוג האודיופילים של עופר בצורה נהדרת, איך הכל השתלב בבמה הקידמית ואיך כשהוא רצה - ידע לשבור.

הפערים בין הגברת קלאס AB להגברת קלאס D היא עשרות אמפרים של צריכת חשמל. הענין נבדק באמצעות סקופ מעבדתי.

מהסיבות הנ"ל, לצורך הגברת זוג סאבים של 400W בסיויק 98 בעלת מע' חשמל סטנדרטית הייתי בוחר בSAZ 1500 דווקא.

מגבר איכותי ביותר, חזק מאד, והכי חשוב חסכוני בחשמל - ולכן אפקטיבי יותר.

בהצלחה!

פורסם

צביקה , השם לא אומר הכל :)

הרכב שלו זה טויוטה RUNX שנת 03\04 , ולדי תקן אותי אם אני טועה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

• תוכן חדש...