Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SAZ 1500 VS DLS A6

98civic
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.אני די מתלבט בין שני מגברים הללו שעתידים (בתקווה) להגביר זוג סאבים 10"(של ?) כל אחד 400RMS.סאבים מאד איכותיים לכן גם המונו צריך להיות מאד איכותי ולתת לפחות 800RMS ב 2 אום. אם יש לכם עוד הצעות אשמח לקבל.התקציב הוא עד 3500 ש"ח למגבר

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

A6 הוא אחד ממגברי ה- SQ היותר מומלצים במדינות כמו אנגליה למשל ובאירופה בכלל.

SAZ1500 הוא אחד ממגברי ה- SPL הכי מומלצים באמריקה למשל.

שניהם טובים מאוד גם ב- SPL וגם ב- SQ

כיוון שהצבעת על שני מגברים כ" שונים, השאלה המתבקשת היא:

האם מערכת החשמל שלך מסוגלת לספק 800-900 וואט למונו קלאס A/B ?

לא השוויתי את המגברים אחד לאחד על אותה מערכת, אבל אלא אם כן יש לך מערכת חשמל משודרגת באופן מכובד, על פניו נראה שהסאנדאון ייתן תוצאה טובה יותר, ובעיקר בגלל שהוא יספק לכל סאב יותר כוח בסביבות ה- 500RMS, לא רק שהוא קלאס D, הוא גם אחד המגברים הכי נצילים בקלאס הזה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מעבר לכבל מתח 0גייג' אין לי מערכת חשמל משודרגת.לא מעוניין בSPL אלא רק בשליטה מוחלטת וטונליות כמה שיותר קרובה לשאר האלמנטים

פורסם

מגבר שמספק יותר זרם ישלוט בסאב בצורה טובה יותר לדעתי.

ההתלבטות שלך ניתנת לבדיקה, חבר למערכת שלך את שני המונואים ותבדוק איזה יניב תוצאה טובה יותר. אני בטוח שיש פה חברי פורום שיעזרו לך אם רק תבקש.

ד"א, אם אתה מתכוון לסאבים של סינפוני, מניסיון של חבר או שניים בפורום עם הסאב הזה הם יגידו לך שללא הרבה כח, הם לא יישמעו במיטבם.

פורסם

אז סנדאון יספק להם את הכח הנדרש?

פורסם

בוא נגיד שאם הוא סיפק ל-BTL הרבה מאוד כוח והרקיד אותו טוב טוב, הוא יספיק גם להם. בהחלט.

והשליטה של המגברים שלהם בסאבים פשוט מדהימה. אני חוויתי את זה על בשרי, כששמתי את ה-FI Q שלי (בעבר) על ה-1500, ולאחר מכן על אינפיניטי (מונו מעולה לכל דעה,לא זוכר דגם אבל 1200 כלשהו). אבל ההבדל ביניהם היה עצום, הן מבחינת השליטה והן מבחינת העוצמה (לטובת הסאנדאון).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפוצח השרשור, שלא תבין לא נכון, ה A6 הוא מגבר SQ מדהים, אבל בשביל לנצל את מלוא כוחו ב- 2 אוהם תצטרך להקצות למערכת החשמל ברכבך 120-130 אמפר.

800 וואט לסאנדאון ב- 2 אוהם זה לא בעיה בכלל, יספק לך את זה ויותר גם עם מערכת חשמל מקורית לחלוטין.

אדגר, תשאיר את ההאמר לפעם אחרת :)

פורסם

לאחרונה בוצעו מדידות כאלו ואחרות.

מונו בלוק קלאס AB ומערכת מגיעים לצריכה של 120 אמפר.

אני מדבר על מונובלוק עם שרירים ולא כזה של ילדות.

מה שאומר שחובה אלטרנטור 120 אמפר (תקין ובדוק) ומעלה.

כדי באמת להנות מזה

פורסם

כל מה שאמרתם נכון, אבל אני דווקא חושב אחרת. הבן-אדם מדבר על השקעה של +- 8000 ש"ח בבאס ברכב (סאבים + מגבר) והוא מחפש SQ. אין ספק שה A6 יעשה עבודה טובה יותר כ SQ נטו. נכון, הרכב שלו "יתקשה" לספק את כל הרכיבים הללו אבל זה לא אומר שזה לא יישמע טוב (ראה המערכת של עופר דותן עם 3 מגברי CLASS AB על מערכת חשמל מקורית).

תעיף מבט בת'רד המקביל על מגברי CLASS A

אם כבר השקעה מוגזמת שכזו במערכת בכלל ובבאס בפרט, אני הייתי עושה צעד נוסף ומשדרג אלטרנטור - השד לא כל כך נורא וכל הסיפור מסתכם בפחות מ 2000 ש"ח. אגב, אם הרכב הוא סיויק אזי המחירים זולים הרבה יותר:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda-Civic-High-Output-Alternator-130-AMP-1996-2000_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem5881f65e75QQitemZ380137528949QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/96-2000-HONDA-CIVIC-HIGH-OUTPUT-165-AMPS-ALTERNATOR_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem518aa5bd5cQQitemZ350218468700QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

אני אסיים בלומר שלדעתי, סכום ההשקעה שאתה מפנה לכיוון הבאס ברכב הוא מוגזם לצורך מערכת SQ ואת הכסף, אם כבר, הייתי מפנה לכיוון הסט הקדמי שמהווה 85% ממערכת SQ.

ולא אוכל לסיים בלי להמליץ לך לשמוע את ה MAG V4 D2, שהוא סאב SQ מושלם, לפני שאתה "רץ" לרכוש כל מותג אחר

http://www.caraudio.com/forum/showthread.php?t=367091

...CASKA for life

פורסם

שמת לב באיזה הגברה בחר, אותו מאזין עם טעם איכותי ?

System Composition

2005 Ford F350

Head Unit – Alpine 9887

Amps – Sundown Audio SAX100.4 & 1500D

Cable - Kicker

Front Stage Drivers – Polk Audio SR 6500

Subwoofer – One Stereo Integrity Magnum Version 4 Dual 2 Ohm

פורסם

לא אמרתי שלא מדובר במגבר טוב, בכלל בכלל לא. כשחיפשתי מונו, אפילו שקלתי את ה SAZ 1500 אבל לבסוף בחרתי ב XXK2500 שלדעתי הוא טוב יותר בכל פרמטר. במקרה שלפנינו ה A6 טוב יותר ובאותו הסכום, אם לא עניין הזרם לא היה כאן בכלל ספק.

אגב, גם מבחינת נתון ה S/N RATIO - ה DLS מתאים יותר ל SQ.

הנה תמונות פנים, שניהם יפים:

ה A6:

inside3.jpg

וה SAZ1500:

inside2.jpg

ה A6 הוא הבחירה שלי בכל מקרה ועם כל מערכת חשמל, אולם, טוב יעשה הבחור לעצמו אם ירכוש אלטרנטור חזק יותר.

...CASKA for life

פורסם

+1 מסכים עם גורל, הסיבה לזה היא שהצרכן הכי זללן שדורש הכי הרבה משאבים זה הסאב.

זה הרמקול הכי גדול במערכת שעושה את תנועות הממברנה הכי ארוכות במערכת ולכן הוא ידרוש הספקת זרם מהירה יותר וחזקה יותר מכל שאר הרכיבים במערכת וזה יבוא לידי ביטוי בהגברה.

למגבר קלאס D יהיה הרבה יותר קל לספק את זה ובהנתן מערכת חשמל סטנדרטית - זה יכול לעשות את כל ההבדל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין טעם להשוות את הA6 לסאן-דאון SAZ-1500.

מדובר על 2 מגברים בקטגוריה אחרת לגמרי.

זה ששניהם מוציאים מעל 1000 וואט RMS ב1 אוהם זה לא הופך אותם לשווים.

הSAZ-1500 הוא קלאס D ומתחרה במגברים ברמה הזאת כמו IA,MMATS,RF וכו'.

הA6 הוא מגבר קלאס AB ומתחרה במגברים כמו אודיסון LRX1.1K ג'נסיס מונובלוק וכו'.

אם אתה מחפש מגבר קלאס D, אז האופציה הטובה והשפויה ביותר בארץ זה הסאן-דאון, ואגב, בשביל 800 וואט RMS אתה לא צריך את הSAZ-1500, יספיק לך הSAE-1000 או ה1200D.

אם אתה מחפש קלאס A\B, אז האופציה הטובה ביותר בארץ היא אודיסון LRX1.1.K.

under construction..

• תוכן חדש...