Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מספר דגם זה?

205 1400 כחולה (כבר לא) - עכשיו.... שברולט אוואו - וחזרנו לפיז'ו, 206 xs - ושוב האוואו...וגטס (למה מכרתי את ה - 205???)

פורסם

מנצל"ש.

אותה שאלה לגבי מחשב IBM T61.

במקרה שלי, המחשב מחובר למסך חיצוני, ולא בא לי לפתוח אותו כל פעם בשביל להדליק. אשמח אם תוכלו להציע חלופה.

בתודה מראש.

פורסם
פתח את המארז והחלף בין הכפתור של ההדלקה לכפתור של ה RESET.

הכי פשוט הכי יעיל.

רעיון טוב. מאיפה אני משיג את המברג המשושה הזה? (הברגים האלה רודפים אחריי. קודם ברנו, עכשיו במחשב).

פורסם

יש כל מיני אופציות. אחת זה WAKE ON LAN, שנייה אם מחשב נימצא ב-SLEEP, אמור להיות כפתור לגרום לו להתעורר במקלדת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה הקשר להתעוררות מהרשת?

WOL זה אפשרות להדליק את המחשב מרחוק (דרך שרת או מחשב אחר) ע"י סקריפט או תוכנה ששולחת פוקט מיוחד וכל זה בתנאי שכרטיס הרשת תומך בזה ושהוא מחובר לחשמל וראוטר שתומך בזה.

פורסם

רוב כרטיסי רשת כן תומכים באופצייה הזאת. דבר מאוד נוח דרך אגב.

ספציפית בקשר לבעייה של כפתור, אפשר לפרד אותו ולהחליף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש אופציה בביוס להדליק את המחשב עם העכבר..

אם תצליח בכלל להדליק אותו עם הכפתור המקולקל פעם אחת, אתה מסודר

Stay Dirty

פורסם

יש למישהו תוכנה מומלצת ל WOL ? בחיפוש מהיר דווקא לא הצלחתי למצוא משהו שהצליח להדליק לי את המחשבים (ובסקירה מהירה WOL היה מאופשר בBIOS )

זה כנראה לא היה מספיק חשוב לי כדי לחפור עמוק יותר אבל אם למישהו פה יש משהו שעובד אני אשמח לשמוע.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

כדי להפעיל WOL דרך הרשת, אתה צריך לדעת MAC של המחשב שאתה רוצה להפעיל.

• תוכן חדש...