Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מודה לכולכם,

לא לא נסעתי בעיר זה היה בכביש בינעירוני בו המהירות המותרת היא 90 קמ"ש

השוטר תפס אותי אחרי פנייה יחסית חדה על מהירות 120

ועמד 20 מטר אחרי הפנייה.

אין סיכוי שהייתי מספיק לעצור ליידו אם הייתי על 120

לכן ביקשתי להישפט.

תודה לכל העוזרים. אני אשתמש לבסוף באחד מהעו"ד שנרשמו מעלה.

בברכה,

ברק

לפני שתלך לאחד מהעו"ד ברשותך אשאל מספר שאלות.

בהודעה הראשונה אתה כותב שתפסו אותך על 119 קמ"ש.

כאן אתה כותב על 120 קמ"ש. לא מסתדר

בדו"ח צריכים להיות כתובים 3 נתוני יסוד

מהירות בה נסעת, בלשון הדו"ח המהירות שהוצגה במכשיר X

מהירות לאחר הפחתה = X פחות 5 קמ"ש. זו המהירות בה מאשימים אותך . ליד צריך להיות כתובה המהירות המותרת 90 לדבריך במקרה שלך.

המרחק שהוצג במכשיר = כל מרחק במטרים ובלבד שלא יעלה על 300 מטר.

שני הפרמטרים האחרונים הם על פי פסיקת בית המשפט העליון.

אם לא קשה לך העלה נתונים אלה לכאן , אם אתה יכול להעלות את הדו"ח ללא פרטים אישיים מזהים שלך גם טוב

תן לנו גם מיקום כביש /ק"מ מספר שנדע גם אנו להיזהר שם יהיה ממש נחמד.

אם המרחק שרשם השוטר הוא גדול אז זה לא מסתדר עם ה 20 מטר שלך.

מי עצר אותך השוטר המלזר או שוטר נוסף שהיה עימו. במקרה וזה השוטר המלזר, האם השוטר עמד מחוץ לניידת או ישב בתוכה בזמן הלזירה האם השוטר הראה לך את נתוני הממל"ז . האם היו עדים ברכב עימך, מה כתוב בדברי הנהג - נתון חשוב מעין כמוהו.

האם עברך נקי או לא .

יש לי מקרה דומה שגם ביקשתי להישפט, בלי עיקול.

ראה בשרשור כאן

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=252876&highlight=%D7%A9%D7%95%D7%98%D7%A8+%D7%9B%D7%91%D7%93+%D7%92%D7%95%D7%A3

אם תרצה תוכל גם לפנות אלי בה"פ עשיתי שיעורי בית רציניים בנושא

בינתיים הגשתי כמוך בקשה להישפט קיבלתי תאריך לדיון ראשון לעוד חצי שנה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לצערי גם אני נתפסתי על מהירות באיזור תעשיה ליד טבריה על 126 קמ"ש, גם אני ביקשתי להישפט בבית המשפט בנצרת..

לקצר את התהליך, אני ממליץ לשניכם לשלם את ה 750 שקל ולא להגיע למשפט, אין לכם שום סיכוי לנצח ואו לצאת זכאים.

השופט (לפחות בנצרת) הינו חלק מהתביעה ומתייחס לדברי השוטר כדברי אמת חיים , אין מצב לערער על דברי השוטר, ומבחינתו מספיק תצהיר שוטר והוא אינו חייב להיות נוכח בדיון.

אני יצאתי יחסית בזול עקב העובדה שבכמעט 20 שנה של נהיגה יש לי רק 2 עבירות תנועה , אבל יש כאילו חסרי מזל שעם עורך דין חטפו קנסות + שלילות ארוכות.

הליכה למשפט גם עם עורך דין זהה לרולטה רוסית, קחו בחשבון שלשופט אין סבלנות לשמוע אותכם, כל פניה להיגיון תסתיים במפח נפש והרשעה..

לשיקולכם..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
0522206020

רות עזריאלנט ,מתמחה בתעבורה ועם ניסיון רב מאוד.

רות מתמחה ויודעת מה היא מדברת אבל המחירים שלהם בשמיים

תיק ששילמתי 3500 היא רצתה 9000 אחרי הנחה

יש את דורון לוי מחירים סבירים ותשלומים נוחים ויודע תעבודה ממליץ מאוד...

054-4955543

פורסם

CX

אתה צודק בתיאוריה וגם למעשה.

אבל לפעמים תחושת הצדק לא נותנת לך לשלם , ולא מוכנה לראות בדו"ח מס דרך.

אין דבר כזה ששוטר לא יובא לעדות. בשלב ההקראה הוא לא נוכח , כאשר עוברים לשלב ההוכחות הוא מתייצב כמו ילד רע ירושלים ועומד לחקירה על מה שאירע.

לא מגיע פעם ראשונה דוחים ,לא מגיע פעם שניה , סיבה לזכותך .

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
CX

אתה צודק בתיאוריה וגם למעשה.

אבל לפעמים תחושת הצדק לא נותנת לך לשלם , ולא מוכנה לראות בדו"ח מס דרך.

אין דבר כזה ששוטר לא יובא לעדות. בשלב ההקראה הוא לא נוכח , כאשר עוברים לשלב ההוכחות הוא מתייצב כמו ילד רע ירושלים ועומד לחקירה על מה שאירע.

לא מגיע פעם ראשונה דוחים ,לא מגיע פעם שניה , סיבה לזכותך .

ישה , בעיקרון אתה צודק, אבל רק בעיקרון..

עם כל הצניעות, אני אחרי ההתנסות שלי עם מערכת החוק מוכן לשלם את ה 750 שקל הללו ולא להגיע לבית המשפט.

אין דבר כזה ששוטר לא יגיע לעדות ?

תרשה לי לחדש לך , יש ויש.

שופט בית המשפט בנצרת מסתפק בהצהרת השוטר, והוא אף טורח לגעור בפרקליט ולומר לו שהוא לא יזמן שוטרים כיוון שבמצב כזה השוטרים ישבו כל היום בבית המשפט ולא יהיה מי שיאכוף את החוק..

שוב בתאוריה אתה צודק, המציאות לצערי שונה לחלוטין, מציע לך לבדוק את אחוזי ההרשעה בבית הדין לתעבורה, למיטב זיכרוני מהודעה שפתחתי פה לפני מספר חודשים מדובר על למעלה מ 95% מחלק מבתי המשפט לתעבורה בארץ..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

CX שלום

יתן לנו את שמו של השופט המהולל ונבדוק האם כצעקתה.

אני מאמין שהוא מפעיל לחץ פיזי יותר ממתון על הנאשם /בא כוחו לסיים את התיק בישיבת ההקראה . אבל מסרב להאמין שאין אצלו ישיבת הוכחות בה יתייצב השוטר המהולל להעיד.

ולגבי % ההרשעה - אולי מוכיח כי השוטרים עוצרים רק את הפושעים ולא מתנכלים לנהגים חפים מפשע:shock:

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ולגבי % ההרשעה - אולי מוכיח כי השוטרים עוצרים רק את הפושעים ולא מתנכלים לנהגים חפים מפשע:shock:

כמה היינו רוצים שזה יהיה נכון.

אחוז ההרשעות גבוהה בגלל מספר רב של עסקאות טיעון, כיום רוב התיקים הגדולים נסגרים בעסקה.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
אסף שמיר זה העו"ד הכי גרוע שיצא לי להיפגש איתו.

והניסיון שלי בסה"כ מלפני חודשיים.

הבנאדם הגיע למשפט שלי בכלל כשלא צילםפ את התיק זה א"ב של עו"ד.

ועוד אצלי זה היה על נהיגה בשכרות.

המחיר ממש לא זול.

עו"ד טוב זה אילון אורון..

שלום לך.

מי אתה? נא הואל למסור את מלוא הפרטים!

אני עוסק בתחום דיני התעבורה כ 20 שנה.

טיפלתי במקצועיות ובמסירות בכל תיק, נלחמתי עבור כל אחד ואחד, ומעולם לא התלונן כנגדי אף אחד מלקוחותי!!

אם טיפלת בתיק שלך והדברים לא נעשו לשביעות רצונך אין לי כל בעיה לקבל ביקורת.. אבל, להשמיץ אותי באופן פומבי בצורה כה בוטה עלובה וללא כל הסבר???? אני מקווה לטובתך שיש בסיס לדברייך!!

או שתפרסם את כל הפרטים שלך ושל המקרה שבו טיפלתי עבורך (אם אכן טיפלתי כלל) כולל עובדות האישום והתוצאה בסיום התיק או שתפרסם התנצלות על דברייך!!!!

הרי אם אתה לקוח שלי לשעבר וגרמתי לך עוול, אז אין ספק שכדאי שהכל יפורסם, כולל כתב אישום, מספר תיק, תוצאה וכו'.. כדי שכל אחד יוכל להבין בדיוק מה קרהבתיק וכך האמת תתברר.. נכון?

יש לי תחושה שאתה עושה את הדברים ללא כל בסיס ובאופן מגמתי בכדי לפגוע בי בשמי הטוב ובפרנסתי, או שהרבה יותר גרוע מכך אתה מפרסם דברי שקר בכדי לקדם עו"ד אחר.

בכל מקרה אני מציע לך להזדהות ולפרסם את כל הפרטים שכן אם הנך לקוח שלי לשעבר אז מן הראוי שאציג בפורום את מלוא התמונה ולא רק את מה שאתה רוצה להציג.

אם לא תעשה זאת אדע כי הינך פועל מתוך זדון ואדאג לפרסם בפורום כי דברייך הינם שקריים ומגמתיים.

העובדה כי אתה משמיץ אותי ומדבר על עו"ד אחר (אילון אורון) בתגובה שלך רק מגבירים את חשדותיי לגבי המניע האמיתי שלך!!!

עו"ד אסף שמיר

פורסם

אם לא תעשה זאת אדע כי הינך פועל מתוך זדון ואדאג לפרסם בפורום כי דברייך הינם שקריים ומגמתיים.

העובדה כי אתה משמיץ אותי ומדבר על עו"ד אחר (אילון אורון) בתגובה שלך רק מגבירים את חשדותיי לגבי המניע האמיתי שלך!!!

עו"ד אסף שמיר

אתה משתשמ רשום כאן שנתיים. רק עכשיו עשית חיפוש על שמך?

מגיב על דברים מלפני 3 שנים וגם כותב בלה בלה של עורכי דין.

לא נראה לי שזה עושה רושם טוב על האוכלוסיה שיושבת כאן.

אולי אתה משפטן טוב. לגבי שאר דברים יש לי סימני שאלה.

פורסם

הקפצה קצת מוזרה באמת...

אבל אני חייב להגיד שהנסיון שלי הפוך - יצא לי להיות לקוח של אסף שמיר וגם של אילון אורון.

שניהם בתיקים על מהירות גבוהה בבין עירוני.

אצל אסף שמיר שילמתי חצי בערך ממה ששילמתי לאילון אורון, והייתי יותר מרוצה.

אילון אורון לא טיפל בתיק בעצמו בכלל אלא נתן אותו למישהו מהמשרד. הוא הצליח להוציא אותי בעונש סביר יחסית.

אסף טיפל בתיק בעצמו, הופיע בבימ"ש מוכן והשיג תוצאה יותר טובה ממה שהעזתי לקוות שייצא.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

הקפצה מוזרה - גול עצמי!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אם כבר הוקפץ אציין שעורך הדין אסף שמיר הוא תותח על !

נתפסתי ב 2009 על 90 קמ"ש בתוך העיר במקום 50 שזה 35-40 (לא זוכר אם זה עם הפחתה או בלעדיה) והוציא אותי מזה אחרי שנתיים עם קנס בלבד . (ז'בוטינסקי ברמת גן - הכביש המהולל)

למה שנתיים ? לא יודע וגם לא איכפת לי, העיקר שהוא הוציא אותי מזה. הייתי בסיכון גבוה לשלילה כי :

1. זה היה בתוך העיר

2. הייתי בדיוק כמה ימים אחרי סיום נהג חדש .

וכל מי שמשמיץ את אסף שמיר שיבדוק טוב טוב את דבריו מאחר שהיום עומד לרשותו חוק לשון הרע. חבל .

בכל מקרה, אסף שמיר מאוד מומלץ על ידי מניסיון אישי .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

אכן הקפצה מוזרה.

אבל אם כבר הוקפץ:

עו"ד שמיר הוציא את אשתי (שמיררה בבכי כל הפגישה, כך שאסף בטח זוכר אותה:lol: )מעבירה, שהעונש המירבי עליה הוא מאסר בפועל, עם שלילה על תנאי, של חודשיים לשנתיים.

כשהיא יצאה מהפגישה איתו היא כבר התנהגה בבטחון ,כמו עברינית מנוסה מ"צבאו" של אברג'יל. :-D

וכל זה במחיר מיוחד לחברי CF.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לדעתי טוב עשה שהגיב והקפיץ. מי שימצא עכשיו את השרשור באינטרנט יראה שהבחור לא נשאר ללא מענה וכנראה שלא ישימו לב להקפצה. אזהרה ממנהלי הפורום (אם בכלל נותנים על הקפצה כזו) מן הסתם הוא לא יקבל בתור ספונסר פורום. אה כן, הוא הרוויח עוד פרסומת (לבריאות).

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

זה הזמן להזכיר לחבר Audi Boy שזמן ההתיישנות לתביעת לשון הרע הוא 7 שנים מיום הפרסום.

אם העו"ד המלומד גילה את הפרסום רק עכשיו, הרי שיש לו עוד שבע שנים.

• תוכן חדש...