Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אמרו לי לא מזמן, כל קנוניסט ימליץ על קנון וכל ניקוניסט ימליץ על ניקון. :lol:

ד"א, אני התלבטתי בין ה-D300 ל-D90, לבסוף, רכשתי את ה- D90, עם עדשת קיט (18-105VR) ועדשה של ניקון 50M 1.8, איך המצלמה ? :oops:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
התעניינתי אצל חבר צלם מקצועי והוא מכיר אדם שמוכר Canon 10D ישנה במחיר בסביבות ה1000 שח, גוף בלבד.

זו מצלמה בת 6 שנים. לא הייתי קונה אותה אלא מחפש דגם חדש יותר מסדרה "עממית" יותר, גם כיד שנייה. בתחום עיבוד התמונה נעשתה מאז התקדמות מאוד משמעותית. חוצמיזה, מצלמה שעבדה אצל מקצוען עבדה ה-רבה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
התעניינתי אצל חבר צלם מקצועי והוא מכיר אדם שמוכר Canon 10D ישנה במחיר בסביבות ה1000 שח, גוף בלבד.

זו מצלמה בת 6 שנים. לא הייתי קונה אותה אלא מחפש דגם חדש יותר מסדרה "עממית" יותר, גם כיד שנייה. בתחום עיבוד התמונה נעשתה מאז התקדמות מאוד משמעותית. חוצמיזה, מצלמה שעבדה אצל מקצוען עבדה ה-רבה...

ולבסוף, המסכים אז היו זערוריים.

פורסם
איך אמרו לי לא מזמן, כל קנוניסט ימליץ על קנון וכל ניקוניסט ימליץ על ניקון. :lol:

ד"א, אני התלבטתי בין ה-D300 ל-D90, לבסוף, רכשתי את ה- D90, עם עדשת קיט (18-105VR) ועדשה של ניקון 50M 1.8, איך המצלמה ? :oops:

תגיד אתה איך המצלמה.

הבנתי שזאת אחלה מצלמה אולם אני לא אהבתי את העניין שהיא מתפקדת גם כמצלמת וידאו.

למרות שלא צילמתי בה אני בטוח שהיא פחותה במעט מה300 (לי יש כבר שנה וחצי בערך D300) אולם תמונות טובות אפשר להוציא גם עם D70,השאלה מה השימוש של המצלמה ועם אילו עדשות אתה תצלם.

ולא כל ניקוניסט ימליץ על ניקון ולהפך.

אני מדבר ממקום אישי של עניין הנוחות שימוש,דעתי האישית ניקון הרבה יותר נוחה למשתמש עם לחצנים וגלגלות במקום אידאלי לעומת קנון שאתה צריך להתעוות כמעט בכל לחצן.

בן.

Got To love It

פורסם

בן שלום,

התקציב רשום בהודעה הראשונה. 400$ בערך.

הסתכלתי באתר של camera.co.il והמחירים שם מתחילים מ2200 שקל למצלמה גוף בלבד 1000D, רמה מעל יש את ה400D,

אין לי התנגדות ליד שניה כל עוד במצב טוב.

האם אתם מכירים פורומים טובים של צילום עם לוחות יד 2?

אילו דברים עיקריים יש לשאול ולבדוק בקניית מצלמה משומשת?

תודה על העזרה.

האם המחירים בארה"ב עד כדי כך משתלמים כדי לחכות ולקנות שם מצלמה חדשה?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אל תשכח להוסיף מע"מ על העלות הכוללת.

עכשיו תביא בחשבון שאין מי שיכבד את האחריות בארץ.

שבארץ אתה יכול לפרוס קצת תשלומים (למי שמתאים).

אני לא אומר שלא משתלם לקנות בחו"ל. כשהמחירים בארץ מופקעים זה בהחלט כדאי, אבל אני לא בטוח שבמקרה הזה.

פורסם
d-spot.co.il

+1

לי יש את ה450D של קנון, מרוצה מאוד מהאיכות שלה

אם כי, כיוון שיש לך כבר 300D, הייתי ממליץ לעלות מדרגה - ל50D, אומנם בתחום מחירים שונה לגמרי, אבל לפי דעתי שווה את ההמתנה.

בברכה!

יונתן.

פורסם

ה-1000D ו ה450D זהות לחלוטין מבחינה טכנולוגית.

ה1000D מיועדת לשוק האמריקאי כמדומני.

ה450D לשוק האירופי, בכל מקרה אם אתה מחפש מצלמה שלא תגביל אותך בתור חובב ה450D היא התחלה טובה, לא נראה לי שזה יכנס בתקציב של 1500 ש"ח אבל, אלא אם כן תקנה בחו"ל ותביא איתך או שיביאו לך.

אתה יכול לראות באתר BHPHOTOVIDEO.COM מחירים שלהם בניו יורק, המצלמות והעדשות שם זולות יותר, רק תוודא לרכוש אחריות של MACK או מגבילה כי אחרת המצלמה תהיה ללא אחריות כלל.

לגבי עדשות הייתי ממליץ לך להתחיל עם עדשת קיט של CANON או לרכוש עדשה כמו שיש לי 18-50 של TAMRON, איכות האופטיקה שלה מעולה והיא בעלת אורך מוקד 2.8.

העדשות שיש לך מהמצלמת פילם הקודמת לא יתאימו בצורה מושלמת למצלמות שהם לא FULL FRAME, הכוונה לגודל חיישן פחות מ 35 מ"מ בסגנון ה450D ו ה40D או ה50D.

במידה ואתה מעוניין במצלמת FULL FRAME אתה מסתכל כבר לכיוון ה 5D וה5D MARK2, שעולות הרבה מאוד כסף, ובתור חובב אין בהם צורך כלל וכלל אלא אם כן אין לך בעיה כלכלית לרכוש אותן.

רק כדי לסבר את האוזן ה 5D MARK2 עולה כ 15000 ש"ח בתור קיט וכ 12500 ש"ח גוף בלבד, זאת כלל לא מצלמה עממית.

לי באופן אישי יש 40D של CANON ואני מאוד מרוצה ממנה, ככל הנראה עוד זמן יחסית ארוך אני לא ארגיש שמיציתי את המצלמה ואני צריך שדרוג.

אוסיף ואומר שהחנות הוד השרון CAMERAMIA מומלצת ביותר, השירות המחירים והשירות הם מעל ומעבר.

אין לי מניות שם או שותפות אם זאת השאלה הבאה.

פורסם

ה1000D מיועדת לשוק האמריקאי כמדומני.

ה450D לשוק האירופי, בכל מקרה אם אתה מחפש מצלמה שלא תגביל אותך בתור חובב ה450D היא התחלה טובה, לא נראה לי שזה יכנס בתקציב של 1500 ש"ח אבל, אלא אם כן תקנה בחו"ל ותביא איתך או שיביאו לך.

אומנם המצלמות ברמה יחסית דומה, אך הן כלל אינן זהות מבחינה טכנולוגית, וישנם כמה אלמנטים ב450 שאין ב1000

כאן תוכל לראות את ההשוואה בין שני הדגמים.

השאלה העיקרית שאתה צריך לשאול את עצמך היום היא - מה אתה רוצה מהמצלמה שלך? ואיפה אתה נמצא מבחינת הידע שלך בצילום.

אם אתה רואה את עצמך כאחד שכבר עבר את השלב הראשוני, ומחשיב את עצמך כחובב מתקדם, לא הייתי מתפשר על משהו שהוא פחות מ450D (אולי אפילו הייתי הולך על 500D בגלל הפונקציה הלפעמים-מאוד-שימושית של צילום וידאו באיכות גבוהה מאוד - דבר שלפעמים חסר לי ב450 שלי).

אם אתה רואה את עצמך כמתקדם מאוד - הייתי חוסך כסף ומחכה ל40D - המחיר שלה צנח יחסית בעקבות כניסתה של ה50D אבל האיכות שלה לא נופלת ממנה בהרבה - ואתה יכול למצוא אחת במצב ממש טוב ביד שניה.

אוסיף ואומר שהחנות הוד השרון CAMERAMIA מומלצת ביותר, השירות המחירים והשירות הם מעל ומעבר.

אין לי מניות שם או שותפות אם זאת השאלה הבאה.

בהחלט מצטרף להמלצה לחנות - קניתי שם את עדשת ה70-300 (עם מייצב) שלי - הרכישה בוצעה ללא בעיות, והגיעה תוך מספר ימים.

בברכה!

יונתן.

פורסם

חוץ מצילום וידאו HD, שהיא תכונה שדי טורפת את הקלפים בתחום הזה

(יענו, פיצ'ר צדדי שהפך למשהו מרכזי), עדיין, שוב, כמו תמיד,

הגוף הוא החלק הפחות חשוב במצלמה, וגוף פשוט עם עדשה נהדרת

יפיק ברוב המקרים צילומים טובים יותר מהגוף הכי משוכלל עם עדשה זולה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
חוץ מצילום וידאו HD, שהיא תכונה שדי טורפת את הקלפים בתחום הזה

(יענו, פיצ'ר צדדי שהפך למשהו מרכזי), עדיין, שוב, כמו תמיד,

הגוף הוא החלק הפחות חשוב במצלמה, וגוף פשוט עם עדשה נהדרת

יפיק ברוב המקרים צילומים טובים יותר מהגוף הכי משוכלל עם עדשה זולה.

אכן, כל מילה באבן.

אני אפילו אוסיף ואומר - שלא הגוף ולא העדשה הם אלו שקובעים - אלא מי שמחזיק אותם.

כי בידיים הנכונות - גם המצלמות הפשוטות ביותר יתנו תוצאות טובות יותר מאשר מצלמה יקרה בידיים חובבניות.

בברכה!

יונתן.

פורסם

שונות. לא אותה רזולוציה. ב-1000D אין מדידת ספוט. זה משהו שאני משתמש גם ב-P&S ולא הייתי קונה מצלמה בלי הפונקציה הזו, אלא אם מדובר בהדיוט גמור שמצלם רק "פול-אוטומט".

העדשות שיש לך מהמצלמת פילם הקודמת לא יתאימו בצורה מושלמת למצלמות שהם לא FULL FRAME, הכוונה לגודל חיישן פחות מ 35 מ"מ בסגנון ה450D ו ה40D או ה50D.

במידה ואתה מעוניין במצלמת FULL FRAME אתה מסתכל כבר לכיוון ה 5D וה5D MARK2, שעולות הרבה מאוד כסף, ובתור חובב אין בהם צורך כלל וכלל אלא אם כן אין לך בעיה כלכלית לרכוש אותן.

מה זה הקשקוש הזה?

מה עניין FF לכאן?

מי בכלל שאל על FF?

רוצה סיבה טובה לחובב לא לרכוש FF?

כי הוא מצלם ציפורים.

כי הוא לא רוצה מצלמה גדולה וכבדה.

יש עוד.

עדשות FF מתאימות למצלמה מבחינה אופטית. החיישן לא מנצל את כל שטח העדשה, אבל זה רק לטובה מבחינה אופטית. העניין היחיד הוא שצריך להכפיל את אורך המוקד המתקבל מהן ב-1.5, מה שאומר שהטווחים שלהן והשימושיות שלהן משתנה (לטובה ולרעה, תלוי בשימוש).

• תוכן חדש...