Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני הייתי רוצה לפתור את הבעיה בכותרת לבד, ללא ביקור במוסך. האם כדאי ואפשרי?

אם כן, אני זקוקה להמלצות שלכם לגבי חנות לרכישת החלק בירושלים והנחייה לביצוע ההחלפה בתנאים ביתיים.

תודה רבה מראש,

ליהי

פורסם

החלק יכול להירכש בכל פרוקיה. ההחלפה היא כך (בערך):

בד"כ הצופר מותקן על אחד הצדדים של הרדיאטור, בקדמת המנוע. הוא מחובר עם בורג ואום לא גדולים (מצריכים מפתח 3 או 4 למיטב זכרוני). יש לפתוח אותו ולעקוב אחרי החוט שלו, כדי להגיע לקונקטור (אם קיים). אם לא קיים קונקטור, יש לחתוך את חוטי הצופר (כמה שפחות יותר טוב) ולהלחים/להדביק עם איזולירבנד את החוטים החדשים.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

http://www.skidmark.co.uk/suzuki/sy.htm

קודם כל פתח את הלינק ששלחתי לך ותוריד משם את כל מה שרצית לדעת על הבאלנו ולא העזת לשאול .

לעניננו - פתח מכסה מנוע , הורד בזהירות את הגריל הקדמי - 5 פינים מפלסטיק והגריל בחוץ.

אז תראה את שני הצופרים מולך .

לפני שאתה מחליף אותם נסה לכוון אותם - יש בצופר בורג פיליפס קטן שבו נעשה הכיוון האופטימלי .

בהצלחה , ודווח לי מה קורה .

פורסם

אפשרי בהחלט , כדאי זה לא.

מדובר על 15 דקות עבודה של מוסכניק או שעה וחצי שלך :)

אני בשביל 50 שח לא היתי מלכלך את עצמי.

אודי A4

דימה.

פורסם

אני ממש לא מזלזל בה , בסך הכול כתבתי מה שאני חושב.

סליחה אם זה פגע במישהו.

אודי A4

דימה.

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים,

אוודא שהכל מובר/מכוון ואדווח כאן על התוצאות.

בשבילי העניין הוא לא הכסף, אלא הכרת הרכב ולמידה על המערכות השונות, אז אני מעדיפה להתלכלך.

תודה רבה שוב,

ליהי

• תוכן חדש...