Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה שגעתי הרבה אנשים בפורום לגבי סאב היו לי הרבה תכנונים סטרוקר שנישרף.

ולבסוף חסכתי קצת[הרבה] כסף והבאתי את הbtl מגיא[שומכר].

הסאב הזה פשוט רוצח מעיף לי את האוטו.

הסאב יושב בהונדה סיווק 2003 [לצערי אני צריך לנסוע עם מושבים פתוחים] עובר לי באוטו חיווט 0g והסאב יושב על מונובולק היפוניקס 2008d ופשוט הופתעתי שהוולטים באוטו לא ירדו לי מ11.8.גם לאחר 20 דקות של שמיעה בפול ווליום המתח לא צנח.

נקווה שבמפגש הקרוב אני יוכל להגיע כדי שהרבה חובבי באס יוכלו גם להנות ולהרגיש את הסאב.

בקרוב אני יעלה גם קצת סירטונים של האוטו מתפרק[בצחוק].

שבת שלום לכולם.

hu:pioneer 7800mp:comp front-infiniti refrance comp rear:sound strem rubicon. amp1:hifonics bxi6408 amp mono:hifonics 2008d class

sub:FI BTL 15

פורסם

תתחדש ושמור עליו :-)

התוצאה (התחתונה) שיש לי בתמונה לא באה בקלות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תתחדש ותעשה טובה, כשאתה מגיע עם הסאב הזה למפגש - תתפוס איזה 50 60 מטר מרחק משאר המכוניות שרוצות להשמיע SQ :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחדש.

רכישה מוצלחת במיוחד לחובב הSPL המתקדם..:wink:

גיא, אתה רוצה לשתף אותנו בדבר המפחיד שאתה הולך להביא? [ועוד אחרי ספינת החלל שישראל בונה..]

פורסם

צביקה, אני דווקא הולך לכיוון הרגוע יותר. השאלה (שאף אחד לא יודע את התשובה עליה, גם לא הוא בעצמו) היא, מה אחי יביא :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אולי הוא ממתין לראות את תוצאות הSPL האחרונות כאן כדי לדעת לאיפה לכוון.

לדעתי, הבעיה העיקרית שלו זה הגודל של הרכב, כי לך תבנה בקורולה תיבה לזוג 18..:wink:

פורסם

תתחדש בהחלט הסאב הכי מרשים ששמעתי אי פעם SPL טהור ודויד מברוק על המכירה.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

תתחדש, סאב ה- SPL בין הטובים בעולם.

מעניין אותי אם ההייפוניקס באמת מזיז אותו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

גם אני התפלאתיי אבל ההיפוניקס מזיז לוו את הצורה טוב מאו וגם לא נכנס לפרוטקשיין.

hu:pioneer 7800mp:comp front-infiniti refrance comp rear:sound strem rubicon. amp1:hifonics bxi6408 amp mono:hifonics 2008d class

sub:FI BTL 15

פורסם
תתחדש, סאב ה- SPL בין הטובים בעולם.

מעניין אותי אם ההייפוניקס באמת מזיז אותו.

מזיז אותו אבל כמובן לא עד נותן לו את כל מה שצריך .

הגיין במגבר עכשיו כמעט על האפס ..והסאב מקבל 30 אחוז ממה שהוא יכול להפיק והוא מרעיד כל מה שנמצא בכמה עשרות מטרים ...

המגבר הזה יכול לתת לסאב 60 אחוז ככה מהיכולת,הרי הוא 2000 רמס ב1 אוהם,והסאב עצמו יכול לקבל מעל 3000 רמס..

בקיצור ,הסאב נותן עוצמה מטורפת , לא מומלץ לשבת באוטו מעל לדקה, זה פשוט סכנה לאוזניים.

פורסם

עם כל הכבוד להייפוניקס, אבל באמת נראה לך שהוא מוציא 2000WRMS? אין לך מספיק חשמל כדי להוציא חצי מזה (קבוע, בפיקים אולי כן). אלא אם כן תתחיל לשדרג את מערכת החשמל, שזה כבר סיפור אחר :twisted::-)

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...