Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג קבוצה 2 - מה לקחת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי ה i30 מתאימה לדרישה 0להוציא תא מטען יותר קטן). 6 כריות אוויר, כל מערכות הבטיחות, 5 כוכבי ריסוק וחיבור ל MP3/IPOD.

עשיתי נסיעת מבחן והמכונית נוסעת יפה (126 כ"ס)

פורסם

אחרי בדיקת תא מטען של C4, שהוא בערך בגודל של זה שבi30 - זה לצערי לא מספיק גדול =\ פשוט אין מספיק מקום כדי לשים הכל בנסיעה ארוכה לאנשהו. מה שלדעתי מצמצם את הבחירה לפיג'ו 308, טויוטה קורולה, רנו מגאן (דגם ישן, בעיה) ואולי מיצובישי לאנסר (לא מוצא בשום מקום את התאוצה שלה בגרסאת ה1.5 ואת נפח תא המטען).

למישהו יש נתונים על הלאנסר?

ואני רואה שלטויוטה קורולה יש 5 כוכבי בטיחות, אז למה אומרים שהיא לא בטוחה?

פורסם

קורולה בקבוצה 2 רק ארבע כריות אוויר לעומת 7 כריות ברכב שנבחן וקביל 5 כוכבי בטיחות.

אישית הייתי בוחר ב-308 - תא מטען בגודל של סדאן - ותא נוסעים מרווח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ויש לזה השפעה גדולה?

והאם הפיג'ו עברה הורדת בטיחות כלשהי כדי להכנס לגרסאת הליסינג?

6 כריות אויר,esp,abs,ebd,bas גם בגרסת הליסינג.

פורסם

והמערכת קוראת MP3

אז קדימה 308:-)

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

היי, אני גם בדילמה

למען האמת הכי משכה אותי חיצונית המיצובישי לאנסר 1.5 (invite)

האם למישהו יש אותה, התנסה איתה?

כמו-כן , מכיוון שאני חדש בפורום, נצלש קטן, האם יש פה שרשור מסודר וארוך על היתרונות וחסרונות של ליסינג בעתיד הקרוב?

פורסם

לטויוטה 4 כוכבי בטיחות מיכוון שהדגם שמגיע לכאן מגיע עם 4 כריות אוויר ולא כמו ביפן עם 7 כריות אוויר

ולכן שאתה מחפש אתה רואה שהיא קיבלה 5 כוכבים בעוד שהציון שהיא קיבלה בארץ הוא 4 כוכבים

הטויוטה החדשה בעלת ביצועים טובים אך כמו שציינת אם הבטיחות משחקת כאן תפקיד אז אפשר להוריד את טויוטה מהפרק

בנוגע ל308 אני נגד ההנדסת אנוש של הצרפתים בשנים האחרונות, ובנוסף המתלים והגיר הבעייתים שלהם לא מוסיפים הרבה

בקשר למיצובישי הגרסה 1.5 ליסינג טיפה חלשה ומביצועים תוכלו לשכוח

תומר לאבא שלך שיקח שברולט מאליבוLTZ שנת 2008 ליסינג ולא יצטער לרגע

למרות שיוכל להיות שהוא יצתרך להוסיף טיפה אך יקבל תמורה מלאה לסכום אותו ישלם

פורסם

מאליבו היא קבוצה 4 ההבדל בכסף הוא תהומי:shock:, חוץ מזה הדגם שמגיע לליסינג הוא LT ולא LTZ.

תבדוק את ה308 כמו שהציעו לך, אם התא מטען של הC4 לא מספיק לך כנראה שגם תא המטען של הI30 לא יספיק לך.

לטויוטה עם 4 כריות אויר אין דירוג בטיחותי כי היא לא נבחנה באבזור המדובר, אבל היא בטיחותי פחות, כריות וילון זה דבר חשוב ביותר.

מיצובישי החדשה קבוצה 2 רק התחילה להגיע לארץ לא בטוח שיש הרבה רכבים על הכביש, תעשה נסיעת מבחן ותשווה, לדעתי 308 או C4 עדיפות על פני כל השאר שהצגת עם הסעיף שהן 5 דלתות וזה אומר תא מטען קצת קטן יותר מרכבי הסדאן.

נסיעת מבחן זה הפתרון שלך.

פורסם

תודה רבה לכל מי שעזר.

אחרי שאבא שלי ניסה את הרכבים שהציעו הוא החליט לקחת את הלאנסר 1.5, בגלל שהוא לא רצה להוסיף את ה200 שקל בחודש על הפיג'ו, והוא אהב את זה שיש בה הרבה מקום ועיצוב יפה, וכמובן מאוד בטיחותית.

למרות המנוע לפחות בנסיעת מבחן הוא הרגיש שהיא זריזה יותר מהפוקוס, ככה שהביצועים מספקים בישבילו (בכל זאת מכונית משפחתית, לא מכונית מרוצים). תכלס הפוקוס היה רכב מצוין, אבל אחרי נראה לי 6 שנים איתו ברצף (בזמן הזה היה לנו גם את הדגם הקודם וגם את הנוכחי), ועוד קצת גם בתקופה אחרת לפני זה, רוצים קצת לגוון =P

שוב, תודה לכל מי שענה.

• תוכן חדש...