Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עוד מעט בן 17 ואני רוצה לדעת על העסק של הביטוחים.

השאלות הן כאלה:

1. איזה ביטוחים הם חובה לנהג חדש, ואיזה לא.

2. איזה ביטוח שהוא לא חובה הוא לא כדאי למכוניות ישנות וזולות (שנת 1998-2000).

3. מה ממוצע המחיר של ביטוחי החובה לנהג חדש לרכב SEAT IBIZA 1999 גיר רגיל?

4. מה ממוצע המחיר של הביטוחים לנהג חדש שהם גם ביטוחי רשות, על אוטו רכב הנ"ל?

5. אם יש 2 מכוניות, ואני רוצה ליסוע על שתיהן, הביטוח מכסה אותי על שתיהן או שצריך לשלם מחיר כפול כדי לסוע בשתיהן? ואת כל סוגי הביטוח צריך כפול או שיש סוגי ביטוח שמכסים את הנהג עצמו על כל רכב שהוא, וביטוחים שמכסים את האוטו עצמו והנזקים שלו וממנו שצריך לשלם על כל אוטו בנפרד?

תודה!

פורסם
1. איזה ביטוחים הם חובה לנהג חדש, ואיזה לא. ביטוח חובה הוא חובה, כל השאר לא.

2. איזה ביטוח שהוא לא חובה הוא לא כדאי למכוניות ישנות וזולות (שנת 1998-2000). ביטוח מקיף, אבל זה תלוי מה נקרא אצלך מכוניות זולות? 20,000 ש"ח או 8,000 ש"ח.

3. מה ממוצע המחיר של ביטוחי החובה לנהג חדש לרכב SEAT IBIZA 1999 גיר רגיל? בדוק בקישור להלן: http://ozar.mof.gov.il/hon/2001/insurance/car.asp

4. מה ממוצע המחיר של הביטוחים לנהג חדש שהם גם ביטוחי רשות, על אותו רכב הנ"ל? נשאיר לאחרים לענות.

5. אם יש 2 מכוניות, ואני רוצה ליסוע על שתיהן, הביטוח מכסה אותי על שתיהן או שצריך לשלם מחיר כפול כדי לסוע בשתיהן? ואת כל סוגי הביטוח צריך כפול או שיש סוגי ביטוח שמכסים את הנהג עצמו על כל רכב שהוא, וביטוחים שמכסים את האוטו עצמו והנזקים שלו וממנו שצריך לשלם על כל אוטו בנפרד? כל רכב חייב בביטוח פרטני עבורו. זה נכון לגבי כל סוגי הביטוח שתבחר.

תשובתי באדום.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תודה על התשובות.

הבנתי שהביטוח היחדי שחייב זה ביטוח חובה, וכל השאר הם לא חובה.

נראה לי שעל אוטו ישן לא כדאי לעשות מקיף, אלא רק חובה וצד ג'.

יש לי עוד שאלה, מה צריכת הדלק של המכונית הנ"ל (SEAT IBIZA 1999 גיר רגיל)?

כמה בעירוני וכמה בבינעירוני?

תודה!

פורסם

בצע חיפוש בפורום, יש שירשור שעוסק בצריכת דלק וכן שירשורים נוספים לגבי איביזיה בפרט.

ה"חיפוש" נמצא בראש העמוד על הפס הכחול.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

זה תלוי באיזה רכב מדובר, הכל יחסי מבחינת הביטוח.

אבל בכללי ביטוח לנהג חדש יקר פי 3 למשל מנהג מגיל 24 ומעלה ולא יעזור כלום.

ביטוח מקיף+צד ג' זה כבר בגדר הרשות וזה רק בשביל ביטחונך האישי.

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

• תוכן חדש...