Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה כרגע באוטו יש לי קומפוננטים קידמיים מורל פולס וסאב קיקר C12 שמחוברים על מגבר סוני XPLOOD.

אתמול קניתי עוד רמקולים אחוריים מורל טמפו 6*9 וגם מגבר מונו של חברת SPL.

אז ככה מישהו אמר לי שאם אני מחבר שני מגברים כדאי לי להתקין קבל שלא יהיו לי נפילות מתח האם זה נכון?

ועוד כמה הקבל עוזר? ועוד שאלה אם אני לא ירכיב באמת קבל בזמן הקרוב לפחות עלולה להיווצר לי בעיה או יש סכנה שיקרה משהו למערכת או לאוטו?

מצטער על החפירה, תודה מראש!

פורסם

בהרבה מהרכבים שבהם יש קבל לא צריך אותו בכלל ,ומיותר להתקין אותו סתם באופן אוטומט

הקבל מיועד לייצב את המערכת החשמל ברכב במקרה שבו הצריכה של מערכת הסטריאו גורמת לנפילות מתח

שמורגשות בעיקר באור מעומעם בפנסים ובתאורה ברכב.

מגבר SPL ומגבר XPLOD של סוני הם לא בדיוק צרכני אנרגיה אדירים גם לא C12 של קיקר וקומפוננטים של מורל

סך הכול לא מדובר במערכת סטריאו בעלת עוצמה אדירה שזוללת חשמל.

קבל צריך ברכב בעיקר ב-2 מצבים כאשר ישנה מערכת חזקה מאוד שצורכת הרבה משאבים ממערכת החשמל של האוטו

או שמדובר ברכב בעל מערכת חשמל חלשה במיוחד.

בכול אופן רצוי להתקין את המערכת קודם ורק אם מתעוררת בעיה לשקול פתרון בצורת קבל.

• תוכן חדש...