Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלו סרטון מהתחרות האחרונה של אליפות הונגריה, שבנוסף אירחה חלק מהסבב האירופאי, לפני כשבועיים.

http://auto.indavideo.hu/video/Drift_orszagos_es_Europa_bajnoksag_Kakucs_2009_junius_27-28

אנחנו 2 נהגים שחולקים רכב אחד בינתיים...ובגלל שזו מגבלה "טכנית" אנחנו מתחרים בקטגוריות שונות.

אדם דורג במקום ה-23 באליפות אירופה, ובמקום ה-21 באליפות הונגריה.

אפרת דורגה במקום ה-13, בקטגוריה השנייה באליפות הונגריה.

ליגת הדריפטינג ההונגרית מונה כ-200 מתחרים, לתחרות בסופש' הגיעו כ-80 נהגים מכל רחבי אירופה.

חוץ מזה היה ממש ממש כיף!!

myway-drift team

אפרת ואדם.

פורסם

תנו בראש, תצליחו והכי חשוב תהנו.

מגיע המון כבוד לאדם ואפרת שתמכו ועזרו לספורט הדריפט בארץ, וכיום מכשירים את טובי בננו בקורס הדריפטים המדהים שלהם בהונגריה!

פורסם

אדם ואפרת, קבלו ח"ח ענק ממני, כל הכבוד

המוטיבציה שלכם מרשימה וגם בסכות זה הגעתם להשגים מרשימים.

מקווה לבקר אותכם בשנה הבא וללמוד ממכם :)

MYWAY DRIFT - KEEP IT SIDEWAYZ

פורסם

אפרופו אדם קרניי...

ב king of europe קרניי זכה במקום הראשון והיה זה הנצחון השני ברצף שלו העונה מתוך שני ארועים , הוא מוביל את אליפות אירופה עם 230 נק' כשאחריו המקום השני אסף רק 130 נק' מתחילת העונה , טפו טפו טפו אם הוא ימשיך ככה סביר מאוד להניח שבסוף העונה הוא יהיה אלוף אירופה הבא , דרך אגב באליפות הונגריה שהתקיימה באותו הסופ'ש זכה קרניי במקום השני וגם באליפות זו הוא מוביל את הליגה , בקיצור ... יש לו אוטו חבל על הזמן (e36 עם מנוע של M5) אבל גם הנהג לא פראייר.

CarsAndGirls_driftob2009_3_261.jpg

אני יודע שזה נראה כמו e46 ... (זה רק החזית , כל שאר המרכב הוא e36).

אדם

פורסם

אני יודע שזה נראה כמו e46 ... (זה רק החזית , כל שאר המרכב הוא e36).

זה בדיוק מה שאני כל כך אוהב באוטו!!! 8)

בהתחלה כשדודי תיקן אותי לא האמנתי, אבל אז הוא הסביר לי מה עובר על רכב ממוצע בהונגריה,בדרך אל גריד ההחלקות :-P

ליעד.

פורסם

איזה כיף לכם!!!

שיהיה המון בהצלחה!!

אוהב אותכם המון!

עודד

פתגם סיני עתיק אומר:

כשאין לך מה להגיד, תגיד פתגם סיני עתיק:wink:

• תוכן חדש...