Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מזמן לא ביקרתי כאן. מקווה שהשאלה במקום הנכון:

יש לי הונדה לבנה, שנת 98. מצב הפחחות שלה אפשר להגיד מצויין חוץ מקמת אחד שלא רואים ממש בכנף אחורית (זה האצ'בק) חוץ מזה פעם אחרונה שנעשו ברכב טיפולי פחחות וצבע הדבר נעשה באופן לא מקצועי בכלל...

אני גר באזור השומרון ואני יודע על פחח אחד בעל שם ומוניטין טוב, פחח פלסטינאי. יצא לי לראות כמה עבודות שלו שהוא עשה לאנשים שאני מכיר, ונירא שהוא באמת עובד באופן יסודי ומקצועי.

אני רוצה לצבוע את הרכב שלי, אבל בצבע אחר. חשבתי ללכת על כחול מטאלי, או אדום מטאלי, או משהו בסגנון.. השאלה האם אפשרי לצבוע רכב לבן בצבע אחר כמו שאני רוצה והאם זה כדאי? המטרה שלי זה רק שיפור יופי ואולי גיוון... אני אוהב את הרכב אבל צבע לבן זה פשוט מדי לטעמי.

אם אתם יודעים כמה עבודה כזאת אמורה לעלות אני ישמח לדעת. (בערך)

תודה

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

אני לא מאמין שיש לך האצ'בק לבנה ואתה מעוניין לצבוע אותה...

אני התחדשתי ביום ראשון בהצ'בק 99 בצבע הכחול-סגול הזה של ההונדות וזה היה מחוסר ברירה כי ממש לא הצלחתי למצוא אחת לבנה!

בכל אופן, אם אתה מחליט לצבוע, תעשה "בוק" קטן לרכב לפני הצביעה ואולי גם בכניסה למוסך הפחחות. במועד המכירה התמונות האלה יעזרו לך יותר מכל דבר אחר להסביר שהרכב עבר צביעה מענייני טעם ולא בשל תאונה.

בהצלחה ומקווה שתצא מרוצה!

פורסם

היו כבר כמה שרשורים בנושא בפורום. זה אפשרי, אבל ממש לא כדאי.

עבודה איכותית ויסודית תעלה הון, וגם אז זה אף פעם לא יוצא כמו שזה צריך לצאת. תמיד טוב פחות מהמקור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נעזוב לרגע את הקושי שיהיה לך במכירה של הרכב אחר"כ (רוב האנשים יחשדו שמשהו היו לא בסדר ולכן החלטת לצבוע).

מחיר הצביעה יהיה יקר בצורה מוגזמת. במחיר הזה תוכל למצוא רכב כמו שלך בצבע אחר ולעשות ישור קו.

לדעתי אל תחשוב על זה אפילו, ממש אבל ממש לא משתלם!

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• תוכן חדש...