Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בנעילה מרכזית וחלונות mazda lantis gli 1995

remz
שימו לב! השרשור הזה בן 5640 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש לי בעיה אחרי שאני מניע ונוסע איזה קילומטר הדלתות והחלונות נסגרים לבד משהו יודע איפה הבעיה אים זה נעילה מרכזית או משהו אחר שקשור לשם ואיפה המוח של הנעילה המרכזית נמצא במאזדה לאנטיס 1995 ויכול להית שאיזה מנוע של איזה שהוא חלון מקצר וגורם לבעיה או שזה המוח של הנעילה המרכזית שדפוק או שהקופסה של הפיקוד דפוקה או איזה חוט משוחרר או פיוז לא מתאים תודה מראש לעוזרים :-D

הרכב הוא מאזדה לאנטיס 1995 גי אל אי 1800 אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זו אזעקה מקורית של הרכב (קוברה) אז זה לא מרים השמשות תקול אלא האזעקה תקולה ונותנת פיקוד למרים בזמן לא רצוי.

כיוון שאילו המרים היה תקול רק החלונות היו עולים ובגלל שברכבך גם ננעלות הדלתות אז האזעקה היא מקור הבעיה.

שאלה: החלפת מצבר בתקופה האחרונה ולאחר מכן הופיעה התקלה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם נסגרים הדלתות אחר כך נסגרים החלונות כאלו נעלתי את האוטו בשלט ואני נוסע באוטו ???? זה הבעיה שיש לי שלא מובנת לי איפה היא יכולה להיות

באזעקה על זה לא חשבתי חשבתי אולי במוח של הנעילה המרכזית שנדפק אולי או באחד המנועים החשמלים של אחד החלונות שמקצר

לא לא החלפתי מצבר בשנה האחרונה ואני לא יודע איזה אזעקה זאת וזה התחיל

ותודה :-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5640 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...