Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

זוכרים שדיברתי איתכם על אם לאטום את הדלתות במאזדה 3 או לא כי כל כמה שנים מחליפים רכב?

אז הינה לא עבר שנה והחליפו רכב לטויטה קורולה 09 שחורה הדגם הכי מפואר.ותיבת הילוכים אוטומטית ולא רובטית.:evil: :evil:

עכשיו מאחורה על המגש יש רמקולים שהסתכלתי הם ניראו לי כמו שש על תישע,

האם אני צודק וזה 6*9 ?אם כן אשמח להמלצות איזה רמקולים לקנות עד 300 400 ש''ח,

שיחוברו למגבר קיקר 700.5 בנתיים.

תודה רבה לכם,

יניב כהן.

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

הרמקולים האחורים הם אכן 6X9.

לגבי מה כדאי, יש מגוון אופציות, מורל פולס היא אופציה טובה, אינפיניטי קפה גם כן ועוד.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

המלצה חמה מאוד מורל פולס 6x9 איכותיים מאוד טובים מאוד.

וגם אפשר לקנות אותם במחיר מצחיק לדעתי של 400 ש"ח.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

תברר לגבי JBL אבל אני רואה שיש לך מגבר וסאב אז לא תהיה לך בעייה עם ה6X9 של מורל והם גם ישלבו יפה עם הקומפוננט (עדיף אחוריים וקדמיים של אותה חברה)

פורסם

וכמו שיש קומפוננט בכל מיני דגמים נגיד מורל פולס,טמפו,דוטק וכ',

יש כנ''ל למורל 6X9 ?ואפשרי לחבר אותם למגבר נכון?

אבל הדבר היחיד שמפחיד אותי זה הסאב, שלא יתן להם אויר וידחוף להם את המברנה כלפיי חוץ.

audi A3 1.8T

פורסם

:roll::roll::roll:

הסר דאגה מליבך.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

איזה רמקולים הכי מומלץ לקנות שש על תישע?

פיוניר?את האמת התור שש תישע אהבתי אותם.

audi A3 1.8T

• תוכן חדש...