Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי דליפת מי קירור [אפלאוז 95]

raz391
שימו לב! השרשור הזה בן 5635 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לאחר תקופה של איבוד נוזל קירור (משהו כמו ליטר בחודש), ולא היתה שום נזילה שנראית לעין מתחת לאוטו.

פתחתי אתמול את מכסה המנוע לאחר נסיעה, וראיתי פעפוע קטן של מים בין חיבור הצינור של המים למנוע, שפסק כשהמנוע התקרר.

(מסומן בתמונה המצורפת)

1. האם ניתן לבצע תיקון נקודתי לדליפה הזו, ואם לא אז מה הפתרון.

2. מה ההשלכות אם אמשיך ליסוע כך?

תודה לעונים.

engine255.jpg

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רז שלום לפי התמונה קשה לומר אם אפשר לתקן בלי להחליף את החלק

ובקשר לנסיעה במצב הזה לא הייתי ממליץ כי הנזילה היא מצינור מתכת שנרקב ועים הזמן והלחץ שיש במע' בוסף המים יפרצו והחום יעלה במהירות ויכול להגרם נזק לראש המנוע אז אני ממליץ לתקן כמה שיותר מהר ועד אז לבדוק מים כל יום ולהסתכל על שעון החום בנסיעות במיוחד בימים חמים אלו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפלאנצ' מים הזה עולה משהו בסדר גודל של 40 שקלים גש לחנות תקנה ותחליף שאלה מיותרת לחלוטין, לא נוסעים עם רכב שמאבד מים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניסן ופותח השרשור,היות ובתור בעל אפלאוז כזו לשעבר החלפתי את החלק הנ"ל זה לא פלאנ'ץ מים, פשוט הצינור שעשוי ממתכת (אלומיניום,כנראה) נרקב ויש להחליפו.

זה צינור שמחובר למנוע לפחות לפי הסימון של פותח השרשור.

אני שילמתי סדר גודל של 300 ש"ח בזמנו (לפני כשנה) אבל הזהירו אותי שאם אני נוסע כך אני הורס במוקדם או במאוחר את המנוע (כאשר כבר החלפתי אותו פעםן אחת ושיפצתי חלקית פעם 2,פעם שלישית ממש לא רציתי9.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי

הייתה לי תקלה די דומה ... רק אני במקרה הבחנתי בזה לפני שזה החל לנזול

החלפת פלנאג' המים די פשוטה , כול העבודה 30 דקות לכול היותר

אני אישית שילמתי על הפלאנג' 140 שקל + גומיה + סיליקון מיוחד , סך הכול סביב ה200 שקלים

חשוב מאוד להחליף ...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוודאות המחיר 40 ש"ח עשיתי זאת בשבוע שעבר ברכב של חבר ולגבי הסיליקון המיוחד עניין של עוד כמה עשות שקלים הוא נקרא RTV

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברה תודה על התגובות המהירות.

היכן אתם ממליצים לי לעשות את התיקון? (איזור המרכז - בני ברק)

ואני מקווה באמת שזו הדליפה היחידה!

בכל אופן כדי להיות בטוח אצרף בהמשך תמונת תקריב של הדליפה.

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5635 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...