Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוי קמור, קמור. כולי תקוה שמישהו בהנהלת ב.מ.וו יקלוט יום אחד את הנזק המצטבר שגרמתם למותג מיני בארץ ויקח מכם את הזכיון. אינכם ראויים לו.

על איזה נזק אתה מדבר? כן, הם מוכרים מעט. התדמית של המותג בשמיים, הוא נמכר לציבור הילדות של אבא היטב - תסתכל בצפון תל אביב ורמת השרון. כנראה שקמור, ובצדק, מעדיפים להרוויח פי 10 על כל מכונית ולמכור עשירית - זה הרבה יותר פשוט לוגיסטית, לכל הפחות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

צודק^^. בארץ היבואנים חושבים קודם כל על עצמם ולא על טובת הציבור (טוב נו לא רק בארץ תכלס).

חוץ מזה לא הייתי מתנגד לקופר S . חייה קטנה על הכביש .8)

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

כנ"ל. ב140K, הייתי מוותר על החלפת הGTI במשהו אחר בשנה-שנתיים הקרובות ומוסיף אחת כזו ליד. אבל בקמור חושבים אחרת.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
כנ"ל. ב140K, הייתי מוותר על החלפת הGTI במשהו אחר בשנה-שנתיים הקרובות ומוסיף אחת כזו ליד. אבל בקמור חושבים אחרת.

מקריאת שתי התגובות שלך, אני תוהה אם האצבע מקלידה לפני שהראש חושב. אתה (כנראה) מבין שתמחורה של המיני בישראל שערורייתי והיית רוצה אחת במחיר הגיוני, אך מצדיק את היבואן על התנהלותו. מה יש לומר? הקורבן המושלם.

אני במקומך הייתי :oops:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אוי קמור, קמור. כולי תקוה שמישהו בהנהלת ב.מ.וו יקלוט יום אחד את הנזק המצטבר שגרמתם למותג מיני בארץ ויקח מכם את הזכיון. אינכם ראויים לו.

הגיע הזמן להבין: קמור לא רוצה למכור מיני. כנראה שאין להם שום עניין כלכלי להתחרות בסיגמנט ולכן הם מוכרים את המיני במחירים מופקעים, רק למי שמוכן לשלם אותם (וניחוש שלי הוא שזה רק בגלל שהם מחוייבים).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אבל למה גיר אוטומטי?

וחוצמזה, שהדור הזה של האיביזה לא הולך להיות כזה נמכר, פשוט לא מושך את העין.

עיצוב כל כך מוזר שפשוט לא גורמת לי לסובב את הראש בכביש, דווקא הדור הקודם בגרסאות החמות ממש נראה הרבה יותר טוב.

מסכים (כמעט) עם כל מילה..גם אני משוחד :-)

כמו שכתבתי בעבר, האיביזה החדשה (על שלל גרסאותיה - אולי חוץ מהבוקנגרה) נראית מכוערת להפליא בתמונות - על הכביש המצב יותר טוב והיא נראית לא רע - אבל לדור הקודם(MK IV) היה העיצוב הכי יפה מבין כל האיביזות עד כה, לדעתי.

אגב, מי ששם לב - נתוני ההספק והמיאוץ מ-0-100 נשארו זהים לחלוטין לקופרה היוצאת - 180 (HP) ו-7.2 שנ'.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

כמו כל שאר המשוחדים (גם לי יש קופרה 2008) גם אני לא אוהב את הצורה החדשה (קניתי את שלי בידיעה איך ניראת החדשה) וגם לי נראה מוזר לקנות רכב כזה לא ידני.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

א. הרכב לא ידני מבחינת הרבה אנשים זה נפסל מיידית בסעיף הזה.

ב. המנוע קטן מדי כפוטנציאל, אני מסכים שהכוח שהוציאו ממנו הוא לא פחות ממדהים ביחס לנפח, ואני גם די בטוח שהוא יהיה אמין בטווח הזה, לכן גם אם נניח תיאורתית לחלוטין למרות שאני על סף הלא-מאמין שאפשר להוציא מהמנוע הזה עוד 30-40 כ"ס בעזרת צ'יפ, אני בטוח לחלוטין שזה ישחוק את המנוע הקטן לחלוטין... פשוט אין למנוע הזה את הפונציאל של ה1.8טורבו היוצא.

(מה1.8 היוצא עם הטורבו המקורי אנשים נוסעים באנגליה על 240-250 כ"ס יום-יום!!).

ג. האוטו פשוט מכוער, זה כבר עניין של טעם אישי... לדעתי הרכב פשוט נראה מזעזע.

חבל שסיאט התקדמו לכיוון הזה, ולא לקחו את האיביזה לאותו הכיוון כמו הקופרה שהיא בעלת גיר ידני, ועם פוטנציאל אדיר לשיפורים... לדעתי זה מה שעשה מלכתחילה את האיביזה לרכב מוצלח, אתה קונה רכב חזק מלכתחילה, ואתה יכול לקחת אותו קדימה המון מבלי לשבור יותר מדי את הראש..

אבי.

פורסם

אפשר להתווכח על זה כמובן, אבל יש שיגידו שלאיביזה הקודמת היה הרבה מה לשפר.

פה מלכתחילה הם עשו משהו מאוד מוצלח.

emotion of motion

פורסם

האם בקונצרן VAG יש רכב המשלב את מנוע ה-1.4 הזה (טורבו+מגדש על) עם תיבת הילוכים ידנית?

ממה שאני יודע עד כה רק VW השתמשו במנוע הזה ולא זכורה לי תיבת הילוכים ידנית המשודכת לו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...