Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף החלה השקת האיביזה החמה, שהוצגה לראשונה בתערוכת פאריז בספטמבר האחרון. אם התמחור בארץ ישאר אטרקטיבי (סביב 140K), הרי שיש כאן אלטרנטיבה מאד מעניינת למיטו ושות' - וברמת ביצועים(7.2 ש' למאה, יחס משקל/הספק מרשים)דומה לקליאו, היקרה ממנה משמעותית.

http://www.carmagazine.co.uk/Drives/Search-Results/First-drives/Seat-Ibiza-Cupra-CAR-review/

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יפה, מצפה לראות אותה בהקדם האפשרי ובכמויות על כבישנו, כנראה שאוכל להרשות לעצמי אחת כזאת בעוד כמה שנים טובות!

כנראה שעד אז אני כבר אתרגל לעובדה שגיר ידני כבר איננו :cry:

פורסם

אבל למה גיר אוטומטי?

וחוצמזה, שהדור הזה של האיביזה לא הולך להיות כזה נמכר, פשוט לא מושך את העין.

עיצוב כל כך מוזר שפשוט לא גורמת לי לסובב את הראש בכביש, דווקא הדור הקודם בגרסאות החמות ממש נראה הרבה יותר טוב.

Polo 2012

פורסם

אני חייב לא להסכים איתך, ראיתי השבוע איביזה שלוש דלתות החדשה יכול להיות שזה היה קופרה או שזה סתם היה גירסת שלוש דלתות עם הגג הפנרומי השחור, בצבע צהוב והרכב פשוט מהמם וגרם לי לסובב את הראש ולהישאר ככה עד שהוא נסע.

פורסם

היא לא תימכר כמו הדורות הקודמים משתי סיבות, אחד זה המראה המכוער ושתיים זה המנוע 1400 TSI שאין לו פוטנציאל שיפורים כמו המנועים בדורות הקודמים.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

דווקא פוטנציל שיפורים יש

צ'יפ מוסיף בסביבות ה30-40 סוסים

וגם אני חושב שהאיביזה הקודמת הייתה ממש יפה

זאת פשוט מוזרה:|

פורסם
דווקא פוטנציל שיפורים יש

צ'יפ מוסיף בסביבות ה30-40 סוסים

וגם אני חושב שהאיביזה הקודמת הייתה ממש יפה

זאת פשוט מוזרה:|

מסכים איתך לגמרי שהאיביזה החדשה ממש לא מושכת כמו הקודמת אבל אני משוחד... :wink:

לגבי פוטנציאל השיפורים אני לא כל כך בטוח.

נכון שצ'יפ מוסיף בסביבות ה-30 כ"ס אבל זה לא אומר כלום, השאלה היא איך מנוע בנפח קטן כמו 1.4 ישמור על האמינות שלו

לאורך זמן עם שיפורים שהיו עד היום אפשריים ואמינים במנועי ה-1.8T הישנים והטובים.

בקיצור, פוטנציאל אולי יש אבל רק הזמן יגיד אם המנוע אמין מספיק כדי "להחזיק" שיפורים כמו שהמנוע הקודם מחזיק.

חוץ מזה, אוטו ספורט צריך להיות ידני, לא משנה כמה גיר ה-DSG הוא מעולה ומהיר יותר מיד אנושית,

עדיין תהיה חסרה התחושה של רכב ספורט עם גיר אוטומטי.

אבל שיהיה לה בהצלחה...

פורסם

כתבה נוספת ואוהדת מאד באוטו-בילד הגרמני. הביקורת היחידה היתה על המנוע, שעל אף שהוא מסוגל להגיע למנתק ב-7000 סל"ד, הוא מאבד עניין מעבר ל-5500. קצת מאכזב למכונית שהחלק האדום המקווקוו במד הסל"ד שלה רק מתחיל ב-6750.

http://www.autobild.de/artikel/fahrbericht-seat-ibiza-cupra_928790.html

ללא קשר, בנסיעת מבחן בגולף TSI עם 160 כ"ס, התאכזבתי קצת מהמנוע הזה, למרות יכולתו האוביקטיבית. חסרה לו נשמה, פלפל, צליל - ובעיקר, נשימה בריאה ותיאבון לסל"ד גבוה דוגמת ה-2 ליטר TFSI.

בחזרה לקופרה, היא קוצרת שבחים על ההגה החי, התנהגות הכביש ואפילו - לראשונה באיזושהי איביזה חמה - נוחות הנסיעה!

נקודה אחרונה למחשבה: בגרמניה מחירה של הקופרה עומד על 23,190 יורו. 90 יורו יותר ממיני קופר S :roll:

אוי קמור, קמור. כולי תקוה שמישהו בהנהלת ב.מ.וו יקלוט יום אחד את הנזק המצטבר שגרמתם למותג מיני בארץ ויקח מכם את הזכיון. אינכם ראויים לו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...