Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שירוקו TSI לדעתי באה עם גיר ידני.

וואלה צודק, אפילו ישבתי באחת כזו.

:silly:

החום הזה דפק לי את המוח.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מקריאת שתי התגובות שלך, אני תוהה אם האצבע מקלידה לפני שהראש חושב. אתה (כנראה) מבין שתמחורה של המיני בישראל שערורייתי והיית רוצה אחת במחיר הגיוני, אך מצדיק את היבואן על התנהלותו. מה יש לומר? הקורבן המושלם.

אני במקומך הייתי :oops:

אתה דיברת על נזק למותג. חשוב ככל שאהיה, בכך שאני לא קונה אחת, לא נגרם שום נזק למותג. האם אתה בכלל מבין את המשמעות של המונח (שאתה הבאת לדיון הזה)? אני גם רוצה ויירון, אך עדיין, בניגוד אליך, מסוגל לעשות את ההפרדה בין "רוצה" ו"יכול". מבחינתי קמור יכולים לתמחר אותה איך שהם רק רוצים, אם זה הגיוני כלכלית להם, וב.מ.וו מאפשרים להם לעשות כן.

זה שאני רוצה אחת לא הופך את מה שהם עושים לטוב יותר או פחות - זה שוק חופשי. לפחות הם לא מוכרים לנו סיפורים - הם אומרים בראש חוצות שלא מעניין אותם להתחרות בפיאט 500 וכו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אתה דיברת על נזק למותג. חשוב ככל שאהיה, בכך שאני לא קונה אחת, לא נגרם שום נזק למותג. האם אתה בכלל מבין את המשמעות של המונח (שאתה הבאת לדיון הזה)? אני גם רוצה ויירון, אך עדיין, בניגוד אליך, מסוגל לעשות את ההפרדה בין "רוצה" ו"יכול". מבחינתי קמור יכולים לתמחר אותה איך שהם רק רוצים, אם זה הגיוני כלכלית להם, וב.מ.וו מאפשרים להם לעשות כן.

זה שאני רוצה אחת לא הופך את מה שהם עושים לטוב יותר או פחות - זה שוק חופשי. לפחות הם לא מוכרים לנו סיפורים - הם אומרים בראש חוצות שלא מעניין אותם להתחרות בפיאט 500 וכו.

במלים אחרות, אתה מוכן לוותר על זכויותיך כצרכן - או על החלומות שלך, העיקר שבעלי האינטרס יהנו מחופש הפעולה לדפוק אותך (וסלח לי על שפתי הבוטה). כי בינינו, מהו אובדן פלח שוק פוטנציאלי(למכור מאות במקום עשרות), פוטנציאל לקוחות חוזרים והכנסה נאה ממוסכי השירות וממחסן החלפים(שניהם יקרים), לעומת מיצוב כ"אוטו של בנות של". אתה יודע, מותג צריך איזושהי מהות, איזשהו תוכן מאחוריו. אם הוא רק תלוי מיצוב, הרי ששרידותו לאורך זמן בעייתית. חשוב כמה מה"בנות של" החליפו את המיני שלהן באחת אחרת. סביר להניח שמכוניתן הבאה היתה ג'יפ או כל דבר שאינו מיני...

באירופה ובארה"ב, מהותה של המיני שונה - ואינה שונה מתפקידה ההיסטורי בשנות הששים. לאחר השלב הראשוני של מכונית זולה להמונים(עם הצגתה ב-59') הפכה המיני למכונית חסרת מעמד, בדומה לגולף. היא היתה מכוניתו של פקיד הבנק, עקרת הבית, השחקן והדוגמנית. דגמי קופר ומהדורות מיוחדות אחרות חשפו את פוטנציאל השדרוג והפרסונליזציה של המיני, מה שהתבטא במחירי אבזור רווחיים.

גם כיום, בעולם הרחב, דגמי מיני למיניהם אינם יקרים אלא מקבילים לסופר מיני אחרות. רוצה קופר S בסיסית? הרווחת. רוצה ליצור לעצמך קופר S אישית כרצונך? השמיים הם הגבול, גם למחיר. וממה שואב המותג את כוחו? מהבסיס, מהעובדה שמיני היא נגישה, נחשקת וברת הגשמה. וכשיש הרבה מיני, הרצון לפרסונליזציה גדל - וכך גם הכנסות היצרן.

ולעניין השוק החופשי שציינת, באין אלטרנטיבה רצינית בדמות יבוא מקביל, זהו מונופול למי שרוצה מיני ולא מוכן להתפשר. רוצה הוכחה? ראה מה היבוא האישי גרם ליבואנים הממוסדים, בדמות הורדות מחירים, תוספות איבזור וכו'.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

כבעלים של לשעבר של האיביזה מהדור הקודם, גם אני מאד התאכזבתי מהחדשה שהוצגה. דווקא אבל במזן האחרון התחלתי להתרגל היום ראיתי אחת שחורה, שלוש דלתות שנראתה טוב מאד ואפילו הגיעה עם צמיגים P-7.

עכשיו הבעיה שלי עם האוטו הזה, זה רק הגיר!

פורסם

אני עדיין לא מבין את הנקודה שלך, ואני גם לא מבין אילו זכויות יש לי מול קמור, כל עוד לא קניתי מהם משהו. האם במגילת זכויות הצרכן (פיקציה, כמובן) נכתב שזכותו של כל מאן דהוא לקנות מיני במחיר של גולף? זו החלטה עסקית נטו. בסביבה הנתונה, יכול להיות שזו ההחלטה הנכונה. כשבא משרד התחבורה והופך אותך למונופול, ב.מ.וו מספקים רוח גבית, וקהל הלקוחות מוכן לשלם, למה שלא תיקח פי 2 על אוטו? איפה שיש ביצה, יש מלריה.

אולי תנסה להבין את הנקודה שלי: לקמור יש את הזכיון. הם עושים איתו מה שהם רוצים, בגבולות שמציבים להם ב.מ.וו. אז כאן לקחו את המיני ובנו מסביבה מותג בנות-של. תבוא בטענות למשרד התחבורה שעושים הכל בשביל שלא תייבא אחת, לא לקמור שבסך הכל עשו החלטה עסקית. אני בטוח שקמור לא בעסק הזה בשביל להפסיד כסף, ואם הם מתמחרים את המיני כמו שהם מתמחרים, יש לזה סיבה כלשהי.

ועדיין, all considered, רואים מספרים יפים מאוד של מיני, לפחות בין הירקון לשפיים. לא רק זה, אלא ששוק המשומשות של המיני חזק מאוד. אולי ההחלטה שלהם לא הייתה גרועה כלכך אחרי הכל.

האשם היחידי במצב הזה, והיחידי שיש לו אחריות מחייבת כלפינו, הוא משרד התחבורה. לא קמור ולא ב.מ.וו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אני עדיין לא מבין את הנקודה שלך, ואני גם לא מבין אילו זכויות יש לי מול קמור, כל עוד לא קניתי מהם משהו. האם במגילת זכויות הצרכן (פיקציה, כמובן) נכתב שזכותו של כל מאן דהוא לקנות מיני במחיר של גולף? זו החלטה עסקית נטו. בסביבה הנתונה, יכול להיות שזו ההחלטה הנכונה. כשבא משרד התחבורה והופך אותך למונופול, ב.מ.וו מספקים רוח גבית, וקהל הלקוחות מוכן לשלם, למה שלא תיקח פי 2 על אוטו? איפה שיש ביצה, יש מלריה.

אולי תנסה להבין את הנקודה שלי: לקמור יש את הזכיון. הם עושים איתו מה שהם רוצים, בגבולות שמציבים להם ב.מ.וו. אז כאן לקחו את המיני ובנו מסביבה מותג בנות-של. תבוא בטענות למשרד התחבורה שעושים הכל בשביל שלא תייבא אחת, לא לקמור שבסך הכל עשו החלטה עסקית. אני בטוח שקמור לא בעסק הזה בשביל להפסיד כסף, ואם הם מתמחרים את המיני כמו שהם מתמחרים, יש לזה סיבה כלשהי.

ועדיין, all considered, רואים מספרים יפים מאוד של מיני, לפחות בין הירקון לשפיים. לא רק זה, אלא ששוק המשומשות של המיני חזק מאוד. אולי ההחלטה שלהם לא הייתה גרועה כלכך אחרי הכל.

האשם היחידי במצב הזה, והיחידי שיש לו אחריות מחייבת כלפינו, הוא משרד התחבורה. לא קמור ולא ב.מ.וו.

אני רואה שאנחנו נעים בקוים מקבילים, שכידוע לעולם אינם נפגשים. צר לי על תבוסתנותך הצרכנית ועל התרפסותך מול אלו שאמורים לזכות בכספך כתמורה למוצר בתמחור הוגן, לא לחמוס אותו.

זה בסדר. תמשיך להחמיא לקמור.

מבחינתי הדיון הזה תם.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...