Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבדו עלי? נורות לבנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שום אור צהבהב בדיאמונד ויז'ן.

מדובר בנורה חזקה במיוחד, בערך כמו הפיליפס אקסטרים. היא כ"כ חזקה שאם מסתכלים עליה ממרחק לא קטן (2-3 מטרים) כשהיא מחוץ לפנס - אפשר עדיין להסתנוור.

ההבדל בינה לבין הפיליפס אקסטרים הוא שיש לדיאמונד ציפוי כחול.

הציפוי הזה הוא שמעניק לה את הגוון הלבן שלה.

כל מי שרואה שאריות של אור צהוב, פשוט לא החליף את נורות החניה שלו לבלו ויז'ן או לד לבן. זה הכל.

פורסם

יש לי את הדימונד ויזין ואני מרוצה מהם, יש להם גוון צהוב אם מסתכלים מקרוב.

אבל ההלומה נראית ממש יפה מרחוק.

קניתי לחבר את הקריסטל ויזין והתוצאה גם כן יפה ובהחלט מומלצת.

דרך אגב אני לא ממליץ לקנות ישירות מלדיקו בראשל"צ, המחירים שלהם זה גנבה. עדיף ללכת לחנויות.

פורסם

דיימונד וויז'ן נותנות אור חלש משמעותית מנורה סטנדרטית,יש עליהן ציפוי עבה מאוד.

שלא נדבר על זה שזה לא חוקי,לא עובר טסט וכבר קיבלתי הורדה מהכביש על נורות כאלו.

הכאב ראש לא שווה את השטות הזו.

תתקין קסנון,למרות שזה גם לא חוקי,אתה תראה הרבה יותר טוב מהנורות האלו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

האור לא חלש משמעותית מנורה סטנדרטית. הוא חזק בהרבה מנורה סטנדרטית, הוא חלש יותר מאקסטרים ויז'ן.

זה שהורידו אותך מהכביש בגלל זה זאת בעייה נטו שלך, לא של האחרים.

כמו שיש אנשים שהורידו אותם מהכביש על חלונות מושחרים והם מתמרמרים על זה - ואני נוסע כבר שנתיים עם כל החלונות מושחרים + טסטים...

לגבי הגוון הצהוב - מה שאתם רואים אלה נורות החנייה שנותרו עם האור הצהוב.

פורסם

מה הקשר בעיה שלי?

אם אני רוצה אני מרכיב אותם עכשיו שוב.

הנורות היו מורכבות על הרכב שלי די הרבה זמן,ושחזרתי לנורות הרגילות הרגשתי הבדל גדול מאוד.

הדיימונד וויז'ן נותנות אור חלש מנורה רגילה נקודה!

אתה מוזמן לעשות ניסוי בעצמך ולראות.

תחליף רק נורה אחת ותראה לאיזה מרחק מאירה כל נורה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

החלפתי בחודשיים האחרונים 3 סוגי נורות.

במשך שנתיים היו מורכבות HELLA LONG LIFE. נורה רגילה לחלוטין שמצטיינת באורך חיים טוב במיוחד.

הוחלפה בPHILIPS EXTREME שבאמת הייתה מטורפת.

ועכשיו DIAMOND VISION.

ברור לי שיש נפילה לעומת האקסטרים, אבל יש עדיין שיפור לעומת הנורה הרגילה.

פורסם

זה שהורידו אותך מהכביש בגלל זה זאת בעייה נטו שלך, לא של האחרים.

כמו שיש אנשים שהורידו אותם מהכביש על חלונות מושחרים והם מתמרמרים על זה - ואני נוסע כבר שנתיים עם כל החלונות מושחרים + טסטים...

כי עוד לא נפלת על המניאק שכן יוריד אותך מהכביש, אתה יודע טוב מאוד ששוטרים מסויימים, עושים בעיות עם המונורות האלה.

נ.ב

לפני שאתה מגיב עוד פעם, תגיד שאתה מוכר את המנורות האלה, שאנשים לא יחשבו שתגובה שלך אשכרה רלוונטית :idea:

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

בשביל לדעת צבע מנורה הכי טוב לבדוק כמה קלווין היא.

צבע לבן-כחלחל מתחיל מ 6500K ועולה כמובן יותר גבוהה יותר כחול :)

צהוב לבן פחות מ 4000K

cool blue של אוסרם נע בין 4000-5000

אודי A4

דימה.

פורסם

קול בלו נותנים אור בהיר יותר מהנורות הרגילות, לא לבן. היו לי כאלה הייתי ממש מרוצה, רמת התאורה הייתה מעולה וזה ברכב שנת 99 עם רפלקטורים פשוטים.

להגיד שעבדו עליו ולהגיד דברים על החנות... התנהגות טיפוסית משהו, "יצאת פראייר, דפקו אותך, כנס בהם!!" - מתי תפסיקו להיות ילדים(במקרה של התרבות שלנו - גם מבוגרים בני 40-60, הרי גם הם מתנהגים כך..)?

לך לחנות, תבקש להחליף, או להחזיר, אם לא עברו 14 יום ויש לך את האריזה המקורית - זכותך להחזיר את המוצר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש דבר שנקרא "גילוי נאות".

במידה והנורות נמכרו בתור נורות בצבע "לבן-כחלחל" ובפועל הן לבן-צהבהב - אז יש פה הטעיה של הצרכן.

זה לא שקר לבן כמו לחרטט מישהו לגבי צריכת דלק של רכב, כשרגע אחרי המכירה אתה כבר לא מכיר אותו.

זאת חנות, שמעסיקה איש מכירות - שמשקר בפנים לבנאדם.

אני יודע שבחנות של לדיקו המחיר של נורות כאלה היה בסביבות 120 ש"ח. זה לא נורות של 20 שקלים...זה כבר סכום משמעותי ורצוי שהן יספקו את ה"סחורה". המצב הוא שה"סחורה" שהנורה אמורה לספק, לא קיימת!

המוכר פשוט יוצר מצג שווא כאילו הנורה נותנת אור לבן. זאת עילה מספיק טובה כדי לבטל את העסקה.

פורסם
בכל מקרה אני מתכוון להחזיר להם אותם, אפשרי?

כן אפשרי, בסופו של דבר לא קיבלת את מבוקשת, זכותך להחזיר.

אם לא עברו 14 יום ויש לך את האריזה המקורית - זכותך להחזיר את המוצר.

מדובר במוצר מתכלה(נורה) אשר המוכר לא חייב בכלל לקבל אותו בחזרה, בטח לא אם פתחת את האריזה והתקנת את הנורה.

יכול להיות שבמידה והוא ירגיש נדיב ובמקרה שאתה מעוניין לשדרג לנורה אחרת, הוא יסכים, אבל מוכרח, הוא בטח לא .

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...