Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 או טויוטה runx

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אני ניצב בפני דילמה לגבי איזה רכב לבחור מבין שני הרכבים בכותרת. כרגע על הפרק יש מאזדה 3 2007 מליסינג (אדם שאני מכיר מהעבודה נהג בו) עם בערך 50 אלף קילומטר ללא תאונות או לחילופין טויוטה runx אותה שנה מפרטי (יד I) עם אותו קילומטראז' והעלות של האחרון גבוהה בכ-9000 ש"ח (83 לעומת 74 אלף).

הרכב נועד כרכב שני, משפחתי (ילד אחד כרגע). למרות שהמאזדה הינה ליסינג אני יודע מי נהג בה ואילו טיפולים היא עברה וכרגע אני נוטה לטובתה מפאת הגודל הפנימי, גודל התא מטען, התחכום הפנימי של הרכב והמחיר. הטויוטה חמודה אך כרגע קשה לי לראות עדיפות ואשמח לשמוע דעתכם על התלבטות זו.

תודה!

פורסם

מכיוון שהמצב של שני הרכבים דומה כדאי ללכת על הרכב הפרטי את הקיזוז של ה9000ש"ח אתה תממש שתמכור רכב יד 2 פרטי ולא רכב ליסינג שיש ממנו עשרות אלפים בארץ.

פורסם

אם אתה שואל מה יותר כדי פיננסית, אז הטויוטה.

אם אתה שואל איזה רכב יותר טוב, אז המאזדה.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

הייתה לנו את אותה הדילמה לפני שנתיים, והמסקנה היא שהראנקס עדיפה על המאזדה מכל הבחינות.

בנוסף, קח בחשבון שקיים הבדל בין הראנקס שמיוצרת בבריטניה לבין הקורולה הרגילה המיוצרת בטורכיה.

פורסם

שני הרכבים די דומים מבחינת הנתונים .

בצעו נסיעה בשנייהם - את הרכב שיותר מתאים לכם , קחו לבדיקה - עבר בדיקה טוב , קנו אותו .

לא עבר - עברו לרכב השני או חפשו רכב אחר .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
הייתה לנו את אותה הדילמה לפני שנתיים, והמסקנה היא שהראנקס עדיפה על המאזדה מכל הבחינות.

בנוסף, קח בחשבון שקיים הבדל בין הראנקס שמיוצרת בבריטניה לבין הקורולה הרגילה המיוצרת בטורכיה.

עדי - לפי הדילמה אני יכול לשער שבסוף הלכתם על ה runx. מה התחושה שנתיים אחרי??? מה שקצת מלחיץ אותי ואולי תרגיע אותי כאן זה שיש לנו צורך בתא מטען רחב יחסית עבור עגלת ילדים עם מה שקרוי האמבטיה. התא מטען של ה runx בנפח 289 ליטר לעומת תא מטען של 412 ליטר למאזדה...אני כרגע בחיפוש אחר טויוטה כזו לשם בדיקה...אם אתה או מי מחברי הפורום יודע אשמח לדעת.

לגבי ארץ הייצור, אני מתכוון ל runx אז המדינה היא אנגליה.

תודה!

פורסם
שני הרכבים די דומים מבחינת הנתונים .

בצעו נסיעה בשנייהם - את הרכב שיותר מתאים לכם , קחו לבדיקה - עבר בדיקה טוב , קנו אותו .

לא עבר - עברו לרכב השני או חפשו רכב אחר .

אייל .

היי אייל,

באופן מפתיע שני הרכבים ממש דומים...שניה עם פגיעות פחחות קלות ושוליות, אין בעיית מנוע או חלקים פנימיים אחרים. מבחינת חווית הנסיעה לא הרגשתי הבדל. בתכל'ס על סמך מה שכתבתי הייתי אמור ללכת על המאזדה שמציעה אותו דבר בפחות כסף (ליסינג) אך בפועל אני עובד הייטק ומחצית מחבריי מתחלקים בין מאזדה לפוקוס ובא לי קצת גיוון (עם טויוטה - אני מתפרע :-)).

קשה לשים לב בין היפניות, לפחות אצלי, כאחד שנוהג על פוקוס. כולן זריזות, קלות ופשוטות בפנים יחסית...

תודה על העצה,

אמיר

פורסם
עדי - לפי הדילמה אני יכול לשער שבסוף הלכתם על ה runx. מה התחושה שנתיים אחרי??? מה שקצת מלחיץ אותי ואולי תרגיע אותי כאן זה שיש לנו צורך בתא מטען רחב יחסית עבור עגלת ילדים עם מה שקרוי האמבטיה. התא מטען של ה runx בנפח 289 ליטר לעומת תא מטען של 412 ליטר למאזדה...אני כרגע בחיפוש אחר טויוטה כזו לשם בדיקה...אם אתה או מי מחברי הפורום יודע אשמח לדעת.

לגבי ארץ הייצור, אני מתכוון ל runx אז המדינה היא אנגליה.

תודה!

מרוצים מאוד, הרכב נהדר ועד עכשיו 0 תקלות.

בנוגע לתא המטען - הוא די גדול, אבל זה משהו שאתה צריך לבדוק בפועל.

בהצלחה.

פורסם
מרוצים מאוד, הרכב נהדר ועד עכשיו 0 תקלות.

בנוגע לתא המטען - הוא די גדול, אבל זה משהו שאתה צריך לבדוק בפועל.

בהצלחה.

תודה עדי! אני מקווה שאוכל להגיד אותו דבר בפרספקטיבה של זמן...האם הגיוני לשלם מחירון על רכבים כאלו כל עוד הרכב במצב טוב ועם קילומטראז' של 17K בשנה?

תודה.

נ.ב. מרוצה מטויוטה אבל עם סמל של פג'ו:?:

פורסם

לדעתי כן, רכב שמור ומטופל שווה מחירון. במיוחד הראנקס הנדירות יחסית.

אגב, הטויוטה רכב למשפחה, הפיג'ו רכב לסופ"שים :-)

פורסם

מאיך שאני שמעתי הסדאן בדור שעד מתיחת הפנים(2005) יוצר בטורקיה אך בגלל איכות יצור ירודה היצור של הדגמים של אחרי מתיחת הפנים עבר למדינה אחרת (יפן ממה שהבנתי),המתיחה הקלה מדובר כמובן ולא הדור עם הגיר הרובוטי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אז אני אסביר לכל אלה שיש להם קושי בהבנה .

לדעתי 2 הרכבים פחות או יותר בחירה דומה ,

אני אישית הייתי הולך על הטויוטה כי אני שונא מאזדה.

מה לא ברור ?

• תוכן חדש...