Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כלב פשוט מדהים ליאו. חבל על הזמן.

עופר, W505 או קאנה קורסו?

ונחזור לת'רד. אלכס, אתה מגיע למפגש הבא?

צביקה, אני מאוד רוצה להגיע למפגש, אבל אני בתקופת מבחנים וכמעט לא יוצא לי ללמוד במהלך השבוע, אז אני חייב להשקיע קצת כי כל קורס שאני לוקח מחדש פירושו שזה שוב עולה כסף ומכאן המשמעות שיהיה לי פחות כסף לשידרוג הבא... למרות שבמבחן האחרון שהיה לי קיבלתי 90 והקדשתי ללימודים בערך 13 וחצי דקות... אז בכל זאת יש תקווה.

אבל אני מבטיח שברגע שאוכל אני אגיע למפגש.

וקבלו את התמונה הזו אם כבר התחלתם עם זה. הוא חמוד רצח!

Leo-small.jpg

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני רוצה אבל לא בשלב הזה של החיים... והחתולה שלי לצערי, זכרונה לברכה אחרי 16 שנים ארוכות וכן, היא היתה דומה לסילבסטר (החתול בסמלון) שהוא גם הדמות המצויירת האהובה עליי בגלל הפגם דיבור שלו :-D

איפה היינו? :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רצינו ללכת כולם ביחד לגן החיות התנכ"י.... אההה לא סליחה דיברנו על רמקולים, מגברים ועוד כל מיני שטויות :wink:

פורסם

יאללה אם כבר גן חיות , אני חחיב לחתום עם זה :)

יום הולדת 5 חודשים (מאתמול:))

בשבילך עופר :)

P1010353.jpg

P1010366.jpg

חתימתי לא עמדה בקו אחד עם כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

העץ פיזר, כמו שבתמונה השניה הרטיבות על המדרכה אינה מעשה ידי... :)

חתימתי לא עמדה בקו אחד עם כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

משפט שיותר מתאים.

מקום יפה מצאת לצלם את הכלב.

פעם היה לי רועה גרמני היה רץ כמו מטורף עד שיום אחד הוא רץ כמו מטורף ולא חזר:/.

• תוכן חדש...