Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השמלה של הילדה?

(סתם, סתם :-) )

:lol:

בהחלט.

לא קנינו.

אתה יודע, חתונה, שושבינה, חול"ארץ, הצד של החתן, לא להעליב...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Slava, תתחדש על התחביב החדש.

אתה מוזמן להתייעץ בפרטי במידה ויהיו לך שאלות בתחום,

יש לי *טיפה* ידע וניסיון בנושא האופניים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תודה! אני מיעץ לכל אלו שעוד לא ניסו אף פעם את תחום רכיבת השטח לנסות ולגלות עולם שכולו מלא אדרנלין וכייף לא נורמלי.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אהבתי את תמונות הקלוז-אפ + תמונת הקסדה. יפה מאוד !

אשמח גם לדעת היכן ממוקמת החנות, אני שוקל גם כן לחזור לתחום (של רכיבה, לא של מכירות).

!AWDSOME

פורסם

בקיצור - מתי מארגנים רכיבה של חברי קארזפורום ? :twisted:

כל עוד זה לא "קרוס קאנטרי" מעצבן ומשעמם - אני בפנים, עם עדיפות לשטח טכני הכולל שיפוע מכובד.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

גם אני נכנסתי לתחביב הזה לפני כשבוע והוצאתי מהסוכנות זוג חדש של TREK שבמקרה תואם לצבע הרכב ...8)

(תמונה מההרצה עדיין עם ה"ניילונים" ,או במקרה זה הקרטונים עוד עליהם)

הוזמנו כל האביזרים מחו"ל ( ספידומטר, תאורת לדים וכו' וכו'...) מחכה להגעתם.

נ.ב. לא יאומן איזה דמיון יש לעולם הרכב.... קניתי מודל 2009 בסוף שנת דגם... :) וזה רק קצה הקרחון.

Photo0102s.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ברוך הבא! אני גם כן כמוך שנכנסתי לזה לפני כשבוע אולי קצת יותר! המלצה הראשונה שלי זה תמצא לעצמך בן אדם בעל ניסיון בתחום ותתחיל לאט לאט לרכב איתו זה יעזור לך המון ואתה תלמד ממנו הרבה.

בהצלחה!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
טוף, אם כבר פורום צילום אז עד הסוף...

השישית אחלה והשחל"ב מתאים. אהבתי שלא מבינים מה זה.

הגזמת. אפילו יצור אנטי ספורטיבי כמוני מבין מיד מה מצולם שם.

ולעניין התמונות, כשאתה מצלם צילום לקידום מכירות באתר הוא צריך להיות אינפורמטיבי ומדוייק ולא אומנותי.

כשאני הבאתי לגרפיקאי שלי תמונות עם חיתוכים מיוחדים, WB שונה שצבע את הביוב בצבעים יותר סימפטיים ותמונות ללא עומק בפוקוס הוא פסל אותם ובצדק בטענה שאנחנו פונים לאנשי מקצוע בתחום שאותו אנו משווקים ולא בתחום הצילום והאומנות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כן... אבל אתה לא מוכר מוצרי צריכה. קוני האופניים אוהבים ללטף שרשרות, למזמז כיסאות ולהעביר יד על ההילוכים. בשבילם צילומי "חשק" של ציוד ומנגנונים מכניים הם כן רלוונטים. אופניים זו גם קנייה רגשית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אפשרי לצאת לטיולים ביחד, רעיון נחמד, אני בפנים.

תמונות מאוד ישנות, אשמח לחזור לרכב.

114396.jpg

114282.jpg

212050.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

יש גם תמונות לבנים ?:)

לא גבוה , אבל יש עתיד :D

IMG_2403.jpg

[צולם ע"י חבר פורום נוסף ]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

דיברתי עם אליקו על כך, אני מניח שכאשר הרעיון יתגבש מעט יותר נפתח שרשור ייעודי

(למרות שאפשר להתעלק על השרשור הזה אבל לא נעים).

עדיף מרכז, רוב החבר'ה מהמרכז סה"כ, חשבתי על מסלול שיהיה בו גם לחבר'ה הטכניים או המהירים מה לעשות,

אבל כזה שגם חבר'ה מתחילים יוכלו לרכב, פשוט לאט יותר.

לא סגנון "קרוס קאנטרי", אחרת אני אתאבד (זה לא עובד עם אופני DH, ניסיתי, תאמינו לי...) :shock:

מבחינתי לפחות, בן שמן או כרמי יוסף יכולים להיות אידיאליים, יש לכולם מה לעשות שם.

כמובן שהרעיון עוד לא מגובש מספיק וכולם מוזמנים להציע הצעות...

אהבתי שכולם מעלים "תמונות אקשן", יש לי גם כמה טובות עם האופניים הקודמים שלי.

• תוכן חדש...