Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול, קצת לפני שהגיעה המונית שהזמנתי(8)) חבר הזמין אותי לצלם בחנות אופניים על מנת להעלות כמה תמונות מרעננות לאתר החנות.

אז בגלל שזה באותה תיקייה על הדרך החלטתי לשתף אתכם,

תגובות יתקבלו בברכה.

mwjhjznnjhzt.jpg

zklxzz2jmjne.jpg

jinzdwujmhgx.jpg

nuuzgnq024zy.jpg

ctzmgdni3wld.jpg

1giwjirzytyy.jpg

tjnvayiyyty4.jpg

lyfmmwojdd1z.jpg

yjimi2vyjkzt.jpg

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוף, אם כבר פורום צילום אז עד הסוף...

ב-4 הראשונת ה-WB לא טוב.

השנייה מבולגנת ואין בידוד טוב מספיק מהרקע.

השלישית מעניינת, אבל בחירת נקודת הפוקוס לא לטעמי. יש חלק גדול מדי מהתונ שהוא מטושטש.

החיתוך ברביעית לא מובן.

השישית אחלה והשחל"ב מתאים. אהבתי שלא מבינים מה זה.

הבאה עם משקפי השמש סתמית, השתקפות הזכוכית מפריעה והצד הימני גורע תשומת לב.

הבאה עוד יותר סתמית (סתמית פירושו שלא ברור למה צילמת).

זאת עם הקסדה הרקע עמוס מדי ולא מטושטש דיו.

בגדול, באמת לא ברור למה נבחרו הפריימים שנבחרו.

זהו...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זאת לא ביקורת בונה !

זה כיסוח לשמו ותו לא .

אבל מצד שני זה כלל לא מפליא אותי כשברור מי עומד מאחורי המילים .

תגיד פלו , מתי תירגע קצת ותתחיל לפרגן באמת במקום לירות לכל עבר בלי אבחנה של ממש ?

סתם תהיה שכנראה תיעלם , תיחסם או תימחק . 8)

פורסם

זאת לא ביקורת בונה?

יש משהו שכתבתי שהוא

1. לא נכון

2. לא ענייני (ענייני, כלומר טכני ובר תיקון)?

יתכבד האיש ויפרסם תמונותיו בפורום שעוסק בצילום ונראה אם יקבל תמונות טובות יותר. בכל מקרה, צלמים יודעים שתמונות שהם מעלים מועלות כדי לקבל ביקורת בונה, וזה בדיוק מה שהיתה הביקורת. בונה.

שלא כמו הכתיבה שלך שנשמעת יותר כמו: "אוי, אוי, אוי, כמה שאתה לא נחמד..."

פורסם
רשמתי לפניי, אך יחד עם זאת לא מסכים עם כל הסעיפים אבל שוב תודה על הביקורת הבונה לקחתי כמה טיפים.

איפה החנות הזאת ממוקמת?

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

חברים, הנושא לא נפתח על מנת שנריב באמת שקיבלתי את דבריו של פלו ואכן בדיעבד הייתי משנה כמה דברים, אך עם חלק מהנושאים אני חולק,שוב, הנושא לא נפתח על מנת לפתוח תרד על צילום אלא על אופניים וכל מה שקשור לכך.

(אגב הWB ב4 הראשונות בכוונה כזה לאחר ניסיונות בWB נכון הבחור ביקש שזה הגוון שהחנות תקבל)

פלו, מחכה ומצפה שתעלה את תמונותיך שלך.(וממש לא בציניות)

$$weezy$$ נשלחה הודעה פרטית על מנת לא להפר את חוקי הפרסום/פורום.

פורסם

אם הכוונה היתה לדון באופניים, אז עמך הסליחה. אבל אם המטרה היתה להראות תמונות שיעלו לקידום החנות, הן לא טובות מספיק. אלו שסוקרות את החנות טובות, אבל, כאמור, צריך לעבוד על הגוונים. האחרות, צריך לביים משהו פחות עמוס.

יש לי המון תמונות שאני מצלם, אבל לא של מוצרים ו/או צילום מסחרי. אני מצלם לאלבום המשפחתי וצילומי רחוב. כלומר, אני לא יודע לביים, אני לוקח מה שבא. לא משהו שממש מתאים לשים כאן.

אבל בשביל לא לצאת שפן אני מעלה תמונה עם מספר "פאולים" שאפשר לדון עד כמה הם משמעותיים ו/או נמנעים ו/או מפריעים ו/או תורמים ו/או מכוונים...

post-15593-1242219063.jpg

פורסם

אגב, למען הסר ספק מעולם לא צילמתי משהו מסחרי,מקדם מכירות,משהו מבויים שהוא.

זהו ניסיון ראשון ומסתמן שאני אחזור לעוד ניסיונות.

אני נטו מצלם מכוניות ותו לא.

פורסם

שלחתי לך הודעה בפרטי. בגדול, אני חשוב שהיום אפשר ללמוד המון באופן עצמאי דרך הרשת. מסתובבים, רואים מה יש למתחרים עם האתרים המובילים ומנסים בהתאם. אם לא ברור איך עשו משהו, תמיד יש פורומים שאפשר להתייעץ בהם. וחשוב לזכור, המון היום נעשה בפוטושופ.

פורסם

אהבתי את תמונות הקלוז אפ.

יש באופניים כל כך הרבה פרטים שאפשר להתעמק בהם,

עם יד כשרונית על המצלמה (כמו שלך) ניתן להוציא מכל בורג תמונה אומנותית.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תמונות יפות.

לטעמי המשחק על הפוקוס שלך קיצוני מידיי. ואתה מאבד בתמונות הרבה פרטים שהיו נותנים עומק יפה יותר לתמונה.

הWB לא מחייב להיות נקי. אפשר ומומלץ לבצע משחק בצבעים. ובכך לשנות אוויריה ללא אביזרים נילווים.

בכללי התמונות שלך טיפה דחוסות (והמידע, הפרטים החשובים הולכים לאיבוד)

הייתי מחפש שוטים יותר פתוחים לקבלת איווירה של המקום. (תמונות יחוס)

מחפש שוטים של זוויות מנקודות מבט של אנשים (מוכר בקופה. (לפי נקודת יחוס של קופה / דלפק) או כניסה לפי דלת וכו)

תמונות אביזרים טיפה יותר רחוקות על מנת לקבל פרופורציה.

אבל בכללי. ומתמונות וסרטי עבר. אתה מאוד מוכשר. ובהצלחה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אבל בשביל לא לצאת שפן אני מעלה תמונה עם מספר "פאולים" שאפשר לדון עד כמה הם משמעותיים ו/או נמנעים ו/או מפריעים ו/או תורמים ו/או מכוונים...

השמלה של הילדה?

(סתם, סתם :-) )

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני גם מאוד אשמח לדעת איפה החנות ממוקמת! מכיוון שאני רוכב מתחיל ורק קניתי את האופניים הראשונות שלי ואת הטיול הראשון שלי עשיתי אתמול אז אני מחפש חנות טובה עם מחירים טובים (בית חם) שבה אוכל לטפל באופניים שלי ולקנות חלקי חילוף במידת הצורך.

תודה!

2006200900.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.

• תוכן חדש...