Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 2008 עם כתמי חלודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אמי רכשה רכב מסוג טיוטה קורולה חדש מהחברה 2008. ולא מזמן שמתי לב שלרכב נהיה כתמי חלודה ממש קטנים שיתפשטו בהמשך! באיזורים של הבגש, גג, ומכסה מנוע.

הייתי רוצה לשמוע מה אתם חושבים בעניין בכללי.

האם ללכת לחברה (לסוכנות) ולקבל פיצוי כלשהו או פשוט לשכור עו"ד שהכל יעשה דרכו,

ואם כן לעו"ד, יש לכם להציע עו"ד ממש טוב בעל נסיון בעבר בתחום שמטפל בדברים כאלו?

תודה רבה מראש לכולם.

פורסם

לא נשפך לך משהו באיזורים האלה בטעות?

ולמה ישר עו"ד, אם משהו שלא נגרם על ידך/מישהו/משהו אחר, לא לסוכנות שממנה קניתם את הרכב ובקש שיטפלו בזה. אם אחרי זה לא, אז אולי תחשוב על עו"ד.

פורסם

נקודות חלודה קטנות בגודל ראש סיכה הן אבק תעשייתי שנדבק אל הרכב.

אני מניח שאם תחפש אז תמצא אותן גם על הפגוש שעשוי מפלסטיק.

גש לצבעי רכב.

פורסם

על הרכב מעולם לא נשפך כלום. רוב הזמן הרכב עומד והוא אף פעם לא היה בסביבה תעשייתית כלשהי.

ודרך אגב הנקודות הן קצת יותר מראש סיכה ! הנקודות יגדלו בהמשך בטוח, וזה לא אמור להיות ברכב חדש שמוציאים מהחברה.

בכל אופן הייתי רוצה לעשות את כל העניין דרך העו"ד כי גם ככה החברה חייבת פיצוי על נזק קטן בפח של הרכב.

יש המלצות לגבי עו"ד?

פורסם

גש למוסך יבואן - והראה להם את הבעיה .

אחרי הבדיקה ברר את האפשרות הטובה ביותר להורדת הנקודות - ( אפשר עם טיפול מיוחד לצבע )

אם הרכב עמד זמן רב במחסן הערובה של היבואן - נסה לקבל את הטיפול במסגרת האחריות .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כתבת : רוב הזמן הרכב עומד והוא אף פעם לא היה בסביבה תעשייתית כלשהי

מספיק שהיא עמדה ברמת אביב לדוגמאה ,שם כמעט כל המכוניות סובלות מהנקודות האלה גודל ראש סיכה חלודה.

כמו שכתבו לך קודמי גש למוסך סוכנות קודם שמע מה הם אומרים .

זה עוד מוקדם לע"וד.

פורסם
מספיק שהיא עמדה ברמת אביב לדוגמאה .

אכן, הורי גרים ב ל' וכל רכב שהיה להם עד היום סבל מהתופעה הזאת מגיל שבוע ועד ליום המכירה.

דרך אגב, פוליש מוריד את הנקודות האלה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נשורת מרידינג.

פורסם
נשורת מרידינג.

וזה מה שתושבי תל אביב נושמים באופן יום יומי.

עכשיו מה שבאמת מפריע לכם זה הג'ינג'ים על הרכב... :roll: ?

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

התפרצת לדלת פתוחה, כשאבא שלי חזר לצמפיון להתלונן על החלודה על הפולו החדשה שלו (לפני15 שנים), מנהל המוסך אמר לו, "מה אתה מיילל על הג'ינג'ים על האוטו, תחשוב על הג'ינג'ים שיש לך על הריאות" :shock:

פורסם
נקודות חלודה קטנות בגודל ראש סיכה הן אבק תעשייתי שנדבק אל הרכב.

אני מניח שאם תחפש אז תמצא אותן גם על הפגוש שעשוי מפלסטיק.

גש לצבעי רכב.

אכן, הורי גרים ב ל' וכל רכב שהיה להם עד היום סבל מהתופעה הזאת מגיל שבוע ועד ליום המכירה.

דרך אגב, פוליש מוריד את הנקודות האלה.

אני לא חושב שצריך צבעי רכב, אני כן מסכים עם בגירה לגבי טיפול דיטיילינג, אם אני לא טועה פלסטלינה ולאחר מכן פוליש - ווקס טוב יטפלו בבעיה

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

בהצלחה אבל אל תצפה ליותר מידי.

בסוזוקי ששם הצבע ידוע כלא איכותי במיוחד במכוניות החדשות ונורא רגיש עדיין לא עשו כלום לכל אלה שהתלוננו.

• תוכן חדש...