Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות על צמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו הוא לנסר שנת 2000, כבר 4 שנים מותקנים עליו אותם צמיגים (אני מניח שמשהו סיני די מעפן). הצמיגים גמורים!

איזה המלצות יש על צמיגים לרכב? כמה שיעלה פחות ככה יותר טוב

תודה!

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

המידות הן 175/70R13

תודה רבה!

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
פעם היה לי לנסר והרכבתי יוקוהומה היו מוצלחים מאוד ומחיר סביר.

מה המחיר?

פורסם

אני ממליץ על משהו מאלה:

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&ar=1&r=13&a=70&s=175&sc=&mm=18&mm=27&mm=5&mm=11&mm=113&mm=6&mm=26

באוטו דיפו יש עכשיו מבצע על גודייר, אולי שווה לבדוק (וגם לבדוק תאריך היצור, שלא יהיה ישנים).

לא רשמת מאיפה אתה, לכן אין אפשרות לכוון אותך לפנצ'ריה שנותנת מחירים טובים לצמיגים מחברות ידועות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אני ממליץ על משהו מאלה:

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&ar=1&r=13&a=70&s=175&sc=&mm=18&mm=27&mm=5&mm=11&mm=113&mm=6&mm=26

באוטו דיפו יש עכשיו מבצע על גודייר, אולי שווה לבדוק (וגם לבדוק תאריך היצור, שלא יהיה ישנים).

לא רשמת מאיפה אתה, לכן אין אפשרות לכוון אותך לפנצ'ריה שנותנת מחירים טובים לצמיגים מחברות ידועות.

אני מירושלים

פורסם

אם אתה מחפש את הצמיגים הכי זולים שאתה יכול למצוא, אז תקנה סיני. גם כשהם חדשים הם לא ממש טובים ומומלצים.

אני הרכבתי לרכב שלי צמיגים חדשים גם עם אותה מידה, של קונטיננטל, לא יודע בדיוק את הדגם. ההרגשה ממש טובה לעומת הצמיגים הקודמים, הרכב הרבה יותר "יושב" ואוחז. כמובן שיש לך את מישלין, פירלי אבל אלה כבר חברות של 1000+. הצמיגים שאני קניתי עלה לי 1100.

פורסם

חבל שאתה מירושלים , יש מבצע בסכנין ליד מגרש הכדורגל של אלדוחה וגם בשפרעם , מבצע על DUNLOP ועוד מותגים מובילים במחיר של 175 ש"ח לצמיג , למידה של הצמיגים שלך .

HONDA CIVIC LS

• תוכן חדש...