Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור הנעלם - חוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קודם כל סליחה שזה לא נכתב מראש באוף טופיק... זה היה בטעות ומתוך הרגל.

לפני כמה דקות לא רחוק מקניון איילון מישהו במכונית לבנה כלשהי פגש T4 אפורה ושאל את הנהג אם זה אני... זה לא הייתי אני וסיקרן אותי לדעת מי שאל עלי... :)

לצערי רק ידוע שהרכב היה לבן קטן וזריז יחסית, יכול להיות שלנהג יש משקפיים... יש רעיונות ???

ינון.

כן, זה בן דוד של חבר שלי , מהמשטרה, מהמחלקה למלחמה במשופרות(סמוי), הוא עלה על הפורום שלנו לאחרונה, ושם לב שאתה לוחץ... אז כדאי לך להיזהר בימים הקרובים!

:idea:

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לצערי רק ידוע שהרכב היה לבן קטן וזריז יחסית, יכול להיות שלנהג יש משקפיים... יש רעיונות ???

ה-עז? :shock:

יורד מן הפרק למדובר אין רכב זריז.

:idea:

פורסם
אתה נמצא בקשר לווייני עם כל האנשים בגיל הזהב, בעלי VOLVO?

:twisted:

במקרה זה מישהו שעובד איתי... והוא קנה T4 חדשה על פי המלצתי... הוא היה חייב אוטומטי מסיבות רפואיות וכמעט קנה גולף V5 עד שהוא פגש אותי למזלו.

פרטים נוספים... הרכב פנה ימינה לכיוון שיכון דן, איפה שבנק הפועלים, המפגש היה ברחוב פנחס רוזן כנראה(כלומר שנוסעים צפונה מקניון איילון והקניון מצד שמאל שלכם)... ולגבי הזריז, הכוונה הייתה זריז יותר מרכב משפחתי רגיל, הוא לא הצליח לעקוף T4 בשלושת רבעי גז... (שזה לא קל).

נו תנסו לחשוב... אני מת מסקרנות... רכב לבן וקטן, כנראה משופר, נהג בסבירות גבוהה עם משקפיים אבל לא בטוח, הרכב מאוד הרעיש, יתכן שיש לו פריפלואו...

ינון.

פורסם

שלילי חזק. ינון רשם רכב זריז יחסית, שלי לפחות "זריז"! :lol:

לירן, יש מצב לבדיקה? :lol::lol::wave:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

2500

במזומן

:roll:

:wink:

פורסם

2500

במזומן

:roll:

חזק!!! :roflmao::):lol:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם

אוקיי האבידה נמצאה... אז אתם יכולים להפסיק לשבור את הראש... (אם בכלל ניסיתם :))

מאחר והוא לא הזדהה פה בעצמו אני לא רושם גם מי הוא, רק שהוא הזדהה בפרטי ומסתבר שאנחנו ממש שכנים, המשרד שלי (בוילה) ממש ליד הבית שלו.

וכל התיאורים שקיבלתי בטלפון שבור מה-T4 האפורה היו נכונים... רכב לבן וקטן, נהג עם משקפיים ואכן רכב זריז.

ינון.

פורסם

עד כדיי כך לא מכירים אותי בפורום הזה?

אני רואה שהוא רשם אפילו כמעט איפה שאני גר, ממש אבל את כל התיאורים ואף אחד לא ניחש...

אז ככה:

אתמול נסעתי באיילון צפון ויורד ברוקח...

עומד ברמזור אחרי S40 T4 עם ספויילר. יפה..

הרמזור מתחלף לירוק, הבחור חולם..נותן לו 3 ש', עוד חולם. נותן צפצוף קל, והבחור מתחיל לנסוע... סבבה נוסע, נוסע, נוסע מהר הבחור!

כשראיתי שהבן אדם נוסע מהר התחלתי לנסות להדביק אותו, כי זה באמת הזכיר לי את ינון עוד לפני שהוא התחיל את הנסיעה. (אני עם 106 ראלי, דור שני, התחלתי לנסות להגיע אליו בערך כשהייתי ב 70 קמש והוא היה במהירות יותר גבוהה, ששם אני לא כזה חזק לעומתו שהוא כן חזק בגבוהות). הפער גדל, לא בהרבה, אבל הפער אכן גדל (שוב, הוא לחץ לפני כי אני בהתחלה לא לחצתי והכל, אבל גם כשהגעתי לסל"ד הגבוה, לא הצלחתי לצמצם את הפער...)

ואז הגענו לרמזור, הוא לחץ ברקס חזק יחסית וכך גם אני, והגעתי אליו (לא היינו ראשונים ברמזור, והרמזור התחלף מייד אז דיברנו בנסיעה איטית) סימנתי לו להוריד את החלון והוא הוריד ושאלתי אותו אם שמו הוא ינון, אמר שלא אבל הוא מכיר אותך, ובלי לחכות שנייה, נתן קיק (היינו בערך ב 50) וזיגזג שם...שאני יוותר? הורדה מהירה לשני ואני אחריו. הפער גדל לשנייה אחת אבל בשני הוא לא הצליח לברוח כמו ב 110+. הגענו לסיבוב שנכנסים לשיטרית מכביש התערוכה. בסיבוב הזה הפער הצטמצם משמעותית. פשוט בצורה מדהימה. כאילו לא היה פער לפני זה. את כל הפער מחקתי שם. ואז שוב פעם הוא לחץ ואני אחריו, הבהבתי לו שיאט כי בכביש הזה יש משטרות לפעמים (אותי לא יתפסו כי אני אחריו, אבל חבל עליו...) הוא לא האט, אבל גם משטרה לא הייתה.

ואז נכנסו לשיכון דן, משכתי טיפה הילוך ראשון והצלחתי לעקוף אותו, ואז נכנסתי לאזור של השכונה של הבתים, ושם זה הופסק.

היה נחמד, הוא זיגזג יפה, לאוטו יש כח! במיוחד כשהגענו ל 90-100. הוא ממש מטפס יפה לפי מה שראיתי מבחוץ לעומתי שאני במהירות הזאת לא מטפס כ"כ יפה (יחסית לרכב עם 200 כ"ס...).

נקרעתי מצחוק כשנכנסתי לפורום וראיתי את מה שינון רשם.

מתברר שהוא עובד ממש ממש קרוב אליי אז פגשתי אותו.

נתחיל מזה - הרכב שלו נוסע פשוט טיל. מ 160 ל 200 הוא נוסע כמעט כמו מ 100 ל 140. מדהים.

אבל בכל זאת, אחר כך כשנפגשנו וכשנסעתי לידך עם הפיג'ו, אתה חייב להודות שהופתעת מהכח של הראלי... לא? היא יותר מ"סתם זריזה", לא?

ובמקום להמשיך את השיחה שלנו בה"פ, אז אני עונה על מה ששאלת פה:

אה ורציתי לשאול אותך, מה משופר ברכב שלך בדיוק ומה ההספק המשוער ? כי הוא נוסע ממש יפה, וזאת 106 ראלי או מה ? כי משום מה היא ניראתה לי גדולה יותר מ-106... ותזכיר לי כמה מדדת לרכב שלך ל-100 ??

לא משופר כלל וכלל... הספק משוער? כשיצא מהחברה היה לה 105 כ"ס אם אני לא טועה. כמה היום אלוהים יודע.

זאת אכן 106 ראלי, דור שני סטנדרט.

כמה מדדתי למאה? לא מדדתי, אבל ההשערה שלי היא כ8-8.5.

Back to the original - NC again.

פורסם

ינון.

mister potato...

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

הרבה אנשים מתפלאים מהביצועים של הראלי.

אבל היא לא עושה 8 שניות למאה אלא יותר.

היא פשוט מאוד מהירה במהירויות נמוכות בגלל המשקל שלה ולכן לעיתים תשאיר גם מכוניות עם הספקים גבוהים בהרבה משלה מאחור, בייחוד וולוואים למיניהם ששוקלים מעל 1400 קילו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...