Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום,

אחרי שבועיים שבהם יום ירושלים וחג השבועות השתלטו על המסך, טסט-ראשון חוזרת הערב ב-20:30 בפרק חדש!

הערב בתכנית: מרצדס SLK, הפינה של קובי ליאני, סיאט איביזה, ליאור לוי מלמד איך עושים J-TURN, ואון לוקח את כוכב הסטייג' להקפה במסלול הראלי.

להזכירכם: טסט-ראשון משודרת גם בערוץ אגו - בימי רביעי בשעה 21:00, וכמובן בוואלה-רכב.

צפייה מהנה.

פורסם

היו כמה קטעים באמת מצחיקים (כמו התכסיס שאון עשה לגיא) אבל חבל שעדיין גיא מדבר יותר מדי שטויות (ממה לא אכפת לי מנועה הזאת שהתקשרה אליו).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

הפרק הראשון (שני :-o) שאני באמת מרגיש שיפור. יצאתי מרוצה, ולא היו תקלות טכניות כלל וכלל (לראשונה ?).

כל הכבוד :)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

היום בפעם הראשונה צפיתי בתוכנית וממש נהנתי.כל פעם שכחתי וגם לא ערוץ כזה שאני צופה בו ממש, בגלל זה לא ראיתי.

אבל התוכנית ממש טובה, מעניינת, הרבה מידע, מצחיקה, תענוג לצפות בה :)

וסוף סוף אני יודע איך עושים J-TURN, הגה חצי סיבוב-קלאצ'-בלם יד-ביציאה הילוך ראשון, אחח תענוג (תנו להתלהב קצת)...

Kia Sportage, 2014 

פורסם

תוכנית באמת שכיף לצפות בה ,הון וגיא - יש להם כימיה טובה מאוד כמנחים וזה באמת תכנית טובה ,יותר טובה בהרבה לדעתי מ"המופע המוטורי" ,

אם הייתה לתכנית חשיפה יותר גדולה היא הייתה מצליחה הרבה יותר לדעתי (כמו שהיה לפניי ה"מופע המוטורי" - היה מן היפ כזה סביב התכנית בהתחלה אבל אז כולם ראו רמה ירודה - מה שאי אפשר להגיד על "טסט ראשון" שהיא באמת באמת תכנית מהנה מאוד ).

שאלה אחת יש לי לגביי התכנית : קראתי שהתכנית היא עשרה פרקים סה"כ ,האם זה נכון ? ז"א - 10 פרקים וזהו ? התכנית תרד מהטלוויזיה ? או שמתכננים עונה שנייה וכאלה ?

פורסם
להבנתי תהיה גם עונה שניה.

*און :lol:

חדשות טובות מאוד !

והיית עורך אם הייתה לי אפשרות כזאת על המסך אבל אין 8)

פורסם

אחד הפרקים היותר טובים שהיו עד עכשיו.

אוהבים את מערב ראשון, הא? ;) תקראו לי פעם הבאה ואני אשמח לעשות היכרות :)

פורסם

זה לא הגיוני שכל מכונית שיש לכם בין אם זה סיאט או כל מכונית אחרת, תהיה מצולמת ליד החולות של ראשון.תקחו לדוגמה את הסיאט שהיתה היום, כאשר רוצים להעביר תחושה של לדוגמה צעירים הולכים לדוגמה לשנקין או פלורנטין או מקומות שמשוייכים לצעירים. אם לדוגמה ניקח את המרצדס שהיתה היום הלוקשיינים שהיתי מחפש היו קשורים למקומות של עשירים, אזור הבורסה בת"א. גם אז צילומי שחור לבן במידה וזה רכב ישן, צילום בפילטרים שונים וכו'.

לא לשכוח לעבוד עם און על הדיקציה והטקסטים שלו. בקטע של כוכב הסטייג' כאשר הגיא וסלבס ישבה איתו על המכונית ראיתי ריצודים כאלה באזור החולצה שלה.

זהו פחות או יותר. די נהנתי.

בשתי מילים: הנאה צרופה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

משום מה רמת הצילום, זויות הצילום ואיכות הצילום ממש גרועות.

לכן קשה לי לראות את התכנית,ובלתי אפשרי להנות.

הפקה צולעת, למרות הרעיון הנחמד. בעצם רעיון רגיל, כמו כל התכניות מוטוריקה הפשוטות ביותר בכל העולם.

לא נהנתי, וגם לא אמשיך לראות.

אה, שכחתי: אין לי טלוויזיה (נא לא לשלוח לי דרישות לתשלום אגרה שנתית!)

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...