Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי קצת מוזר להגיד, אבל יש רחוב שאני אוהב במדינת ישראל.

לא זה לא הרחוב שלי, זה דווקא רחוב ראשי ומיוחד בהרצליה, בפיתוח כמובן.

לאחרונה אני נמצא ברחוב הראשי של הרצליה פיתוח הקרוי "אבא אבן" אני מניח שהרבה מבינים לאיזה רחוב אני מתכוון.

בכל מקרה, הרחוב הזה כל כך אהוב עליי רק בגלל סיבה אחת, שאם תעמדו שם ותספרו עד 5 פשוט תקפוץ לכם לעין מכונית פאר מכל סוג שהוא. מדהים עד כמה שהלקסוסים שם הם כמו זבל, יחד עם זה כל האודי החדשות והבימרים.

אז איזה רחוב אהוב עליכם בישראל שדומה לרחוב זה?

Polo 2012

פורסם

רחוב סומסום :lol::lol::lol:

אין אין , מת עליו!

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

רחוב כלשהו בשכונת הרכבת בלוד. אם תעמוד בו 5 דקות, ישדדו אותך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רחוב כלשהו בשכונת הרכבת בלוד. אם תעמוד בו 5 דקות, ישדדו אותך.

שמעתי על הרחוב הזה... ;)

בנסיעה הראשונה שלי עם הסקודה שלי ניתקעתי שם. ניקרעה הרצועה.

היות והרכב היה בבעלותי פחות מ24 שעות לא שמתי עליו את הכלים שלי.

חיפשתי מקום שאפשר לקנות בו כלים (רצועה כבר היתה לי). מה עושה איש היי-טק ממוצע? לא מאבד את העשתונות מתקשר לחבר שיבדוק לו איפה יש חנות כלים באזור הזה בלוד.

מהצד השני החבר הטלפוני שואל אותי "אתה בטוח שאתה שם? זה שכונת הרכבת..."

בקיצור, הוא מצא איזו חנות, ושלח אותי לדרכי, לא לפני שהוא הסביר לי איפה אני נמצא לפי מפה באנטרנט. מעולה, פלאי הטכנולוגיה.

אני עוקב אחרי הפרוט של הדרך, הולך ימינה ושמאלה, ואכן התאור מתאים, אבל הדרך מפחידה.

כשהגעתי למקום היעד, לא היתה שם חנות, ולמעשה לא היה שם כלום. מגרש ריק של עפר...

חזרתי מבועס וניסיתי לסדר את הבעיה עם הכלים שיש לי...

פתחתי מכסה מנוע והתחלתי לנסות לפרק.

פתאום אני מרגיש יד על הכתף שלי, אני מסתובב ורואה טיפוס ע-נ-ק-י לופת לי את הכתף.

אני מסתובב.

שתיקה....

הבחור שואל אותי "אתה צריך עזרה??"

ואני מתעקש שלא...

הוא מביט בי ואומר לי, הרצועה שיש לך קצרה מידי... זה לא טוב. חכה כאן....

הלך, וחזר אחרי 5 דק' עם רצועה.

אני מביט בו בהשתאות, וחושב "מה קורה כאן"....

הבחור מביט לי בידיים ואומר לי "עם זה לא תצליח לפתוח את הברגים..."

הלך, וחזר אחרי דקה עם ארגז כלים.

אחרי שסיימתי להחליף את הרצועה, הוא מוציא סיטבון מתוך קופסא ושולח אותי לאיזה ברז שאני אשטוף ידיים.

זה הסיפור שלי על שכונת הרכבת בלוד. אני מניח שיש כאילו שהיו להם היתנסיות פחות טובות משם...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
קופסא ושולח אותי לאיזה ברז שאני אשטוף ידיים.

זה הסיפור שלי על שכונת הרכבת בלוד. אני מניח שיש כאילו שהיו להם היתנסיות פחות טובות משם...

גילי

מי שגדל וחיע בשכונת מצוקה יהיה לרוב הרבה יותר נכון להושיט עזרה גם אם הוא סוחר סמים.

אם להיתקע ולהיות זקוק לעזרה אז עדיף בשכונת הרכבת ולא בהרצליה פיתוח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תכלס,

פעם נתקעתי עם סובארו DL בשכונת התקווה כשהמפתחות בפנים.

מיותר לציין שתוך 5 דקות קיבלתי בחזרה את המפתחות :lol:

פורסם

גם את האוטו.

כמו שאמרו למעלה, אני מעדיף להתקע שם מאשר להתקע בשכונת פאר צפון תל-אביבית שגם אם יחתכו לך את זוג הרגליים אף אחד לא יעזור.

פורסם

בורוכוב ירושליים .

בתי שיכון צנועים וקטנים, 4 דירות לבנין אבל לכל דירה יש גינה.

ופעם (לא יודע מה המצב עכשיו) על רקע אפרוריות המבנים המייבשת בד"כ באיזור קריית יובל בואכה בית וגן, פיסת הרחוב הזו נראתה

כגן קסום.

לגבי אזורי הכוסיות : קינג'-ג'ורג', והאיזור בדרך נמיר מול הקריה ועזריאלי. דיזינגוף, בן יהודה ,שינקין.

המדרחוב בראשל"צ יום שישי,ובטח יש עוד.

פורסם

שכונת אליהו בבית שאן. מעשר בלילה עם האוטו ערסים בפול ווליום במיטב הטראנסים והמזרחית.

(לא בהכללה בבית שאן יש אנשים נפלאים)

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

ואם נהיה לרגע רציניים:

חיפה - יפה נוף, הנשיא והרחוב שעולה מדרך העצמאות לכיוון הגנים הבהאיים דרך המושבה הגרמנית (אין לי מושג איך קוראים לו). נוף מדהים מובטח בכל אחד מהם.

תל אביב - אלנבי, רוטשילד ובן-יהודה. כשאני מסתובב בהם, תמיד אופפת אותי אוירה נוסטלגית לא מוסברת. חוץ מזה, ברוטשילד יש אוירה חו"לית למהדרין ועשרות מבנים עתיקים משופצים בטוב טעם.

ועוד אחד, הרבה פחות מוכר: במושב ביתן אהרון, כשנכנסים מכיוון בית הראשונים, יש שדרת פיקוסים ענקיים באורך של כמה מאות מטרים. מומלץ להיכנס אליה בנסיעה איטית מאוד עם חלונות פתוחים ורדיו כבוי. אם יש לכם קצת זמן, עצרו בצד, דוממו מנוע והתמכרו לרוגע. יש לציין שגם בצומת המרכזי של מושב אביחיל (כאשר נכנסים מכיוון רח' עמק חפר בנתניה) יש קטע דומה עם פיקוסים, אבל זה שבביתן אהרון הרבה יותר גדול ומרשים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...