Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, לפני כ10 חודשים רכשתי את הרכב הפרטי הראשון שלי (נהגתי על של ההורים עד אז) הרכב היה 206XS כמו רוב ההמלצות פה בפורום.

אז אחרי 4 שנים רשיון ושנה עם הפיגו השתפשפתי גם בכללי וגם על ידני, עכשיו אני מחפש משהו קצת יותר.

עכשיו בקצת יותר אני מתלבט, האם קצת יותר ספורטיבית או קצת יותר נוחה.

אז כדי שנקבל פחות או יותר כיוון אני יגיד מה אהבתי ומה לא אהבתי ב206-

מה אהבתי-גודל, תאוצה מעל 3500 סל"ד, צריכת דלק מדהימה (1:11 כולל מזגן בעיר), הגה מתקשר, פניות.

מה לא אהבתי-העברת הילוכים (ארוכה מידי), תאוצה בסל"ד נמוך, בידוד בתוך התא נוסעים, פלסטיק "זול" מידי, כיסא נהג קטן (או נהג גדול-107 קילו, 1.86).

הכיוונים שלי הם ככה-

קליאו ספורט- שהיא יותר ספורטיבית אבל שומרת על הקו של אוטו קצת וחסכוני רק הרבה יותר מהנה, החסרונות פה הם תדלוק ב98 וטיפולים במוסכים של החברה/מורשים בלבד.

A3-עם מנוע 1800 125 כ"ס- אומנם לא מהנה יותר אבל בטוח מרווחת יותר, מרשימה יותר, בטוחה יותר וכו', אבל כנראה לא מהנה יותר.

A3/גולף/לאון- משודכות ל20VT- מנוע אמין, רכבים מרווחים עם איכות בנייה מאוד גבוהה, אבל ככל הנראה צריכת דלק גבוהה ואחזקה לא זולה.

307XS- פשוט 206 גדולה.

מה שהכי חשוב לי זה ככה לפי סדר-

1.ידני!!

2.צריכה דלק נורמלית-שלא תיהיה צריכת דלק של 1:7 או 1:8! 1:9 ומעלה כבר נשמע לי סביר.

3.איכות בנייה.

4.נוחות.

6.הנאה.

אני אשמח לשמוע עוד המלצות אם יש, תודה מראש לעוזרים.

פורסם

לדעתי לא תמצא אף אחת מהנ"ל ב45K. תצטרך למתוח קצת יותר.

אבל חכה לבכירי הפורום (כל מכונית וגופה :)).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

האודי איננה ספורטיבית ותהיה יקרה יותר לאחזקה מהרכב הנוכחי.

המוגדשות אכן ייתנו לך מה שאתה מחפש בסעיף הכח אל צריכת הדלק שלהן תהיה גבוהה מהדרישות.

הקליאו היא אכן האופציה המומלצת לפי דרישותיך.

ניתן גם לשקול פונטו HGT.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ניתן למצוא קליאו שמורה ב45K, אבל זה גבולי מאוד וצריך הרבה סבלנות.

ובפעם המיליון, ממש לא חייבים מוסך מורשה בלבד! יותר מחצי מבעלי הקליאו בארץ לא מתקרבים לקרסו, כבר מזמן יש מוסכים טובים וזולים מהם שמתמחים בדגם.

את החור בכיס מה98 אתה לא אמור להרגיש, עם הפג'ו יצא לך 1:11?

עכשיו יצא לך 1:12.5, אז זה מתקזז.

אבל תתכונן לאיכות חומרים והרכבה מאכזבת בתא הנוסעים. המצב לא כזה רגוע, פשוט זה לא ממש שיפור מה206 בתחום.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
ניתן למצוא קליאו שמורה ב45K, אבל זה גבולי מאוד וצריך הרבה סבלנות.

ובפעם המיליון, ממש לא חייבים מוסך מורשה בלבד! יותר מחצי מבעלי הקליאו בארץ לא מתקרבים לקרסו, כבר מזמן יש מוסכים טובים וזולים מהם שמתמחים בדגם.

את החור בכיס מה98 אתה לא אמור להרגיש, עם הפג'ו יצא לך 1:11?

עכשיו יצא לך 1:12.5, אז זה מתקזז.

אבל תתכונן לאיכות חומרים והרכבה מאכזבת בתא הנוסעים. המצב לא כזה רגוע, פשוט זה לא ממש שיפור מה206 בתחום.

1-12.5 בקליאו ספורט?

פורסם
1-12.5 בקליאו ספורט?

למה לא?

הנה ציטוט מפוסט אחר.

אני עם הקליאו ספורט עושה 1:12 בקלות (גם בנסיעה עירונית בלבד).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
נראה לי אופטימי מאד אבל על הכיפאק.

נתון אמיתי לחלוטין.

אגב, סתם בשביל "הספורט" עשיתי לקליאו "שבוע חיסכון" הכולל בעיקר נסיעות בין עירוניות עד 120 קמ"ש והשגתי נתון של 1/17.4 על פי חישוב נתונים ב אקסל. מהיום אימרו: טויוטה קליאו "פריוספורט".

הקליאו אצלי שנתיים וחצי ובמהלכם היא לגמה בממוצע 1/13.7

פורסם

אני הולך לבדוק קליאו בימים הקרובים, ויש לי כמה שאלות

1. איך מסבירים לאבא שלך שקליאו ספורט זה אוטו טוב? אבא שלי חי בסרט שזה אוטו שאין לו אחיזה בזמן שהדבר הכי טוב בקליאו זה אחיזה.

2. איפה לעזעזל מתדלקים 98 במחיר שפוי? ולא במחירים של יותר מ7 שקל!! (אני ירושלמי)

פורסם

אפשר לעשות כרטיס תדלוק שיקנה לך 80-90 אג' הנחה.

"אוטו שאין לו אחיזה בזמן שהדבר הכי טוב בקליאו זה אחיזה" - לא הבנתי מה אמרת פה :roll:

פורסם

"אוטו שאין לו אחיזה בזמן שהדבר הכי טוב בקליאו זה אחיזה" - לא הבנתי מה אמרת פה :roll:

הוא התכוון שאבא שלו לא מבין שלקליאו יש אחיזה טובה.

פורסם

מה המקור של אבא שלך?

ואחיזה זה לא הדבר ההקליאו מתמחה בו, התנהגות לעומת זאת כן.

שלא תבין לא נכון, יש הרבה אחיזה, אבל כדי להפיק את המיטב מהאוטו צריך לדעת לנהוג עליו.

בשונה מסיאט לאון ספורט למשל, אוטו מעולה לא פחות שדורשת פחות מעורבות של הנהג, במיוחד גרסת ה4X4

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...