Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק כמו שנאמר מעלי- לקליאו אין אחיזה "מי יודע מה", אבל כמו רכבים אחרים שמתאפיינים בניהוג שובב, קל מאוד לגרום לה לאבד אחיזה ולגרום לתחת לצאת לריקוד קטן או לחילופין להרים גלגל אחורי פנימי בתוך סיבוב.העניין הוא שההגה מספק מספיק מידע לנהג והשלדה הנהדרת מאפשרת לנהג להשתלט על הרכב ולאפשר "לשחק" על גבולות האחיזה. זה בדיוק מה שהופך רכב למהנה. סתם לדוגמא- לאמא שלי יש אוקטביה, האחיזה שלה בפניות גבוהה יותר משל הקליאו, אבל היא (האוקטביה, לא אמא שלי) לא תהסס להוציא את הזנב להחלקה.

דוגמא מכיוון אחר של הסקאלה הינה סיטרואן סקסו, אפילו לא בדגמי הספורט- מאבדת אחיזה בקלות רבה בפניות אבל מאפשרת לנהג לשלוט בה תוך כדי.

הנק' היא שיש להבדיל בין אחיזה לבין ניהוג שהם שני דברים שונים לגמרי.

פורסם
נראה לי אופטימי מאד אבל על הכיפאק.

אני מרים את הכפפה כי ציטטו הודעה שלי. אתה מוזמן אליי הביתה (הטלפון מופיע בחתימה), אני אציג בפנייך קלסר עם כל הקבלות של התדלוקים (כדי להוכיח לך שזה אמיתי) + טבלה בקאסל שמחשבת צריכת דלק.

הכי גרוע שהצלחתי להגיע אי פעם עם הקליאו זה 1:9. בנסיעה האחרונה לכנרת עשיתי 1:14.2 וזו ממש לא הייתה נסיעה חסכונית. אני עושה 1:12 כאשר 90% מהנסיעות הם עירוניות וכל הזמן עם מזגן.

ד"א, אם אתה רוצה להסביר לאבא שלך שקליאו ספורט זה רכב טוב פשוט תן לו לדבר עם אבא שלי שנוסע בחצי שנה האחרונה עם האוטו פעמיים בשבוע לעבודה בת"א וממש לא מתלונן (למרות שהוא נסע בתקופה שהבאקט עדיין היה מותקן).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני מאמין לך אני פשוט מאד מאד מופתע במיוחד מאופי המנוע של הקליאו שדורש רגל כבדה בכדי להוציא ביצועים.

פורסם

איזה רגל כבדה כדי להוציא ביצועים? ביום יום אני לא עובר את ה-2500 סל"ד כי כבר בסל"ד הזה יש לאוטו מספיק מומנט וכח כדי להתנייד בקצב התנועה. כמובן שבנסיעות התגרזנות צריך לקחת את המנוע לסל"ד גבוה כדי לקבל מקסימום ביצועים (כמו בכל מנוע אטמוספרי) אבל סל"ד גבוה ונפח גדול לא אומרים יותר צריכת דלק. חבר שהיה איתי בטיול עם מנוע 1.8T של איביזה עשה צריכה פחות טובה משלי (מנוע עם נפח קטן יותר, פחות כ"ס וסל"ד נמוך יותר).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...