Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חדש בפורום והייתי מופתע שעדיין לא עלתה סוגיית הטסטים (בעצם יכול להיות שזה רק אני כי כל הסיפור של נהיגה עוד חדש לי).

בכול מקרה אם יש לכם סיפורים מעניינים מהטסט שלכם אתם מוזמנים לספר,

חשבתי לתת לעצמי להתחיל (אחרת מה הטעם לפתוח אשכול):

אין לי יותר מדי סיפורים על הטסט שלי אבל לפני נהגה אישה בהריון, מסכנה, אחרי דקה של נהיגה כבר ידעה שהיא נכשלה, עוד ביציאה ממשרד הרישוי היא לא עצרה עצירה מוחלטת ברמזור עצור והבוחן פסל אותה.

חבל לבזבז 400 שקל סתם ככה אז היא המשיכה לנהוג עוד כמה דקות ואחרי 4 פעמים שהמנוע נכבה הטסטר הוריד אותה...

volkswagen Golf, 1.6 TRENDLINE FSI 2007, 115HP

פורסם

אצלי זה היה חלק - כניסה למתחם משרד הרישוי (אחרי שיעור נהיגה, שכמובן צמוד לטסט). לאחר מכן עליה של הטסטר (מנחם) ויציאה. לאחר כשמונה דקות לערך, היה חילוף (היינו זוג). הדבר המפתיע היה, ששנינו עברנו...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

הטסט שלי היה ארוך, 20 דקות. וכלל הכל...כביש מהיר, עירוני, חניות וכו'.

טסטר חביב שאהב לדבר גרם לי לתחושה טובה ואיבוד הלחץ.

ועברתי, ראשון :)

פורסם

לי היה טסט בפברואר בשיא הגשם, לפני היה בחור שזה היה הטסט החמישי שלו בהתחלה הוא טעה בין הדוושות ולא הבין למה האוטו כל רגע נעצר עד שהבוחן העיר לו שהוא לוחץ על הברקס :)

אחר כך נסענו בכביש מהיר והבוחן ביקש ממנו לפנות שמאלה במחלף הקרוב, הבחור לא מגיב , הטסטר חוזר שוב ושוב ככה 4 פעמים לפחות עד שהזיז לו את ההגה , איזו דרך טיפשית להיכשל.

לפחות אני עברתי בטסט ראשון , אני לא אשכח את הבכי שלו !

פורסם

בטסט הראשון שלי כל הטסט היה חלק ובפנייה האחרונה למשרד הרישוי,פנייה ימינה,הגיע נהג ממולי והזכות קדימה הייתה שלי והוא פשוט גנב לי את זכות הקדימה ונסע,הטסטר האט אותי ברגע ששמתי את הרגל על הבלם (הוא שם חצי שניה לפני) והכשיל אותי על זה.

בטסט השני הכל היה חלק ועברתי

נשאר לי עוד חודש ושבוע למלווה וזה פשוט לא זז :oops:

פורסם

היה לי גם טסטר ממש נחמד ומרגיע - "ברמזור הבא אנחנו נפנה שמאלה ידידי." "תעצור כאן בבקשה." באמת הייתי איתו הכי רגוע בעולם, לא הרגשתי שאני בטסט. כולנו עברנו אצלו. לשניים שנבחנו לפניי הוא אמר בסוף "שתהיו נהגים טובים".

פורסם

תשמע, עברו מאז 10 שנים, מי זוכר?? :-D

לי היה אחלה טסטר. הייתי הנהג השני. לפני היה אחד בן 30 שזה היה הטסט השני שלו. הוא אמר לו תמשיך ישר ברמזור והבחור בטעות השתלב לנתיב שמאלה. הטסטר אמר לו "אם אתה ממשיך ישר עכשיו, אתה נכשל. פנה שמאלה". נקודה לזכותו.

הטסט כלל קצת עיר ורמזורים וירידה לאיילון עם הילוך חמישי ו90 קמ"ש. עברתי בראשון.

רישיון למשאית עשיתי בבה"ד במסגרת קורס האמר. עברתי טסט שלישי וזה מדהים איך זה שונה מהאזרחי- הפז"מ דופק, אתה לא משלם שקל והפער בין הטסטים הוא 3-4 ימים... מצידי היה גם לעבור טסט עשירי.

אחרי הצבא רציתי להוציא רישיון 50 סמ"ק. 3 שיעורים ובראשון נכשלתי, לא יודע למה. בשני עשיתי הכל כמו שצריך וכשהגיע שלב הבלימת חירום, נתתי יותר מידי גז, לחצתי על הקדמי חצי שנייה לפני האחורי והתהפכתי... באותו הרגע החלטתי לוותר על דו"ג.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הטסט שלי היה אחד הקשים :

בירושלים , אני נוהג שני , מי שלפני נהג איזה 3 דקות , אני נוהג בקטמונים, תלפיות , א"ת תלפיות ( כולל השתלבות בכיכר קרסו בשיא העומס ) אין ספור זינוקים בעליה , כירכרות , ותמרורי זכות קדימה - יותר מ20 דקות , אני בטוח.

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

פורסם

אין הרבה לפרט על הטסט שלי כי לא היה הרבה משהו כמו 7 דקות נהגתי בצורה מעולה(לא עשיתי חניה, כביש מהיר!), ואז הגיעה אישה עם כמה ילדים והילדים השתוללו ממש צמוד לכביש אז הטסטר צעק על האישה! ואמר לה תשמרי על הילדים שלך, ואז הרגיע אותי ואמר לי שהוא לא צעק עלי. וזהו עברתי על הראשון.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

בטס הראשון הכשילו אותי כי לא סיבבתי את ההגה כמו שמורי נהיגה אוהבים... יד מעל יד.. מוזר שכל המומחים לנהיגה אומרים להשאיר את הידים במקום. לא היה ברקס ולא היתה שום התערבות.

בטסט השני (שכמובן לא למדתי בשבילו לסובב יד מעל יד) הכשילו אותי כי לא עשיתי פניה ימינה צמוד למדרכה, הטסטר היה הכי נחמד בעולם אבל הכשיל על זה, כנראה גם היה פדנט. גם פה לא היה ברקס או כל התערבות.

בטסט השלישי היה לי טסטר בהמה, צעק והתנהג מגעיל (אחד כזה שנראה שמכשיל את כולם, גם המורה אמר שהטסטר הזה מכשיל) אני אדיש, מה אכפת לי. עדיין סובבתי את ההגה כמו שאני רגיל ואם אני זוכר נכון גם היה לי עדיין את הקטע של לא להצמד למדרכה בפניה, ובנוסף לזה היה לאוטו בעייה בגיר או בקלאץ' וכל פעם שהיה צריך להילוך ראשון זה לקח כמה נסיונות. בטסט הזה עברתי...

המסכנה- הכל תלוי במצב רוח של הטסטר.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

הייתי לבד בטסט איזה רבע שעה נראלי אולי יותר

טסטר מצחיק

הכניס אותי לכביש חד סטרי ממש צר... באמצע הכביש יושב כלב

שאלתי את הטסטר אייך נזיז אותו

הטסטר אמר לי תעשה לו "הב הב" והתחיל לנבוח:shock:(הטסטר לא הכלב)

טסט ראשון

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

הטסטר שלי היה כנראה מאוד מאוד קפדן, או שהוא מאוד לא אהב להעביר ילדים בני 17 בדיוק עם מינימום שיעורים לפי החוק (באמת באותו יום הייתי בן 17 בדיוק), אבל לשמחתי הרסתי לו את האהבה :-) .

הוא עשה הכל בשביל שאני אכשל, אמר לי להיכנס באין כניסה (כביש שבסופו חייבים לפנות ימינה, כשישר יש אין כניסה) ולא עשיתי את זה, השתעל כמו משוגע, תופף על הדשבורד, הכניס אותי לכביש ללא מוצא שאני מתאר לעצמי שהוא ידע שכל היום משחקים שם ילדים על הכביש. בקיצור, מה לא. אההה, ו45 דקות טסט. נו מה, הוא לא משלם על הדלק שם :lol:.

שוב לשמחתי הרסתי לו את הכיף ולא הייתה לו כל ברירה אלא להעביר אותי.

מה שהיה מצחיק בטסט הזה, זאת הבחורה שאחריי. אוהו כמה שזה היה מצחיק. היא הייתה לחוצה עד השמיים (ראיתי אותה הולכת ורועדת בדרך לאוטו). רק החליפה אותי, כבר זרקה קלאץ' וכבתה מנוע, לא נתנה זכות קדימה (הוא עצר אותה בשביל שאני אוכל לכתוב פה חוויות), אבל עשתה גם משהו שאותי אישית הפחיד מאוד. היא עצרה לתת לבחורה לעבור את הכביש, ועוד לפני שהיא הספיקה לחצות היא יצאה חזק מהמקום וכמעט גילחה לה את התחת. אני לא יודע אבל מן הסתם היא לא עברה את הטסט הזה.

בקיצור, טסט ראשון וטסטר חמור, אבל בכל זאת עברתי. תענוג 8)

פורסם

את הטסט עברתי בגיל מאוחר יחסית...רק בגיל 18.5

למזלי עברתי את הטסטים בעיר שלי קריית גת...ככה שטסט קשה ממש לא היה

בקריית גת אותו זמן היה טסטים רק ימי חמישי ושישי

בטסט הראשון, כולי מתרגש...הייתי אמור לעשות אותו עם עוד נערה, הטסט נקבע ליום חמישי, מגיעים למשרד הרישוי ויש 5 רכבים של מורי נהיגה ורק 4 טסטרים

מה עושים? לבחורה הוא קבע לשבוע הבא, ואיתי הוא סיכם שאני עושה את הטסט יום למחרת והוא נותן לי על חשבונו עוד שיעור לפני הטסט.

התחיל הטסט...אוי ואבוי, כולי חוטף פיק ברכיים, כמו אדיוט על ההתחלה שוכח להוריד בלם יד עד שהרכב נכבה, וכל הטסט, האוטו נכבה של פעמים והוא לחץ לי פעם אחת על הברקס שמישהו **** קפץ לי לכביש, אגב יש לציין שיום שישי מבחינתי היה יום גרוע לטסטים, כי משרד הרישוי בקריית גת היה במרכז, והמקום הזה כל שישי היה הומה באנשים ונהגים שעושים קניות לשבת.

אההה...וגם הבחורה נכשלה.

יום חמישי לאחר מכן אני מתגייס לצבא ומבטיח למורה להיות איתו בקשר.

עוברים 3 חודשים, הטירונות נגמרת ואני יוצא לרגילה של 10 ימים.

מתקשר למורה...קובעים עוד 4 שיעורי רענון...בכל זאת 3 חודשים לא נגעתי באוטו.

ורק יש צורך לציין שמשום מה אחרי הטירונות, פתאום היה לי יותר קל לנהוג ברכב...מגיע הטסט.

לצערי הוא שוב נקבע ביום שישי, אבל הפעם משום מה הכל לי חלק...חוץ מ שבאחת הפניות אני שוכח שצריך לעשות זינוק בעליה, אבל לפני שהטסטר לוחץ על הברקס, אני מתקן את עצמי ונותן זינוק בעליה, עלה איתי באותו טסט עוד נער שנסע אחריי שגם לא היתה טעות שהוא מהר תיקן את עצמו.

טלפון ביום שישי בשעה 3 בצהרים...אחרי הקוסקוס של אמא ובאמצע ההכנות לשבת...עברתי טסט שני!!!

ואני עדין זוכר את התאריך 6/3/06

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...