Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה רציני?

אתה יודע שמבחינת השפעה ה"טור הקטנטן" הזה במרקר שם בכיס הקטן את כל מגזיני הרכב בארץ ביחד?

אתה יודע כמה מנהלים או אנשים בעלי ממון (קהל היעד של ה-C5) קוראים The marker בהשוואה למגזיני רכב? ההפרשים עצומים!

אנשי עסקים לא קונים סיטרואן או הונדה הם קונים אודי מרצדס לקסוס.חוץ מזה העניין פה זה לא הטור זה עצם העובדה שהוא לא כתב רכב מקצועי בעיתון רכב מקצועי!.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה טועה. יואב קווה הוא כתב רכב הרבה מאוד שנים ועורך מדור הרכב בהארץ ו-the marker מזה זמן רב. אבל העיקר ללכלך, אה?

אני בכל זאת אתן ביקורת בונה קטנה - ברור לי שכמו ש-drugstore אומר, הכתבה מנסה להמחיש את כל הדעות הקדומות באמצעות חוש הומור. הבעיה היא שלדעתי לקוראים אין ממש חוש הומור - מזה הם רק יבינו שהדורות הקודמים של המשפחתית הגדולה של סיטרואן היו מחורבנים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נכון להיום, יואב קווה הוא כתב נישה במגזין נישה.

מעולם לא התחברתי לסגנון שלו (גם ב"טראק" ובפרסומים נוספים),

אבל כל עוד יש לו ציבור קוראים, שיכתוב בכיף. חבל רק שהוא לא

יודע לשווק את עצמו בצורה חכמה, זה היה פותח לו נישות נוספות.

ותעזבו את ה-C5 בשקט. החשיבות של דגמי הבנזין האוטומטיים

לסיטרואן היא פעוטה, משום שעיקר השוק שלהם כבר עבר מזמן

למנועי דיזל מסילה משותפת וגירים ידניים. זהו יצרן אירופאי לכל

דבר, המתמקד בעיקר בשוק המקומי. כמה אלפי מכוניות שימכרו

בישראל לא ישנו את המדיניות שלהם, ולא יצדיקו מאמצים נוספים

לפיתוח מנוע או גיר אוטומטי טובים יותר.

פורסם
אין מה לומר, Casper ליח"צן אתה יודע.

אולי תביא נתונים , כמה בעלי ממון קוראים דהמרקר

בהשוואה למגזיני רכב, ומהם ההפרשים?

מעבר לזה מקריאת הכתבה ניכר כי הכתבה נכתבה

כפרוספקט שירות ליבואן. האזרח יכול לקחת את המידע

ולנגב איתו את ה@.

הייתי טורח ומחפש את סקר TGI האחרון אבל זה מיותר וזה סתם יהיה הסבר לא חכם.

הסבר והוכחות חכמות יותר אפשר להביא מהתפוצה של שני המרקר מול המגזינים.

• The marker מופץ בכ- 80,000 עותקים מדי יום (לא בטוח ב- 100% במספר, אבל זה הכיוון)
  • מגזיני רכב ישראליים אינם חושפים את כמות העותקים שהם מדפיסים, הערכה גסה היא כ-30,000 עותקים מדי חודש.
  • המבחנים של יואב קווה מתפרסמים ב- The marker week שהיא מהדורת סופ"ש של המרקר- חשיפה גבוהה יותר מהעיתון היומי, כתבה אחת בשבוע.
  • המרקר פונה לאנשי עסקים, בעלי ממון ובכלל אנשים מחתך סוציואקונומי גבוה יחסית, מגזיני רכב פונים לחובבי רכב...בין אם הם מרוויחים 5K בחודש ובין אם 20K.
  • צא מהגישה שכל כתבה מפרגנת (לא המקרה כאן) היא כתבת פרוספקט ליבואן, המציאות מורכבת יותר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לפי מה שהבנתי הבומבות בחלק מהרכבים דרשו תחזוקה די צפופה.

ד"א הDSG זה לא ייתרון, תיבה רובוטית היא סוג של שעטנז מוזר שאני לא ממש אוהב, אם כבר אז גיר אוטומטי רגיל או גיר ידני שתמיד עושה טוב:-D

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

תתפלא כי היום תיבות אוטומטיות מצליחות להיות עילות בדיוק כמו ידניות או רובוטיות ואפילו יותר.

עזוב את העובדה שהתיבה האוטומטית אמינה בהרבה מהרובוטית ופשוטה הרבה יותר.

פורסם

פשוטה יותר - נכון חלקית. כל השאר - ממש לא נכון. תיבות אוטומטיות רגילות עובדות עם ממיר מומנט ולכן מבזבזות יותר אנרגיה = יותר דלק. בנוסף, ה-DSG הוכחה כאמינה מאוד עד כה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לדעתי, כל מה שמוגדר כ"חוש הומור" בכתבה בא בעצם להציג את הדעות הקדומות שקיימות על המכוניות של סיטרואן כבר יותר מעשרים שנה.

בטוח שהיום, כשכל קשר ישיר בין BX ל-C5 החדשה הוא מקרי בהחלט, הדעות הקדומות הללו כבר לא רלוונטיות בשטח.

אבל אין ספק שתמיד יקום מישהו ויצעק "סיטרואן אוטו לא אמין" כשישוו אותו לפאסאט, למשל.

לגבי פריטי אינפורמציה ש"לא קיימים", צריך לקרוא בין השורות כנראה ואני אצטט:

באמת צריך להסביר כל משפט ומשפט בשורות הללו? :roll:

זה בהחלט מבחן דרכים רלוונטי ביותר, שפשוט כתוב באופן שונה. וטוב שכך.

izac, קרא את המשפטים המודגשים בשחור ותבין מה המגרעות של ה-C5. ממש פרוספקט שירות ליבואן. :lol:

אני מכיר את יואב ובהחלט מבין למה הוא כתב את זה ככה.

הוא כתב את זה כדי לספר סיפור על ה-C5 ולא לדווח על עוד מבחן דרכים משמים.

זה כל השוני.

דניאל

הוא קרא לפאסאט איכר שמגדל תפוחי אדמה (או במילים אחרות שהשתמש גם בהן : פשוטה), פאסאט זה רכב פשוט ? ואו, הוא באמת חידש לי משהו שאשכרה לא ידעתי.

אגב, תחשבו שכל השורות הללו שהבאת הן מילים שיצאו מפה של לוויתנית :)

C53.jpg

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
דניאל, לאחר תגובתך המרתקת מעבר לזה שטענת שאתה

מכיר את יואב קווה , שכחת לכתוב: "גילוי נאות: גם אני כתב רכב בדהמרקר"

אז מה היה לנו?

אחד יחצ"ן(Casper )

והשני כתב מאותו מגזין (דניאל)

שמפרשן את כותב הכתבה במקרה זה:יואב קווה.

יחצ"ן בדימוס איזק, בדימוס...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

גם ממירי מומנט מצליחים להיות יעילים תשאל את וולוו למשל.

היום יש שימוש בכמה שיטות כדי לצמצם לאפס את ההחלקה של הטורק קונברטר ובכך לא לאבד אנרגיה סתם.

לגבי הפשטות והאמינות - גיר אוטומטי יהיה תמיד יותר פשוט ובטח שיותר אמין.

• תוכן חדש...