Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האשכול זלג לו לדיון על תיבת ה4 הילוכים האוטומטית ותיבות אוטומטיות בכלל לרובוטיות, ומישה והזכיר שלאוטומט יש ממיר מומנט שמאבד אנרגיה, עובדה, זה קשור.

כנראה שכן צריך לצטט פה כל הודעה...

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם
גם ממירי מומנט מצליחים להיות יעילים תשאל את וולוו למשל.

היום יש שימוש בכמה שיטות כדי לצמצם לאפס את ההחלקה של הטורק קונברטר ובכך לא לאבד אנרגיה סתם.

לגבי הפשטות והאמינות - גיר אוטומטי יהיה תמיד יותר פשוט ובטח שיותר אמין.

אי אפשר לצמצם לאפס. אפשר לצמצם הרבה. עדיין - גם הביצועים ייפגעו ביחס לתיבה ידנית וגם צריכת הדלק. קל לראות את זה אצל נתוני היצרן של כמעט כל יצרנית.

אמינות - שוב, לגירים אוטומטיים רבים יש נטייה להידרש לשיפוץ אחרי 150-200 אלף ק"מ. ל-DSG - לא.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני כבר הועלו פה דברים לגבי האמינות של הDSG

אני נוסע על תיבה אוטומטית תקינה לחלוטין שמעולם לא שופצה\הוחלפה והיא בת 300 אלף קילומטר. בעיות היא לא עושה, הגיר לא חושב על להחליק, העברות ההילוכים נקיות וחלקות וגם ההורדה לפי הצורך.

300 אלף קילומטר, בקלאצ'ים, עולה יותר משיפוץ של תיבה במיוחד בנסיעה עירונית (שזו הייתה רוב הנסיעה של הרכב שלי).

יש ממירים עם נעילה מכאנית במהירות מסויימת שמסובבת את הכנפיים 1:1 ויש ממירים עם נוזל ויסקוזי\שסתום שמכניס לחץ שמן גבוהה מאד כדי שהכנפיים יסתובבו ביחס קרוב ל1:1.

פורסם

כתבה משעשעת, שנונה, מקורית ו...מה לעשות, נכונה. אתמול בלילה, בעוד רעייתי היקרה צמודה לגמר של אמריקן איידול, מצאתי כמה דקות לסכם את רשמי על C5. מסתבר שהם דומים לרשמיו של יואב.

האמת, לעתים, כואבת - אך חייבים לשמור על אובייקטיביות. ניסיתי להעביר את הנקודה האישית שלי ביחס לסיטרואן. אני רוצה להאמין שאינני משוחד או לוקה בדעות קדומות. יש ברשותי ב.מ.וו חדישה ופיז'ו קלאסית - ואין לי כל בעיה לקרוא וגם לכתוב ביקורת שלילית על אחת ממכוניות החברות האלו. היתה לי מיאטה - וזה ממש לא הפך אותי לסניגור של 323 לנטיס.

גם ליואב, שהוא חבר ועמית לתחביב מזה כ-20 שנה, פינה חמה בלב לתוצרת המוטורית של צרפת. זה עדיין לא שולל את האפשרות לביקורת אובייקטיבית.

ואפרופו יואב - וכמה מן ההשתלחויות הארסיות שנשמעו בתגובות בשרשור - זהו אחד מכתבי הרכב ההגונים, הצנועים והמקוריים שבארץ, מעבר למקצועיות ולנסיון המצטבר, שמסייע להעניק מימד הסטורי נכון לשינויים. אני מאמין שגם בקרב מתחריו ועמיתיו, תמצאו דעות דומות.

חובבי רכב הנעולים על מותג אחד ואומרים אמן על כל מוצר חדש הנושא את שם המותג, בעודם פוסלים כל אלטרנטיבה, אינם מאתגרים את עצמם - וכתוצאה מכך הם מפסידים אלטרנטיבות עדיפות. תראו את חובבי סאאב, למשל, סאאב שהיא מזמן כבר לא הסאאב שלהם, המעניינת, המקורית. כאותו קפטן של הטיטניק, הם ימשיכו לדבוק באופלים השבדיים שלהם עד לשקיעה המוחלטת.

יש גם לא מעט אלפיסטים כאלה. אילו רק שמעתם את דעתי על המיטו(זה עוד יגיע, בקרוב) :-)

ולכל אנשי הסיטרואן שנזעקים פתאום, מה קרה? מישהו גילה לכם את אמריקה? הפכתם את C5 לטויוטה? תבדקו מה קורה במוסכים, בסקרי שביעות רצון, בקרב ציי רכב. C5, נוחה ככל שהיתה, אינה איכותית. גם לא הקסנטיה - קל וחומר ה-BX.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אי אפשר לצמצם לאפס. אפשר לצמצם הרבה. עדיין - גם הביצועים ייפגעו ביחס לתיבה ידנית וגם צריכת הדלק. קל לראות את זה אצל נתוני היצרן של כמעט כל יצרנית.

אמינות - שוב, לגירים אוטומטיים רבים יש נטייה להידרש לשיפוץ אחרי 150-200 אלף ק"מ. ל-DSG - לא.

עכשיו כבר הפכת את הdsg לגיר בעל אמינות של 100% ללא אף תקלה?!נו באמת

בתקווה שלא תמחק לי את ההודעה למרות שהיא סותרת את דעתך!!

פורסם
האשכול זלג לו לדיון על תיבת ה4 הילוכים האוטומטית ותיבות אוטומטיות בכלל לרובוטיות, ומישה והזכיר שלאוטומט יש ממיר מומנט שמאבד אנרגיה, עובדה, זה קשור.

כנראה שכן צריך לצטט פה כל הודעה...

הודעות מצוטטים כל עוד ההודעה לא נמצאת ממש מעליך. :|

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

את חושב שתכנס להודעה האחרונה ותבין הכל?

אתה צריך להשקיע בלקרוא תאשכול:wink:

פורסם
עכשיו כבר הפכת את הdsg לגיר בעל אמינות של 100% ללא אף תקלה?!נו באמת

בתקווה שלא תמחק לי את ההודעה למרות שהיא סותרת את דעתך!!

הודעות לא נמחקות כי הן סותרות דעות של מנהלים. הן נמחקות כי הן לא מתאימות עם כללי הפורום. במקרה שלך, כנראה שלאחד המנהלים פשוט נמאס שאתה מתעקש לא להיות מסוגל לצטט הודעה כמו שצריך. כל ההודעות שלך כאלה. כאילו שזה מסובך - פשוט שמים את הסמן מתחת לכל הטקסט, כולל סימן ה-QUOTE, וכותבים! כשאתה לא עושה את זה, הציטוטים שלי נראים כאילו אתה כתבת אותם ואי אפשר להבין כלום.

וברור של-DSG יש תקלות, אבל שאל נהגי מוניות - הוא לא זקוק לשיפוץ מהר כמו חלק מהתיבות האוטומטיות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...