Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אהבתי!

כיף לקרוא מידי פעם כתבות בסגנון הזה. נהניתי לקרוא.

מן הסתם, כשיהיה רלוונטי לגביי (או סתם משעמם) - אני אוכל לקחת את הרכב לנסיעת מבחן ולהתרשם בעצמי.

פורסם

זו לא ביקורת רכב, למרו תשאהבתי את הסגנון ויש אמת במה שכתוב שם (הבעיה הידועה של הבומבות שעד היום אני מנסה לברר איך הן קיבלו את שמן) ובעיות החשמל.

ושחושבים על זה מנוע 2 ליטר וגיר אוטומטי פשוט במחיר כזה זה לא כ"כ יקר אם משווים את זה לפסאט של פולקסווגן.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם
אולי בגלל זה הוא עובד בטור קטנטן בדה מרקר ולא בעיתון רכב.אוסף השטויות שם באמת מצחיקות.

אתה רציני?

אתה יודע שמבחינת השפעה ה"טור הקטנטן" הזה במרקר שם בכיס הקטן את כל מגזיני הרכב בארץ ביחד?

אתה יודע כמה מנהלים או אנשים בעלי ממון (קהל היעד של ה-C5) קוראים The marker בהשוואה למגזיני רכב? ההפרשים עצומים!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
זו לא ביקורת רכב, למרו תשאהבתי את הסגנון ויש אמת במה שכתוב שם (הבעיה הידועה של הבומבות שעד היום אני מנסה לברר איך הן קיבלו את שמן) ובעיות החשמל.

ושחושבים על זה מנוע 2 ליטר וגיר אוטומטי פשוט במחיר כזה זה לא כ"כ יקר אם משווים את זה לפסאט של פולקסווגן.

ברור שבהשוואה לפסאט זה לא הרבה, וגם נותן יותר. צריך גם לזכור שהמפרט הוא עשיר ולא מוגבל כמו בגרסאות הליסינג.

לגבי בעיית הבומבות- מדובר בשטות מוחלטת, המערכת הפנאומטית ב c5 היא אמינה לחלוטין ודורשת אחזקה אפסית. מי שקורא את הפרוזה של מר קוה עלול לחשוב שמדובר במשהו שמתקלקל אחת לשבועיים. צריך לזכור שגם ברכב בעל בולמים סטנדרטיים יש להחליפם מדי פעם כתלות בבלאי. וגם אז העלות לא שונה מהותית.

פורסם

האמת? זה היה מצויין. יש כל כך הרבה שנאה פה בפורום... אז זו לא הייתה ביקורת מסודרת עם סעיפים, אז מה? לפחות הבנאדם יודע לכתוב. הייתי קורא שוב.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
ברור שבהשוואה לפסאט זה לא הרבה, וגם נותן יותר. צריך גם לזכור שהמפרט הוא עשיר ולא מוגבל כמו בגרסאות הליסינג.

לגבי בעיית הבומבות- מדובר בשטות מוחלטת, המערכת הפנאומטית ב c5 היא אמינה לחלוטין ודורשת אחזקה אפסית. מי שקורא את הפרוזה של מר קוה עלול לחשוב שמדובר במשהו שמתקלקל אחת לשבועיים. צריך לזכור שגם ברכב בעל בולמים סטנדרטיים יש להחליפם מדי פעם כתלות בבלאי. וגם אז העלות לא שונה מהותית.

אפשר להבין מה פשר ה: "וגם נותן יותר."?

מה היא נותנת יותר ? נוחות ? ואו, מחצנו את הפאסאט, ממש Crash.

מה הקשר שהC5 מגיעה עם תיבה אוטו' ? אז היא שווה לפאסאט ? לא, הפאסאט מגיעה עם DSG עם 7 הילוכים, לא עם אוטו' מיושן ומייגע למדי כמו AL4 עם 4 הילוכים בלבד. אני מתפלא שאף אחד לא כתב את זה לפניי, אני פשוט מנסה להבין איך מישהו כותב כאילו שכל גיר אוטו' הוא זהה לאוטו' של חברה אחרת.

"נותן יותר", כן בטח. בעיקר הגיר הוא הדבר המאכזב ביותר ברכב, אם הייתה אופציית ידני אולי הוא היה כדאי לרכישה, אבל במחיר שלו הוא אפילו לא מתקרב לפאסאט בסעיף הביצועים, אז..

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
אפשר להבין מה פשר ה: "וגם נותן יותר."?

מה היא נותנת יותר ? נוחות ? ואו, מחצנו את הפאסאט, ממש Crash.

מה הקשר שהC5 מגיעה עם תיבה אוטו' ? אז היא שווה לפאסאט ? לא, הפאסאט מגיעה עם DSG עם 7 הילוכים, לא עם אוטו' מיושן ומייגע למדי כמו AL4 עם 4 הילוכים בלבד. אני מתפלא שאף אחד לא כתב את זה לפניי, אני פשוט מנסה להבין איך מישהו כותב כאילו שכל גיר אוטו' הוא זהה לאוטו' של חברה אחרת.

"נותן יותר", כן בטח. בעיקר הגיר הוא הדבר המאכזב ביותר ברכב, אם הייתה אופציית ידני אולי הוא היה כדאי לרכישה, אבל במחיר שלו הוא אפילו לא מתקרב לפאסאט בסעיף הביצועים, אז..

טוב לא התכוונתי להגיע להתנצחות של מי יותר טוב, מסכים איתך לגמרי שהגיר בפסאט הוא מופתי והגיר בסיטרואן- עשה את שלו, אבל הוא לא נורא כמו שמציירים אותו...

נותן יותר- אבזור. נוחות. וצריך לזכור שגם זול יותר.

וגם זה בעיני המשוחדות בלבד, בתור נהג c5 בהווה. בעיני נותן יותר מפסאט חדשה.

פורסם
אתה רציני?

אתה יודע שמבחינת השפעה ה"טור הקטנטן" הזה במרקר שם בכיס הקטן את כל מגזיני הרכב בארץ ביחד?

אתה יודע כמה מנהלים או אנשים בעלי ממון (קהל היעד של ה-C5) קוראים The marker בהשוואה למגזיני רכב? ההפרשים עצומים!

אין מה לומר, Casper ליח"צן אתה יודע.

אולי תביא נתונים , כמה בעלי ממון קוראים דהמרקר

בהשוואה למגזיני רכב, ומהם ההפרשים?

מעבר לזה מקריאת הכתבה ניכר כי הכתבה נכתבה

כפרוספקט שירות ליבואן. האזרח יכול לקחת את המידע

ולנגב איתו את ה@.

פורסם
מה לעזאזל הוא חשב לעצמו? אין כאן ולו פריט אינפורמציה בודדת (מעבר למה שמופיע ב box).

עם כל הרצון הטוב, וחוש ההומור (שיש), זו יכולה להיות פתיחה נחמדה לנסיעת מבחן אבל לא יותר מזה.

לדעתי, כל מה שמוגדר כ"חוש הומור" בכתבה בא בעצם להציג את הדעות הקדומות שקיימות על המכוניות של סיטרואן כבר יותר מעשרים שנה.

בטוח שהיום, כשכל קשר ישיר בין BX ל-C5 החדשה הוא מקרי בהחלט, הדעות הקדומות הללו כבר לא רלוונטיות בשטח.

אבל אין ספק שתמיד יקום מישהו ויצעק "סיטרואן אוטו לא אמין" כשישוו אותו לפאסאט, למשל.

לגבי פריטי אינפורמציה ש"לא קיימים", צריך לקרוא בין השורות כנראה ואני אצטט:

אני יודעת שאני יותר יפה. אני רואה כמה מסתכלים עלי ברחוב, גם כשאני לבושה בצבע כסוף סתמי. אבל תגיד לי אתה - למה הם שמו לי את המנוע 2.0 ליטרים הרועש והמחוספס הזה? למה גיר ישן עם ארבעה הילוכים?"

יש לי פלסטיק נעים והכל מחובר כל כך טוב. אבל תגיד לי אתה - למה אבזם הקישוט הזה, שתלוי על הכסא הקדמי, מתפרק? למה היו צריכים לחזק אותו באזיקון זול? למה?"

אני יודעת שנוחות הנסיעה שלי מחוץ לעיר היא מעולה. אני יודעת שיש לי את המושבים הכי נוחים בקבוצה. אני יודעת שהאיכות שלי טובה

בכל פעם שאני יוצאת לנסיעה מחוץ לעיר אני נהנית מהשיוט, ובת הדודה שלי מגרמניה סתם נוקשה וקשוחה. אני מרחפת בנעימים והיא כזאת פשוטה. כמו איזה איכר שמגדל תפוחי אדמה

זה בגלל המחיר. 159 אלף שקל. מי יקנה אותי בישראל במחיר כזה?

באמת צריך להסביר כל משפט ומשפט בשורות הללו? :roll:

זה בהחלט מבחן דרכים רלוונטי ביותר, שפשוט כתוב באופן שונה. וטוב שכך.

izac, קרא את המשפטים המודגשים בשחור ותבין מה המגרעות של ה-C5. ממש פרוספקט שירות ליבואן. :lol:

אני מכיר את יואב ובהחלט מבין למה הוא כתב את זה ככה.

הוא כתב את זה כדי לספר סיפור על ה-C5 ולא לדווח על עוד מבחן דרכים משמים.

זה כל השוני.

דניאל

MCS 2008

פורסם

דניאל, לאחר תגובתך המרתקת מעבר לזה שטענת שאתה

מכיר את יואב קווה , שכחת לכתוב: "גילוי נאות: גם אני כתב רכב בדהמרקר"

אז מה היה לנו?

אחד יחצ"ן(Casper )

והשני כתב מאותו מגזין (דניאל)

שמפרשן את כותב הכתבה במקרה זה:יואב קווה.

• תוכן חדש...