Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי את המערכת הבאה

פאנל- KENWOOD KDCMP632U

קומפוננט מורל פולס

רמקולים אחוריים בדלתות 5/7 של אינפיניטי 60 RMS דגם- 6822CF

סאב של JBL 1250 W

מגבר - panasonic cy-pa4003u 1000w

השאלה אם אני יוסיף עוד מגבר מונו בלוג רק לסאב ישמעו שיפור גדול במערכת?

פורסם

אם תוסיף מגבר מונו למערכת , זה אומר שהאחוריים יקבלו הגברה , והסאב יקבל הגברה יותר איכותית/עוצמתית. ואכן יהיה שיפור.

האם אתה תאהב את השיפור? זה כבר עניין אחר.

פורסם

האחוריים כבר מקבלים הגברה על ידי המגבר שנמצא כעט גם הקדמיים וגם הסאב מחוברים למגבר הזה...

ומה זאת אומרת אם אני יואהב את השיפור? איך אפשר לא לאהוב שיפור של משהו?

ואיזה מגבר אתם ממליצים אני לא יודע תמחירים כול כך של מונובלוג אבל לא משהו יקר כול כך

פורסם

יפה שאתה מגביר 4 רמקולים וסאב על מגבר 4 ערוצים, אבל לא מומלץ כי זה יוצר עומס על המגבר.

או שתחבר את הסאב והקידמיים למגבר ואת האחוריים לרדיו דיסק, או שתקנה מונובלוק (קוראים לזה כך ולא מונובלוג) בשביל הסאב.

כמובן שעדיף שהסאב יקבל הגברה דרך מונובלוק, מבחינת הספק וכל הדברים האלה.

מה התקציב שלך בשביל מונובלוק לסאב? נתחיל עם זה.

שבת שלום.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

לא תשרף לי שום יציאה כי זה מכוון שם בשביל שלא ישרף

והתקציב הוא עד 800 שקל בערך תגידו לי אם זה קצת או הרבה כי אין לי מושג מה המחירים של מונובלוק

אבל השאלה אם כדי? האם ישמעו חזק יותר? איכותי יותר.? כי בכול זאת עכשיו המגבר לא מנצל את כול ההספק של הקדמיים האחוריים והסאב תקנו אותי אם אני טועה

שבת שלום.

פורסם

איך אפשר לא לאהוב את השיפור ? כי שיפור זה עניין יחסי ותלוי איך מסתכלים (שומעים?) על זה.

לגבי צורת החיבור האלמנטים אצלך למגבר זה באמת עניין של זמן עד שמהגבר יתחיל להכנס לפרוטקשין כל פרק זמן.

ובמקרה הזה אכן כדאי לך לרכוש מונובלוק לסאב ולהקל על המגבר שלך וגם על הדרך תקבל יותר עוצמה/איכות מהסאב.

בתקציב הזה הייתי הולך על זה חדש:

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=519234

או אתה יכול לבדוק בפורום למכירה יש שם לא מעט הצעות מעניינות.

נ.ב.

לפני שאתה קונה מונובולק תנסה את צורת החיבור הנ"ל :

1. תחבר את הקומפוננט לשני ערוצים במגבר

2. תחבר את האחוריים לרדיו דיסק ללא הגברה

3. תחבר את הסאב שלך בגישור לשני הערוצים שנותרו במגבר.

ייתכן שבתצורה הזו אתה תאהב יותר את הסאונד ותחסוך לעצמך הכסף של המונובולק. אין לך מה להפסיד

פורסם

הבנתי ונגיד אני מחבר את הסאב למונובלוק ואת הקומפוננט והאחוריים למגבר 4 ערוצים אני ישמע גם יותר חזק ואיכותי מהרמקולים עצמם? או רק מהסאב?

פורסם

לדעתי כדאי לך מאוד להוסיף עוד מגבר, איך שלא תסתכל על זה אתה מאמץ את המגבר שלך, סאב דורש לא מעט כח.

לגבי מגבר, יש מישהו בפורום שמוכר מגבר של בוסטון אקוסטיקס GT22 http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=263791

זה מגבר שיורד ל 2 אום במונו מה שאומר שעובד גם כ 2 ערוצים לכל דבר וגם בגישור יעבוד כמו מונו בלוק והוא יותר חזק מההצעה למעלה.

אם אני לא טועה עם מתיחת תקציב קלה תוכל להביא אותו ובוסטון היא חברה ממש טובה למגברים, שמעתי כמה מגברים והיו לא רעים בכלל, כל זה רלוונטי אם אתה מתכוון להוסיף מגבר ואם לא אז תקווה לטוב שלא ייעלה עשן משלך :wink:.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

כמו שהמליצו לך קודם גם אני מוסיף ומחזק לנתק את הרמקולים האחוריים מהמגבר

ואם תוסיף עוד מגבר מונובלוק לסאב זה יהיה שיפור עצום למערכת

רק תיקח בחשבון שצריך לקנות ערכה נוספת להתקין את המגבר הנוסף

יש לך אפשרות להעלות את התקציב?

יש לי הצעה מענינת בשבילך

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...