Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עד לפני שנה היתה לי פונטו 97 חמודה שהיתה אצלי בדיוק שנה. לא טיפלתי בה ולא כלום, פרט לשני צמיגים שהחלפתי למען ה"בטיחות" שלי (היה חורף והצמיגים לא היו משהו).

מאז, לפני שנה וחודשיים, השתדרגתי לאימפרזה 99, שאותה קיבלתי עם ספר טיפולים מפורט ומסודר.

הטיפול האחרון היה ב135K ק"מ והבנתי שעכשיו זמני לעשות את הטיפול הבא, ב150K ק"מ.

מה בדיוק כולל הטיפול הזה? מה אמורים לבדוק/להחליף/להוסיף באוטו? כמה כל הסיפור הזה אמור לעלות פלוס מינוס?

האם זהו "טיפול חובה" מבחינתי (משהו שיקשה על המכירה של האוטו בעתיד/יכול למנוע בעיות עתידיות חמורות באוטו וכו') ?

אגב, כמה זמן אמור לקחת כל הטיפול? יש מצב "לתקתק" את זה בתוך שעה-שעתיים (בהנחה שהמוסך פנוי כמובן) או שזה "ישרוף" לי את היום?

אשמח לפרטים ומידע, זה קצת חדש לי.

תודה.

:smile:

פורסם

טיפול כולל תמיד החלפת שמן מנוע ומסנן שמן - עם הזמן השמן מאבד מתכונותיו ויש להחליפו. אם לא תעשה זאת הוא לאט לאט יתחיל לפגוע במנוע עד שבשלב מסוים המנוע ככל הנראה יפסיק לעבוד. בנוסף בהתאם למרווחי הטיפולים יש להחליף מי קירור ברדיאטור, מסנן אוויר, מסנן מזגן וכדומה. בנוסף יש לבדוק את מערכת הבלמים (בין השאר) ולהחליף אם יש צורך. עלות משוערת - תלוי איפה. במוסך מורשה (לא בהכרח מוסך יבואן) לטיפול בסיסי סביב 300-500 שקלים. ככל שמחליפים יותר דברים כך העלות מטפסת...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...