Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עקב ריח לא נעים בהדלקת המיזוג הלכתי וקניתי את התרסיס קצף הזה נגד ריח מהמזגן ,חיברתי את הקשית המצורפת הכנסתי לפתח של המזגן כמו שכתוב בהוראות הכל עבד יפה הקצף רוסס לבפנים אבל פתאום הופה הקשית עפה לי לתוך הפתח של המיזוג ,עכשיו בכל פעם שהמזגן מופעל קצת חזק אני שומע את הקשית זזה בפנים וזה מעצבן הרעש הזה (עקב הרוח שמזיזה אותה) ,עכשיו השאלה שלי איך אני מוציא את הקשית? צריך לפרק את דשבורד בשביל זה? כמה עמוקים הפתחים של המיזוג?

תודה.

פורסם

גם אם רוצים לעזור לך , לא יודעים באיזה רכב מדובר ?

ד"א - בדר"כ התעלות איורור מחוברות ממספר תעלות ( כך שאפשר להוציא הקשית מהאירור - פשוט מצריך קצת עבודה)

לא נראה לי שצריך להוריד דש בשביל להוציא קשית - נסה מהחיבור של המאוורר הפנימי

לידי כל המעות שלכם , עכשיו !!!

פורסם

מדובר על סיאט לאון הקש נפל אל הפתח האמצעי המסומן בחץ אדום .

הפתרון עם ''המכשיר'' נראה קצת בעייתי קודם כל הפתח צר ושנית אני לא יודע איפה הקשית נפלה לבפנים וכמה זה עמוק

z-1064236332.JPG

פורסם

הכלי שהוצע לך בספק רב אם יעזור.

לדעתי דשבורד או אולי רק הקונסלה המרכזית, כדי לאפשר גישה לחלק התחתון של חיבור הצנרת אויר.

• ספונסר פורום
פורסם

המפוח הפנימי בלאון נמצא בצד ימין מאחורי המגירה .

אין סיכוי שהקש נמצא שם ,הוא פשוט נפל אל תוך קופסת האויר

שממנה מתפצלות היציאות השונות ,לדעתי כדי להגיע לשם תצטרך להוריד

את הדש .

בכל מקרה הריסוס שביצעת במקום הזה אין בו כל תועלת ,מאחר והתרסיס

נועד לקטול בקטריות שעל מאייד המזגן ואת ההתזה של התרסיס צריך להתיז

בכיוון זרימת האויר בעת שהמזגן עובד ,ולא בכיוון ההפוך כפי שאתה התזת .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אין צורך לפרק את הדש בשביל הצינורית.

לי קרה מקרה דומה בגולף הקודמת שלי כאשר הצינורית של התרסיס נפלה לתוך פתחי האיוורר הקידמיים והוצאתי אותה בצורה הבאה (קצת זמן וסבלנות).

חבר צינורית דקה (5 מילימטר או 6) לשואב אבק ביתי והחדר את הצינורית לתוך התעלות ושחק עם הצינורית עד שהיא תתפס לצינורית.

איזה כייף לי :)

פורסם

וואלה נשמע רעיון טוב עם השואב אבק ,עם איזה אילתור חיברת את הצינורית לשואב אבק?

שוב תודה.

• תוכן חדש...