Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור על חתול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החתול של אחת מלקוחות המרפאה ברח לפני 3 ימים מפנסיון שבו היה בזמן שהבעלים היתה בחו"ל (הפנסיון נמצא במרחק של רבע שעה הליכה מהמרפאה).

הבעלים חזרה מחו"ל יום לאחר שהחתול ברח והתחילה לחפש אותו. היא פירסמה מודעות והסתובבה באזור.

אתמול במהלך משמרת לילה במרפאה, יצאתי מהדלת האחורית בשביל לקחת משהו.

כשפתחתי את הדלת החתול עמד מולי, הסתכל עלי ויילל.

הייתי בשוק!

תפסתי אותו והתקשרתי לבעלים שבאה ואספה אותו.

פשוט חתול גאון! :king:

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

לפי מה שידוע לי, גם אם חתול יוצא לטייל קצת, בסופו של דבר הוא תמיד חוזר למקום שבו ארגז החול והאוכל שלו נמצאים.

אם הוא לא חוזר, כנראה שקרה לו משהו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כן, אבל החתול לא גר ליד המרפאה.

מלבד שבוע שבו היה מאושפז במרפאה לפני כמה חודשים, הוא לא היה שם מעולם!

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

כשעברנו דירה היו לנו שני כלבים, וביום שהעברנו את כל הדברים "השכננו" זמנית אצל סבתי.

הכלבים מעולם לא היו שם לפני זה.

הדירה הישנה שלנו היתה 10 דק' נסיעה משם.

הלכתי יחד עם אבא שלי ועם הכלבים לטיול באזור, והתרחקנו. איזה 25 דק' הליכה מהבית של סבתי.

ברגע של חוסר תשומת לב וחוסר מזל, עברו מכוניות ליד וצפרו, הכלבה ניבהלה וברחה. כמו שאמרתי באותה שניה לא היה לנו מזל כי הרצועה שלה הסתבכה ברגל וכדי להתיר אותה שחררנו את ה"קליפס" מהקולר.

בקיצור, הכלבה ברחה ונעלמה בחושך. חיפשנו אותה איזה שעה. קראנו בשמה, אחרי זה אבא שלי חזר לשם וחיפש אותה עם נקניק.

כלום...

נסענו לבית הישן וחיפשנו אותה שם.

אבא שלי חזר לבית הישן למחרת וחיפש אותה. אף אחד מהשכנים לא ראה אותה.

כמה ימים אחרי זה סבתא שלי מתקשרת ומבקשת שנבוא לאסוף את הכלבה.

איך היא ידעה לחזור לשם, אין לי מושג, אבל היא חזרה.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לפני 6שנים בערך,כשהכלבה שלי הייתה בת 7,היה לנו סרט קבוע איתה כל שנה.

אחד הכלבים בשכונה היה "מטפל" בה,והופל'ה - תקופת ייחום שבד"כ מובילה להריון (והמלטת גורים מדהימים בבית :D)

שנה אחת אבא שלי קיבל את הג'ננה,והזעיק לוכדי חיות מהעירייה ע"מ שייקחו אותה להסגר באיזה מושב שכוח-אל בצפון.

באתי מהצבא ולא עזרו צרחות\קללות ואבי נשאר בשלו.

מיותר לציין שאת השבועיים הבאים העברתי בדכאון נורא,עד שיום אחד טיילתי במדרחוב,ופתאום מי שורט לי את הרגליים באמצע צהרי יום שישי? הכלבה שלי לא פחות ולא יותר!

איך היא הגיעה לשם? אלוהים יודע.

מיותר לציין שבאותו רגע הייתי מאושר כאילו זכיתי בלוטו ;)

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

יש בספר של אדגר קרת "אניהו" סיפור על כלב מופרע, הסיפור ניקרא "יורים בטוביה"...

מי שאוהב את הג'אנר, יאהב.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

זה מדהים?

לי היתה כלבה. טוב, היא לא ממש היתה שלי אבל היא לא היתה מפסיקה להציק. אני רק זוכר כמה סיננתי אותה בטלפון...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
לפני 6שנים בערך,כשהכלבה שלי הייתה בת 7,היה לנו סרט קבוע איתה כל שנה.

אחד הכלבים בשכונה היה "מטפל" בה,והופל'ה - תקופת ייחום שבד"כ מובילה להריון (והמלטת גורים מדהימים בבית :D)

שנה אחת אבא שלי קיבל את הג'ננה,והזעיק לוכדי חיות מהעירייה ע"מ שייקחו אותה להסגר באיזה מושב שכוח-אל בצפון.

באתי מהצבא ולא עזרו צרחות\קללות ואבי נשאר בשלו.

מיותר לציין שאת השבועיים הבאים העברתי בדכאון נורא,עד שיום אחד טיילתי במדרחוב,ופתאום מי שורט לי את הרגליים באמצע צהרי יום שישי? הכלבה שלי לא פחות ולא יותר!

איך היא הגיעה לשם? אלוהים יודע.

עלה לו הסעיףמיותר לציין שבאותו רגע הייתי מאושר כאילו זכיתי בלוטו ;)

אופיר

אז היה לנו מקרה דומה.

לפני איזה 4 שנים היתה לנו פינצ'רית, כל תקופת ייחום היתה הפגנה של כלבים ליד הבית, עד שאבא שלי עלה לו הסעיף כבר לא יכל הכניס אותה לבאגז' ,הניע וזרק אותה בקרית ביאליק (אני מעכו לביאליק רבע שעה נסיעה) התבאסתי על אבא שלי ברמות והייתי בטוח שלא אראה אותה. ואחרי שבוע! אני מתעורר בבוקר יוצא לגינה עם קפה וסיגריה והופ הכלבה מופיעה קופצת עליי מלקקת אותי ההיתי בשוק!ועד היום אני לא מצליח להבין את זה, ידוע לי שעם אני אלך עם כלב ברצועה כ- 2 ק"מ בערך ואני יברח לו אז הוא יידע לחזור לפי חושי הריח ,אבל היא היתה בתוך הבגאז',

אייך היא עשתה את זה? מעכו לביאליק זה כבישים ראשיים מסוכנים עם הרבה תנועה יכול להיות שהתגנבה למונית ?:wink:

פורסם
לפי מה שידוע לי, גם אם חתול יוצא לטייל קצת, בסופו של דבר הוא תמיד חוזר למקום שבו ארגז החול והאוכל שלו נמצאים.

אם הוא לא חוזר, כנראה שקרה לו משהו.

אם הוא רגיל לצאת החוצה ואם זה בית שבו הוא גר אתה צודק גם אם נגיד זה חתול בבית פרטי שלא רגיל לצאת החוצה אבל בכל זאת מצא חלון פתוח יש סיכוי טוב שהוא לא יתרחק, אבל חתול שנלקח למקום אחר (וטרינר / פנסיון) וברח ממנו, סיכוייו למצוא חזרה את הבעלים קלוש :-(

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...